MichAelis 5 616 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Wychodzi na PC, więc nie ex. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 jest tez na pc wiec exem nie jest ale i tak beka okrutna ze szrota i jakas tam bombka, sam przeczuwalem super street fighter 4 turbo a tu jednak sf5 od razu Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Dead Rising 3 i Ryse tez sa takimi exami. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Wychodzi na PC, więc nie ex. Ale byłem blisko! Macio, jak chcesz, to mogę być Twoim nowym insajderem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 (edytowane) SF% trailera nie zdazylem zobaczyc ale na uerogamerze sa screeny graficznie ok, ale jedynie ok, spodziewałem sie lepszej grafy na nextgenach główną różnice widze w znacznie lepszych obszarpanych rękawach względem SF4 ale no kurde, liczyłem na większy przeskok Edytowane 5 grudnia 2014 przez Yano Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Jestem rozczarowany rozpiską. Obejrzę sobie główną konfę o 19 i gameplay z No Man's Sky o północy, może to mnie znowu przekona do gry. Ale oprócz tego nic na co czekam, no może jeszcze Dying Light, bo to sandbox i pewnie dobra gra jako podkład do słuchania podcastów. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Już za 11h tGA, trochę hype jest. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 główną różnice widze w znacznie lepszych obszarpanych rękawach względem SF4 Serio? Ja rozumiem, że mogłeś spodziewać się czegoś jeszcze lepszego i być zawiedziony, ale więcej detali, lepsze oświetlenie itp. widać na screenach na pierwszy rzut oka. Inna sprawa, że SF4 miał ten swój charakterystyczny styl, który na tych screenach widać mniej IMO. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Po rozpisce Sony to bardziej sie jaram tym tga niz pse chociaz rok temu bylo slabiutkie tga, zobaczymy jak w tym roku. Doritosy kupione? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem kurna czy czekać na te tga. To ma być impreza jak w tamtym roku czy tym razem wrócili do imprezy z pompą? Jak z pompą to czekam. Edytowane 5 grudnia 2014 przez suteq Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Jezu, po prostu się nie napalaj i tyle. Ciągle widzę, że masz z tymi konfami jakiś problem. TGA jest finansowane z kieszeni Geoffa (za co szacun, btw), jeśli poprzez pompę oczekujesz wielu gwiazd i ogromną, swiecącą scenę, to się raczej rozczarujesz. Ma to być show skoncentrowane wokół czczenia gier i nagradzaniu tych najlepszych w 2014. Obok tego będzie kilka miłych niespodzianek, typu pokaz trybu online w MGS czy nowy indyk. 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 No tak Figaro, ale 2 lata temu na tga wybieranie najlepszych gier przeplatalo sie z zapowiedziami nowych, pokazali no mans sky czy zapowiedzieli 2 nowe gry od telltale. A rok temu byla mega bieda, tylko wybierali te gry i gadalo z reggim. Chociaz chyba pokazali wtedy Donkey Konga na wiiu. W kazdym badz razie maja strasznie duze wahania formy na tej imprezie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Aha czyli guwno obesrane. Dzięki, pośpię sobie smacznie. Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 No Man Sky pokazali rok temu, nie dwa lata temu. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Cos mi sie pomieszalo tez chyba nie bede czekal do 3, w sobote i tak na kazdym portalu z rana bedzie wszystko w newsach. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 główną różnice widze w znacznie lepszych obszarpanych rękawach względem SF4 Serio? Ja rozumiem, że mogłeś spodziewać się czegoś jeszcze lepszego i być zawiedziony, ale więcej detali, lepsze oświetlenie itp. widać na screenach na pierwszy rzut oka. Inna sprawa, że SF4 miał ten swój charakterystyczny styl, który na tych screenach widać mniej IMO. nie no jest wiecej detali, jest OK, ale kurcze dupki mi nie urwało gdyby to był screen z poprzedniej generacji to bym powiedział że świetnie, ale jak na screen z nowej generacji to miałem większe oczekiwania. zwłaszcza głównym powodem tych oczekiwań jest to że w bijatyce są tylko 2 postacie i tło więc konsola powinna to ciągnąć, inne gry gdzie jest cała duża mapa i spora okolica wyglądają podobnie lub lepiej niż te nowe screeny. mam nadzieje że wiesz co mam na myśli - jak widze sandboxa to wiem że pewne ograniczenia muszą być bo trzeba obliczać wielki świat, ale po bijatykach zawsze spodziewam się kosmosu graficznego bo tam jest mało do wyświetlania (względem innych gier). co prawda już od wielu lat czuje zawód z tego powodu, chyba ostatnio tekken3 i tekken5 zrywały mi czapke z głowy jednak przynajmniej robią SF5 a nie "super ultra turbo SF4 full HD edyszyn" co do rozpiski sony to jestem w szoku jak bardzo mam ją w (pipi)e, kompletnie żadna rzecz mnie w niej nie podnieca, niektóre zobacze chętnie, ale jednak na żadną nie czekam z wywieszonym językiem, co oni odwalają? tzn zapewne pokażą kilka fajnych gier w kilkuminutowych filmikach i czekam na to. ale rozpiska i godzinny panel o LBP3? no bez jaj.. no chyba że ta nieujawniona gra w niedziele w nocy to bedzie jakiś kozak, ale patrząc na to że jest to wetknięte gdzieś pod koniec całej imprezy to raczej nie zapowiada się na bombe Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 A ja mimo wszystko i tak pewnie posiędze i obejrze, co za różnica skoro i tak siedze spokojnie do 3 każdego dnia a jutro sobota \o/ Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Co ciekawe, Ninny już przyszykowalo playliste na swym yt pt "Game Awards". Metroid 4 confirmed. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Możesz Figaro wrzucać jakieś linki do newsów, bo jak czytam setny post z Twoimi dwoma słówkami i później muszę googlować, żeby to potwierdzać to można szału dostać Cytuj
Figaro 8 217 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Mi nie wierzysz na słowo? Mi? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Mi nie wierzysz na słowo? Mi? Nie chodzi o wiarę, a bardziej o to, by dowiedzieć się czegoś więcej niż dwa słówka Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Pół Interentu ma linka do tego tematu, zeby czytać newsy by Figaro Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 A ja mimo wszystko i tak pewnie posiędze i obejrze, co za różnica skoro i tak siedze spokojnie do 3 każdego dnia a jutro sobota \o/ wiadomo ile to będzie trwało? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 A ja mimo wszystko i tak pewnie posiędze i obejrze, co za różnica skoro i tak siedze spokojnie do 3 każdego dnia a jutro sobota \o/ wiadomo ile to będzie trwało? Myślę, że jak zawsze 1,5h-2h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi