Opublikowano 27 października 20159 l albo nie pokaza nic w tym roku albo za miasiac na playstation experience choc tam show bedzie nalezec do nowego god of war i pewnie nowej gry od bend studio
Opublikowano 28 października 20159 l A CO Z THE LAST GUARDIAN? Tu nastawili się na promowanie gier pod zachodniego odbiorcę stąd brak typowej japońszczyzny na która jest dużo miejsca na TGS. Edytowane 28 października 20159 l przez akadyjczyk
Opublikowano 2 listopada 20159 l Next FS exclusive for PS4 currently in development is a Sony published first party title, like Bloodborne, and is a JRPG. Info od indajdera. Mmm.
Opublikowano 13 listopada 20159 l TGA 2015 zbliża się wielkimi krokami! Ogłoszono właśnie kandydatów do Gry Roku: GOTY Nominees: The Witcher 3 Fallout 4 Bloodborne MGSV Super Mario Maker
Opublikowano 25 listopada 20159 l Na PSE Sony będzie miało jakąś konferencję czy tylko sama impreza? Odnośnie TGA: Liczę na zwiastun Mass Effect'a albo chociaż star wars'ów od Visceral. I GOTY dla W3 poproszę
Opublikowano 30 listopada 20159 l Obydwie imprezy pewnie odbędą się o tych samych godzinach co w zeszłym roku. GA 3-ciego, PSE w nocy z soboty na niedzielę.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Mam nadzieję, że psczwóreczka ogarnie streama. Gorzej, że brat urodziny wyprawia i mogę nie być w stanie tego uruchomić, a co dopiero obejrzeć. Ale może jakoś się uda.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ja wszystko oglądam z aplikacji YT, imo jakość świetna i był to preferowany wybór przy okazji TGS, E3 i zeszłorocznego PSE.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Konferencja na PSX w sobotę o 19. U nas to chyba będzie 3 w nocy tak? Nie, u nas będzie to 19. W piątek, z samego rana o 3:00 w nocy jest TGA.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l http://www.twitch.tv/thegameawards Edytowane 4 grudnia 20159 l przez Zaqair