YETI 10 993 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Insider Hints PS4 Exclusive JRPG Announcement At PS Experience Event, No Man's Sky News "Pretty Cool" Well known industry insider Tidux has shared some interesting new details about upcoming PlayStation Experience event which is scheduled to take place on December 6-7. Tidux hinted that an unannounced JRPG title for PlayStation 4 will be revealed at the event and No Man's Sky announcement is "Pretty Cool". Firstly, Tidux tweeted: "only 2 weeks left. now it's crunching time! #thisisforthePlayers #greatnessawaits #PS4", and when asked by fan: "Can you drop the JRPG community a bone? Any big unannounced JRPG's coming?" Wesley @SomeRPGFanboy @Tidux Can you drop the JRPG community a bone? Any big unannounced JRPG's coming? Tidux @Tidux Follow @SomeRPGFanboy All good things come to he who waits This is not the first time Tidux teased PlayStation Experience announcement from Sony, couple of months back, Tidux stated that Sony will announce to Big Budget AAA exclusive titles for PS4 in December 2014 (one of them is rumored to be Guerrilla Games' title code named as Horizon (Gameplay & Story Details), and other one is said to the brand new IP from Sony Santa Monica). According to Two GameBlog France Editors "Romain and Julien Chièze" (who is aware of one of the PlayStation 4 exclusive announcement from PS Experience event): The announcement from Sony will make "Lot of Noise, Engulf the internets BIG in December and People RAGE". Romain further clarified that this announcement is not "Agent from Rockstar Games" but hinted that it could be coming from a Third Party Developer. Tell us in the comment section below: which unannounced stuff you guys are expecting to see from Sony at PlayStation Experience event? http://www.gamepur.com/news/17069-insider-hints-ps4-exclusive-jrpg-announcement-ps-experience-event-no-mans.html Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Co za źałosny news. I to jeszcze mylący. Tidux nigdzie nie napisał, że jrpg będzie zapowiedziany na tym evencie. Zaorać. Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 capcom ma za niedlugo pokazac swoj nowy projekt na ps4 square enix w grudniu pokaze rpg na next geny, ktory nie jest remake'iem czy cos z tego ujawnia juz 6-7grudnia? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Piąty Street Fighter tytułem ekskluzywnym dla PS4. Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 predzej super street fighter 4 turbo, na piatke imo jeszcze troche poczekamy Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Wątpliwe żeby był to nowy Street Fighter, bo przy grze macza paluchy Jun Takeuchi. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Nie jest to SF4, potwierdzono to już. Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 mi sie marzy nowa onimusha mmmmm 1 Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 capcom ma za niedlugo pokazac swoj nowy projekt na ps4 square enix w grudniu pokaze rpg na next geny, ktory nie jest remake'iem czy cos z tego ujawnia juz 6-7grudnia? Ono zapowiedział, że będzie obecny na PSE, kilka dni po tym powiedział, że do ujawnienia jego nowej gry na PS4 jest coraz bliżej. IMO PSE jest pewne na 99%. Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 ale bedzie pysznie za niespelna dwa tygodnia - juz same nowe materialy z uncharted,ratcheta,order i bloodborne wywoluja usmiech na mojej twarzy, a jest jeszcze tyle multiplatform, indyczkow i nowych projektow jakie pokaze....<3<3 Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 tworcy vitowej murasaki baby pracuja z suda51 nad gra na ps4.... z ich fb: A message from Massimo Guarini: "Working in Japan with SUDA 51. Want to know more? See you at #PSExperience in Las Vegas with Dylan Cuthbert and Jake Kazdal" obstawiam jakiego wykrecona pozycje w cyfrowej dystrybucji Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) Szkoda, że Suda posłał do piachu tego anime-slashera Lily Bergamo i robi Let it Die. Może chłopaki od Murasaki Baby właśnie coś w klimatach Lily wydziergają? + najnowszy teaser Edytowane 25 listopada 2014 przez Kasias Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Na NeoGAF-ie chłopaki już doszli, że chodzi o nowe studio Davida Jaffe. Ma być to ponoć gra akcji. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) kolejno: pod tym adresem jest tu wygląda jak miecz i smok, trudno powiedzieć ok to nie było rozmowy z tym nowym tematem. Edytowane 25 listopada 2014 przez Fanek 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 David Jaffe od 2005 roku nie zrobił ani jednej dobrej gry = zero podjary. Ale i tak pocieszna morda z niego. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 David Jaffe od 2005 roku nie zrobił ani jednej dobrej gry Twisted Metal z 2012 na PS3 było bardzo dobre. Jaram się. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 kuzwa załóżmy oddzielny temat, bedzie tego pewnie więcej i inne info, ogarnie to ktoś w jednym miejscu z minimum odpowiedzialności please nawet w dziale PS4 Skończ w końcu pieprzyć o tym nowym temacie. E3, GC i TGS (plus inne pomniejsze imprezy) miały ten jeden wspólny temat, ale nagle dla PSE będziemy zakładać osobny, bo inaczej forumek nie wytrzyma od "natłoku" informacji. W ogóle jakbyś nie zauważył to ten temat już od jakiegoś czasu praktycznie poświęcony jest tylko PSE, bo żadnej innej znaczącej imprezy już w tym roku nie będzie, więc możesz sobie myśleć, że to jest "oddzielny temat" na PSE. Tak, będzie konferencja, streamowana online. Skąd to info? Na razie mówili tylko o tych panelach z deweloperami, nie słyszałem nic o konkretnej konferencji. 1 Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 ja ogolnie nie lubie twisted metal wiec ten na ps3 mnie nie jaral ale Jeffie od zawsze mial leb na karku, ciekawe co to bedzie, w pierwszej chwili myslalem, ze to jakas zajawka silent hill od kojimy ale obecnosc jeffiego to wyklucza, ogolnie fajnie ze horrory wracaja do lask Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 MBeniek, nie, nie mówili tylko o tym. Konfa będzie streamowana na żywo. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 MBeniek, nie, nie mówili tylko o tym. Konfa będzie streamowana na żywo. To już pisałeś poprzednio. Ja się pytałem o jakieś konkrety - data, godzina, linki? Dziwne, że na oficjalnej stronie też ani słowa o jakieś konferencji, a raczej już by o tym informowali. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Będzie normalna konfa streamowana. Kiedy, to się dowiemy pewnie niedługo. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Oni nazywają to keynotem. Linka ci nie dam bo jestem leniwy. Ale możesz mi zaufać. Cytuj
Daffy 10 571 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Jaffie na twitterze napisal, ze ich projekt nie bedzie horrorem, filmik jest do beki i ma nadzieje, ze spodoba nam sie to co szykuje Those expecting a horror game from us (much as we'd love to make one 1 day) will be disappointed. Plus I'd hate 2 go against the amazing PT!We just like to make fun videos! Hope y'all dig what we are working on tho!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi