Shen 9 620 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ja tez nie gram poza domem, to bym sie zastanowil nad vita tv, szczegolnie ze odpala gry z szaraka, a ps3 wiecznie trzymac nie bede. Tylko tam to w gre wchodza wylacznie wersje cyfrowe gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 652 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 Nie, Vita TV ma slot na kartridże. Ot zwykła konsola, której jedyny mankament, to brak ekranu dotykowego, a tym samym brak kompatybilności niektórych gier. Osobiście akurat za tym płakać nie będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Sprawdze liste gier, ale wiekszosc z tego co mnie interesuje to jrpg i visual novels. Vita zbedna, jako przenosny sprzet mam 3ds, a to pudełko mało miejsca zajmuje pod tv. Plus cena, 100euro, pewnie w okolicach 300zł po krotkim czasie bedzie mozna dorwac. Edytowane 12 sierpnia 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Sympatyczny artykuł z VG24/7 o zwycięstwie Sony - http://www.vg247.com/2014/08/13/playstation-wow-ps4-dominates-gamescom-2014/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 EA pokazało coś z nowego mass effecta albo mirror's edge? będą jeszcze jakieś konfy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Nie, EA nic z tych gier nie pokazało. Co do konferencji - dzisiaj o 20 konferencja Konami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Żeby Kojima powiedział coś o nowym Silent Hill, żeby Kojima powiedział coś o nowym Silent Hill, żeby Kojima... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) będzie reveal, że silent hills wychodzi na PS3/PS4/XO/X360. i jak widać w świetle ostatnich ogłoszeń również na PC xD. Edytowane 13 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (pipi)isz. To będzie walking simulator na PC/Vitę/iOS/Androida i na konfie zapowiedzą start kickstartera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 http://www.twitch.tv/konami zaczyna sie Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 (edytowane) HIDEO KODŻIMA ERRRYBADY JIIIIIHAAAAAAAAAA Edytowane 13 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 KONIE KONIE Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 hideo jaki spoko koleżka, widać tą pasję do tego co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 O Silent Hills konkrety pewnie na TGS. To może być ten japoński ex na PS4, o którym mówił były naczelny Famitsu. Mówił też, że nie jest pewien, gdzie to ogłoszą - czy na Gamescomie czy w Tokyo - więc jeszcze jedna wskazówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 (edytowane) Witam no i po GC 2014 było super, udało mi się zagrać/zobaczyć sporą ilość gier. AC Unity, można było jedynie popatrzeć jak jeden z producentów gra a drugi komentuje, graficznie gra nie powala wygląda ładnie ale czuć w niej stary silnik, za to rusza się za(pipi)iście, bohater jest szybki i zwinny, nie zamula wszystko prezentuje się mega płynnie zarówno wchodzenie jak i schodzenie. Dokładnie ten fragment. http://www.ppe.pl/news-30346-rewolucja_rozpoczyna_sie_tutaj__11_minut_z_assassin_s_creed__unity.html Quantum F(u)cking Break Totalnie mną zamiótł, najlepsze co widziałem na żywo, gra prezentuje się kapitalnie, fizyka zamiata, opcja z tym czasem robi robotę, prócz tego co pokazali na konfie mi było dane zobaczyć jeszcze jak statek wbija się w most niszcząco go a główny bohater za pomocą manipulowania czasu z rozwalonych kawałków robi sobie drogę na dół. To jak obiekty się zachowują, to jak fizyka pokazuje pazury podczas tego momentu eh ciężko to opisać, szykuje się za(pipi)isty ex !!! Halo 2 AN Dla fanów Halo pozycja obowiązkowa, zagrałem jeden w meczyk w MP i co tu dużo gadać jest MOC! Sunset Overdrive Bardzo przyjemny tytuł, wygląda i rusza się bardzo dobrze, zobaczyłem jak wygląda noc i jak na jej tle prezentują się efekty wizualne, mogę powiedzieć, że bardzo podobnie do tych z nowe Infameusa, gra miła dla oczu, dużo kolorków, na pewno jest warta uwagi, ma coś w sobie. Ori Śliczne, piękne, genialne! choć podobno leciało na PC Forza Horizon 2 Gra na żywo wygląda super, deszcz prezentuje się świetnie, zmienili nie co filtr i niebo jest bardzie zachmurzone co znacząco poprawiło jego efekt, samochód jest mokry a na drodze odbija się wszystko, gra dostałą kopa względem E3 i widać do gołym okiem The Order Wygląda za(pipi)iście, klimacik też przedni, lecz gameplay mocno średni jakiś taki nie jaki, idziemy po sznurku skrypt za skryptem póki co. Drive Club Niestety deszczu nie widziałem a z tego co było mi dane zobaczyć powiem jedno FH2 niema się czego wstydzić obie gry prezentują bardzo zbliżony poziom i obie to pozycje obowiązkowe dla fanów ścigałek. LBP3 Jak to LBP trzyma poziom ale bez jakieś zgrzewy Batman AK Co tu dużo pisać, jak zwykle jest na co czekać RS po raz kolejny pokazał jak powinna wyglądać gra z nietoperzem w roli głównej ! Wygląda rusza się CUDOWNIE! I w sumie tyle do reszty już nie miałem siły stać w kolejce ps udało mi się cpyknąć fotkę Phillowi Harrisonowi Edytowane 16 sierpnia 2014 przez Soul 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Akrham Knight był do zagrania na standach czy też jakaś prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2014 Akrham Knight był do zagrania na standach czy też jakaś prezentacja? Do zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2014 Na Gamescom bylem juz po raz czwarty, wiec sam event juz takiego wrazenia na mnie nie robi - troche pogralem, duzo widzialem, fajnie bylo. Opisalem swoje wrazenia z tego eventu, zapraszam do czytania: http://www.ppe.pl/blog-17181-4573-gamescom_2014___moje_wrazenia_z_wyjazdu_.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 Konferencja Sony w Japonii u nas w poniedziałek o 8 rano. Bez ziewania! https://www.youtube.com/watch?v=5D-Wr_3-E5U Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Na TGS rzadko dzieje się coś sensacyjnego. Dlatego z reguły olewam relacje z tej impry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Mam nadzieję, że w końcu pokażą gameplay trailer Persona 5. Ileż można czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Ta a może jeszcze Last Guardiana być chciał? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 gameplay z wczesnego builda phantom dust #wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Akurat w tą zimę w JP wychodzi P5 więc też liczę na jakieś materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 O 8 rano, akurat wstanę o 10 i poczytam nieciekawe newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi