YETI 10 998 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Shinobi hajpuje Ordera. Mówi o paru niesamowitych levelach/bitwach. Mówi też, że fizyka gry jest cudowna. Ma być duże, nowe demo na Exp. Będzie beka z niedowiarkow. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 @Copper to i tak nie jest ex ps4, gra ma wyjść też na pc, więc pewnie będzie sytuacja jak z Transistorem/ Titanfall. Gra nazywa się Distance i wzoruje na wiadomej serii. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 jak pokaza cos sensownego w sensie, ze udowodnia mi ze to moze byc fajny fps w korytarzu to z checia kupie nawet w okolicach premiery. Klimat gry jest cudowny, grafa doj.ebana, dobre korytarzyki jak unchartedy, max payne'y itp tez lubie ogrywac, ale na razie nic co pokazali mnie do tego nie przekonuje, strzelanie na dwoch metrach kwadratowych gdzie co 2metry qte lub scenka - sa pewne granice nawet w tym gatunku Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Mnie interesuje jeszcze czas 1 przejscia, bo jak to ma byc korytarzyk na 8h bez zadnego multi i dodatkowego chociazbh zbierania to cena 200zl jest moim zdaniem zdecydowanie za wysoka. Vita rzadzi pod tym wzgledem, gry na 30-40h po 120zl, a i tak potem mowia, ze nie ma w co grac [*] 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 ani mi nie mow, mam 12h w disgaea4 a czuje sie jakby dopiero co gre zaczynal bo tam spokojnie lubie i po 500h graja co do czasu ordera, a raczej jego replayality to bedzie to jedno z kluczowych zagadnien bo jesli bedzie slabo to nawet jak reszta bedzie udana to order zaliczy rekord w kategorii aukcji sonowcow wyscigowcow. nawet ja bym na to polecial jak mam byc szczery Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 po ujawnionych dotąd materiałach korytarz w Order prezentuje się 2x biedniej od serii U, nie mówiąc już o ostatnim TR. Kampania pewnie dobije do 10-11 h, z czego i tak 2-3 h zajmą filmiki i takie sekwencje: rak branży i zmarnowany potencjał, no ale pewnie będzie epicko c'nie (nie mogłem napisac tego zdania wyzej bo jpg tez ma pasy ) Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Pany, nie chcę tutaj studzić waszego zapału, ale wydaje mi się, że za bardzo trochę się jaracie tym całym eventem. Super gameplaye z gier, mega zapowiedzi, exy od Capcpomu, plotki i ploteczki od insajderów, którzy podsycają atmosferę. Żebyście się potem srogo nie zawiedli. Ja tam wole nic wielkiego nie oczekiwać i się potem pozytywnie zaskoczyć niż podjarać się strasznie i potem się zawieźć. Mi tak na dobrą sprawę wystarczy dobry gameplay z U4 i BB oraz wreszcie dobry z The order i będę zadowolony. No i nie pogniewałbym się jak by podali datę premiery Tearaway Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 z niespodzianek tez nie nastawiam sie na jakies chore marzenia typu ff7 remake czy shenmue3, chlodnym okiem z niezapowiedzianych gier procz tony indykow pokaza cos na morfeusa, jakis remaster (najpewniej beyond), te rpg od guerilla i tego exa od capcomu ktorym daj boze niech bedzie dragons dogma2, a nie super street fighter 4 turbo, jak tak podkreslaja przywiazanie do marki to fajnie jakby jakas legende uzywili, tutaj oczywiscie moja dusza platformowca marzy o nowym crashu Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Przecież już potwierdzili nowy gameplay z BB, Order, No man's sky, więc jak tu się nie jarac? Dorzucą jeszcze U4 i zaorane, a to nie wszystko (min. nowa gra Jeffa czy ten hiszpański projekt). Ps. Zapomniał bym o Amplitude Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Też uważam, ze nie ma sie co napalac, ja sie napalilem na E3 na konfe Sony i sie kolosalnie zawiodlem. Tak czy siak zapowiada sie fajny, growy weekend, w piatek game awards, a w sobote i niedziele to 20to lecie, na pewno trafi sie cos godnego uwagi. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 e3 bylo slabe ale mnie osobiscie bardzo podobala sie konfa sony na tgs - i nawet vite tam nie olali, procz tego co najwazniejsze persona5 tez na ps4 czyli wreszcie ta generacja stacjonarek doczeka sie super jrpg, pierwszego od ery ps2 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) Czy Ty Ficek starasz sie powiedziec, ze na poprzedniej generacji nie bylo swietnych jrpgow? Poza tym ta persona wychodzi tez na ps3 takze trochę naciagana radosc. Edytowane 2 grudnia 2014 przez Copper Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Microsoft potwierdził, że nic nie zapowie na TGA. Spencer obiecał, że w 2015 zobaczymy więcej Scalebound, QB oraz Crackdown. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nie pora juz dyskutowac kiedy konfa wg naszego czasu i gdzie urzadzamy czat? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Czy Ty Ficek starasz sie powiedziec, ze na poprzedniej generacji nie bylo swietnych jrpgow? wg mnie nie, na pewno nie bylo niczego na miare trylogii xenosaga, valkyrie profile2 czy dragon quest8 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Pany, nie chcę tutaj studzić waszego zapału, ale wydaje mi się, że za bardzo trochę się jaracie tym całym eventem. Chyba też niepotrzebnie to robię. Pamiętam jak na zeszłoroczny VGX się napalałem, a wyszło wielkie guwno. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Pany, nie chcę tutaj studzić waszego zapału, ale wydaje mi się, że za bardzo trochę się jaracie tym całym eventem. Chyba też niepotrzebnie to robię. Pamiętam jak na zeszłoroczny VGX się napalałem, a wyszło wielkie guwno. Fajnie bylo , vgx to by abominacja, ale sie przyjemnie ogladalo. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nie pora juz dyskutowac kiedy konfa wg naszego czasu i gdzie urzadzamy czat? Chyba o 19 naszego czasu. Albo 18. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Fajnie bylo , vgx to by abominacja, ale sie przyjemnie ogladalo. Fajnie było jak robili show jak e3, a ostatnio to była (pipi)a pogadanka w studio i puszczane gameplaye co 20 minut. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Czy Ty Ficek starasz sie powiedziec, ze na poprzedniej generacji nie bylo swietnych jrpgow? wg mnie nie, na pewno nie bylo niczego na miare trylogii xenosaga, valkyrie profile2 czy dragon quest8 xenoblade chronicles na wii i nie wiele słabsze ni no kuni. ta drugą robili goście od dyptyku Dark Cloud i właśnie DQ8 na ps2. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Nie pora juz dyskutowac kiedy konfa wg naszego czasu i gdzie urzadzamy czat?Chyba o 19 naszego czasu. Albo 18.Ale mowa o VGA czy PSE? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Vga w piatek, pse w weekend, gruba biba. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) Nie pora juz dyskutowac kiedy konfa wg naszego czasu i gdzie urzadzamy czat?Chyba o 19 naszego czasu. Albo 18.Ale mowa o VGA czy PSE?I to i to. Wyreczy ktos leniwego mate5 i poda daty, godziny i moze nawet linki do streamow do obu eventow? Edytowane 2 grudnia 2014 przez mate5 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 piatek vga od gametrailers, weekend dla sony i ich imprezy z okacji 20 lecia szlachty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi