Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

chyba całość

tak po szybkiemu widze, że pokaz dużo lepszy niż na E3, gdzie tam prawie same CGI pokazali

zobaczymy co jutro firmy od Sony pokażą

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

no licze tylko na Uncharted, Horizon i Rime

Until Down już wystarczająco widziałem, a No man sky mnie nie interesuje

konf specjalnie nie ma co porównywać bo Sony przecież oficjalnie na gamescomie nie ma

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Co to konfy MS to oczywiscie na plus QB, Scalebound i Crackdown 3 wiec to na co wszyscy czekali. Potem caly srodek perdolenia o win10 mozna spokojnie wyciac az do fragmentu nowej Lary ktory imo prezentowal sie swietnie. 15min mecz w Halo 5 przemilcze bo pewnie w EU interesuje to trzy osoby, chociaz w multi bedzie sie gralo zacnie. 

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

słaba konferencja, ale szacunek za wsteczną, na ps4 nawet gier z szaraka nie moge odpalic.

sony bedzie dalej golic frajerow remasterami i wypozyczalnia

Opublikowano (edytowane)

no mieli coś pokazać na streamie na twitchu, GG mieli grać w Horizona z tego co wiem

edit: walkthrough po stoisku Sony, w zasadzie nic konkretnego tylko troche o Horizon gadają

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

ND zagrali tylko w wersję rozszerzoną pokazu z E3 i pogadali sobie z typami. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że będą robić to Playstation Experience regularnie :) Byleby w tym roku pokazali więcej fajnych gierek, bo z poprzedniego eventu jedyne co zapadło mi w pamięć to gameplay z U4.

A Street Fighter?

Opublikowano

Fajnie, że będą robić to Playstation Experience regularnie :) Byleby w tym roku pokazali więcej fajnych gierek, bo z poprzedniego eventu jedyne co zapadło mi w pamięć to gameplay z U4.

Mam podobnie. 

Opublikowano

ciekawy czy z dużymi tytułami jak Gow4 i GT7 zaczekają do PSE czy pokażą na TGS we wrześniu

GT7 teoretycznie powinni pokazać w Tokyo