Opublikowano 12 czerwca 20168 l Czekam na ten gejmplej z BF1 ale chyba im kompy siadły. Obawiam się, że to zapowiedź całego poziomu tegorocznego E3...
Opublikowano 12 czerwca 20168 l ok, z (pipi)eniem i bęką z EA zapraszam teraz tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/113309-e3-2016-open-world-cinematic-experience-z-drzewkiem-rozwoju-postaci-i-zdobywaniem-baz/ ten temat za to proszę utrzymać w czystości. merytorycznie, newsy, kulturka. śmietnik będzie sprzątany razem ze śmiecącymi.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Same gry dla casuali, tylko znane marki, zero konkretow o Andromedzie i gry-widma. Szkoda ze Visceral, po Hardline, znow zostalo przydzielone do gry dla masówki, zamiast zajac sie nowym IP, ktore by nas tak zaskoczylo, jak kiedys Dead Space i autorstwa. Z katalogu EA juz nic mnie nie interesuje. Konferencja porazka. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Lukas_AT
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Konfa zaczyna się od nowego Quake'a Nie ma to jak zaczać z grubej ruryale PC only i multi only Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Dahaka
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Liczylem na singla na miare Quake'a 2, a tu tylko multi. Chociaz Quake 3 Arena to jeden z niewielu fps online, ktory mnie wciagnal, wiec tak czy owak trzymam kciuki.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ciekawe jak się to Skirym sprzeda, kiedyś moze gra była niezła, ale teraz jest Wiesiek 3.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Powrzucaja pare modow z pc i gotowe, Skyrim Hd. A teraz placic frajerzy.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l połowa konfy to dishonored 2 xD gra wyglada jak lekko dopakowana jedynka z paroma nowinkamiczyli must have w skrócie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ta konfa EA wygladała jak robiona przez ludzi którzy nienawidzą graczy ;/
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Bardzo, bardzo ładny ten Dishonored 2. Obawiam się tylko, że nie będzie tak kompleksową skradanką jak U4, bo pewnie nie będzie 15 animacji zwisania z gzymsu Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Gość
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wiadomo czy konferencja będzie nadawana na YT? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Wezyriusz
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Najważniejsze,że Bethesda (chyba już nie będę ich nazywał Bezwstydezda, jak po wydaniu F4) pokazała Quake`a w takiej formie, w jakiej chciałem. Zero pipanego singla, który NIKOGO. Tylko nakierowanie na MULTI! Jaram się jak pochodnia!
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Najważniejsze,że Bethesda (chyba już nie będę ich nazywał Bezwstydezda, jak po wydaniu F4) pokazała Quake`a w takiej formie, w jakiej chciałem. Zero pipanego singla, który NIKOGO. Tylko nakierowanie na MULTI! Jaram się jak pochodnia! jesteś jakiś dziwny, jak nikogo, przecieżm doom w singlu ponoć rządzi i jesy chwalony, jest kupa osób która dla singla kupiłaby tez nowego quake'a, ze niby q1 i q2 nie mialo singla?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l ok, z dobrych źródeł dowiedziałem sie o Twojej chorobie czezare, spoko, masz rację.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Najważniejsze,że Bethesda (chyba już nie będę ich nazywał Bezwstydezda, jak po wydaniu F4) pokazała Quake`a w takiej formie, w jakiej chciałem. Zero pipanego singla, który NIKOGO. Tylko nakierowanie na MULTI! Jaram się jak pochodnia! Kupujesz PC? Bo tylko na pc wychodzi.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Podobno Capcom pprzygotowuje kolejnego exa na PS4 po SFV i DD ( ). Wychodzi na to, że capcom już sam nic nie wydaje tylko leci na exach po wcześniejszym wyłożeniu mamony.