Voytec 2 761 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 WTF? Od 3 dni leze z goraczka i nie wiem czy dobrze to odczytuje. Live demo? To by roz(pipi)ilo cala konferencje. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 jakiś link do streamu oferuje plusika Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 jakiś link do streamu oferuje plusika http://blog.eu.playstation.com/2014/12/06/watch-playstation-experience-keynote-livestream/ http://www.twitch.tv/playstation 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 przez przegladarke wejsc na twitcha i jest na glownej, jakosc dobra i nie przycina Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 czy mi sie dobrze wydaje że killing floor to coś w stylu left4dead? Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Gdybym posiadał PS4 kupiłbym: - BloodBorne - Darkest Dungeon - Drawn to Death (ta gra of Jaffe'a) Honorowy wpis dla Until Dawn i Batmana. Konferencja na poziomie występu Microsoftu na E3. Niby dużo tych gier i nawet kilka fajnych by się znalazło, ale to żadne system sellery i najzacieklej bronić ich będą fanboje. Niestety, ta generacja wystartowała tragicznie. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 dzis: 19:30 - Otwarcie i powtórka najważniejszych atrakcji z udziałem ważnych gości20:00 - rozgrywka z The Witness20:30 - rozgrywka z Grim Fandango Remastered21:00 - rozgrywka z The Tomorrow Children21:30 - Prototype to Product (panel dyskusyjny)22:00 - rozgrywka z Lara Croft & The Temple of Osiris22:30 - World Wide Studios Town Hall (dyskusja na żywo)23:00 - Far Cry 4: From the Developer’s Mind to the Gamer (panel dyskusyjny)23:30 - Rozgrywka z Amplitude0:00 - Tearaway - jak Media Molecule zbudowało papierowy świat1:00 - rozgrywka z nieujawnionej gry1:30 - rozgrywka z Axiom Verge2:00 - Story Time (panel dyskusyjny) Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 rozrywka z nieujawnionej gry XD i jak tu im wierzyć? Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Przeciez to bedzie rozgrywka z jakiegos indyka pewnie albo z tego Kill Strain. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 krążą plotki że ta nieujawniona gra to może być Dragon's Dogma online, capcom ostatnio zarejestrował taką nazwę jedynka dragons dogma bardzo mi się podobała więc jaram się na samą myśl o kontynuacji, chociaż dopisek "online" powoduje lekkie obawy, bo nie chciał bym żeby zrobili z tego typowe MMO w stylu WOW Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Tylko że ta "nieujawniona gra" to jest pozycja którą pewnie zapowiedzieli wczoraj na konferencji. Także nie ma się czym jarać bo nic ciekawego wczoraj nie zapowiedzieli. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 W sobotę Capcom Cup 2014 ( nowe materiały z SFV), a 20 i 21 Grudnia Jump Festa 2015. Kobayashi mówi, że mają coś jeszcze do ujawnienia w tym roku. DMC5 :yao: Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 W sobotę Capcom Cup 2014 ( nowe materiały z SFV), a 20 i 21 Grudnia Jump Festa 2015. Kobayashi mówi, że mają coś jeszcze do ujawnienia w tym roku. DMC5 :yao: raczej remake RE2 i RE3 w stylu REmake'a :yao: plox Capcom Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 http://www.petitionbuzz.com/petitions/resi2remake jak tak bardzo chcecie REmake 2 to powyżej jest link do petecji do Capcom. na dzień dzisiejszy jest już ponad 30 k wysłanych. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 http://www.petitionbuzz.com/petitions/resi2remake jak tak bardzo chcecie REmake 2 to powyżej jest link do petecji do Capcom. na dzień dzisiejszy jest już ponad 30 k wysłanych. To czy REmake 2 powstanie czy nie zależy wyłącznie od tego jak sprzeda się REmake HD remaster, oczywiście zamierzam go kupić, bo nie ograłem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Sterowanie rodem z PSX nie ma miejsca na obecnych konsolach. Żeby to chociaż postać biegła w kierunku w którym wychylam gałkę. Statyczne ujęcia kamery są bardzo klimatyczne. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Sterowanie rodem z PSX nie ma miejsca na obecnych konsolach. Żeby to chociaż postać biegła w kierunku w którym wychylam gałkę. Statyczne ujęcia kamery są bardzo klimatyczne. Tank controls jest świetne, w outbreak dali miks (czołg na d-padzie, normalne sterowanie na gałce) i oczywiście jedyną dobrą opcją było sterowanie postacią d-padem, bo przy statycznych kamerach, przy ciągłej zmianie ujęć, ciągle trzeba zmieniać kierunek gdyby korzystać z tej drugiej opcji. Remake dwójki w sumie mnie tak nie grzeje, bardziej jara mnie odnowiona trójka z uwagi na nemesisa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Z chęcią sprawdzę RE3:Remake. Nemesis to chyba największy koszmar z mojego dzieciństwa. Pokazał mi go kiedyś kolega na swoim PSXie (miałem wtedy z 11-12 lat). Zadziałało na psychę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 ja RE2 przeszedłem chyba z 11 razy i bardzo miło wspominam tą gre, ale szczerze mówiąc jakoś nie kręci mnie remake, zwłaszcza po tym jak dziwne były ostatnie residenty za to serio licze na kontynuacje dragon's dogmy, jedynka była jedną z moich ulubionych gier poprzedniej generacji (napewno nie na szczycie ale spokojnie mieści się w pierwszej piątce moich ulubionych gier z ps3) Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 http://www.petitionbuzz.com/petitions/resi2remake jak tak bardzo chcecie REmake 2 to powyżej jest link do petecji do Capcom. na dzień dzisiejszy jest już ponad 30 k wysłanych. To czy REmake 2 powstanie czy nie zależy wyłącznie od tego jak sprzeda się REmake HD remaster, oczywiście zamierzam go kupić, bo nie ograłem. być może właśnie tego typu petycje przyczyniły się do "testu" w rodzaju remastera rimejka REmake... Jezu jak to brzmi xD Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) http://www.petitionbuzz.com/petitions/resi2remake jak tak bardzo chcecie REmake 2 to powyżej jest link do petecji do Capcom. na dzień dzisiejszy jest już ponad 30 k wysłanych. To czy REmake 2 powstanie czy nie zależy wyłącznie od tego jak sprzeda się REmake HD remaster, oczywiście zamierzam go kupić, bo nie ograłem. być może właśnie tego typu petycje przyczyniły się do "testu" w rodzaju remastera rimejka REmake... Jezu jak to brzmi xD Teraz trzeba, żeby każdy z nas zapreorderował przynajmniej ze 4-5 sztuk hd remastera. Edytowane 7 grudnia 2014 przez mate5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi