Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Czekam na ten gejmplej z BF1 ale chyba im kompy siadły. Obawiam się, że to zapowiedź całego poziomu tegorocznego E3...

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 777,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Same gry dla casuali, tylko znane marki, zero konkretow o Andromedzie i gry-widma. Szkoda ze Visceral, po Hardline, znow zostalo przydzielone do gry dla masówki, zamiast zajac sie nowym IP, ktore by nas tak zaskoczylo, jak kiedys Dead Space i autorstwa. Z katalogu EA juz nic mnie nie interesuje. Konferencja porazka.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Konfa zaczyna się od nowego Quake'a :obama: Nie ma to jak zaczać z grubej rury

ale PC only i multi only 

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Mają rozmach aczkolwiek liczyłem na coś w stylu nowego Dooma. 

Opublikowano

Liczylem na singla na miare Quake'a 2, a tu tylko multi. Chociaz Quake 3 Arena to jeden z niewielu fps online, ktory mnie wciagnal, wiec tak czy owak trzymam kciuki.

Opublikowano

nowy prey zapowiada sie dobrze, ale trzeba poczekac na gameplay

Opublikowano

Bethesda po raz kolejny robi najlepszą konfę. :obama: 

Opublikowano

Ciekawe jak się to Skirym sprzeda, kiedyś moze gra była niezła, ale teraz jest Wiesiek 3.

Opublikowano

połowa konfy to dishonored 2 xD gra wyglada jak lekko dopakowana jedynka z paroma nowinkami

czyli must have w skrócie

Opublikowano

mały hincik co do nowego wolfenstaina, podtytuł "New Colossus"

Dxi3Gz2.jpg

Opublikowano

ta konfa EA wygladała jak robiona przez ludzi którzy nienawidzą graczy ;/

Opublikowano

Bardzo, bardzo ładny ten Dishonored 2. Obawiam się tylko, że nie będzie tak kompleksową skradanką jak U4, bo pewnie nie będzie 15 animacji zwisania z gzymsu :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Najważniejsze,że Bethesda (chyba już nie będę ich nazywał Bezwstydezda, jak po wydaniu F4) pokazała Quake`a w takiej formie, w jakiej chciałem. Zero pipanego singla, który NIKOGO. Tylko nakierowanie na MULTI! Jaram się jak pochodnia! :banderas:

Opublikowano

Najważniejsze,że Bethesda (chyba już nie będę ich nazywał Bezwstydezda, jak po wydaniu F4) pokazała Quake`a w takiej formie, w jakiej chciałem. Zero pipanego singla, który NIKOGO. Tylko nakierowanie na MULTI! Jaram się jak pochodnia! :banderas:

jesteś jakiś dziwny, jak nikogo, przecieżm doom  w singlu ponoć rządzi   i  jesy chwalony,  jest kupa osób która dla singla kupiłaby tez nowego quake'a, ze niby  q1  i q2 nie mialo singla?

Opublikowano

szkoda strzępić ryja

Opublikowano

ok, z dobrych źródeł dowiedziałem sie  o Twojej chorobie czezare,  spoko, masz rację.

Opublikowano

To już dziś 
TIqk6Sj.gif

Opublikowano

Kupujesz PC? Bo tylko na pc wychodzi.
Opublikowano

Podobno Capcom pprzygotowuje kolejnego exa na PS4 po SFV i DD ( :yao: ). Wychodzi na to, że capcom już sam nic nie wydaje tylko leci na exach po wcześniejszym wyłożeniu mamony.