Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Early concept czyli 3+ lata. Podejrzewam że jakiś multiplatformowy wydawca.

Opublikowano

Jednego jestem pewiem, pan Sam Lake umiesci siebie samego w grze + masa easter eggow z Alan Wake. Nie wiem po co oni traca czas na nowe projekty zamiast robic sequal Alana skoro niby tak go kochaja.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakby ludzie kupowali, to by zrobili. PS. Skoro drugi team robi coś nowego, AW2 nie robią, to chyba QB2 już się piecze.

Opublikowano

Boooże, ten nowy Deus Ex wygląda jak żywcem wyjęty z PS3. Gigantyczny downgrade względem pierwszych pokazów, albo gra wychodzi na starą generację. 

Póki co wygląda na kontynuowanie idei poprzednika pod względem gameplayu i mechanik. I to jest spoko ;)

• Minusik 1
Opublikowano

Oczywiście graficzka graficzka, idź odpal sobie grę na PS3 i przestań gadać głupoty, znawca od siedmiu boleści.

• Minusik 1
Opublikowano

Mi sie marzy że na konfie sony pojawi sie logo konami a zaraz potem na scene wejdzie lutence (ta maskotka kojimy) i rozstrzela logo konami. Potem zdejmuje hełm i okazuje sie ze to kojima ktory mowi "wróciłem s(pipi)ensyny!!!" XD

I nie obrazil bym sie jak by zapowiedzieli portal3

Z tego co juz jest w formie plotek to ucieszyl bym sie bardzo na rdr2 i ciekawi mnie god of war w nordyckiej mitologii

Gość suteq
Opublikowano

Chyba pierwszy raz w końcu obejrzę konfę Sony bo coś czuję, że tym razem mogą pokazać jakieś prawdziwe megatony, a nie suchary. 

Opublikowano

Remedy na swojej stronie dało coś takiego:

For a while now already, we’ve been developing a brand new Remedy game with a new partner. Our second team is working on an early concept, which will turn into another Remedy game sometime in the future.

+

Potwierdzenie że AW2 nie znajduje się obecnie w produkcji.

Dla $ony robią grę ale nie jest to AAA, dziwne że nie mogą się zabrać za AW2.

Opublikowano

Konfa Sony podobno o 3 nad ranem, ze wstaje do roboty o 4:30, to obudze sie te 1,5h szybciej. Tych bomb z zeszlego roku i tak nie pobija :(

To była konferencja, ludzie wstawali rano, pytali kumpli co tam pokazali, a po uzyskaniu odpowiedzi reagowali, "ale weź nie trolluj"

:banderas:

http://1u88jj3r4db2x4txp44yqfj1.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/06/Halluehah.gif

Opublikowano

Kurna z tych megaton to wtym roku tylko U4 wyszło reszta kiedyś tam. Moze za rok na E3 2017 będzie gameplay z datą kolejnego zwiastuna FF7 albo TLG i znowu będzie pucowanie jakie to bomby były na konfie sony. XD