Ma_niek 870 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Podobnie zrobili ze specyfikacja ps4 wiec nie zdziwil bym sie gdyby tak bylo Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 nie chce mi sie wierzyć że tak duże korporacje jak nintendo, sony czy ms nie znają swoich planów na najbliższe lata i specyfikacje sprzętów. To nie są kody aktywacyjne pocisków jądrowych. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Te targi to prawie zmierzch gier nastawionych na czysty single-player, z wyjątkiem Sony i Bethesdy wszystko nastawione na co-op, multi. To widać od dobrych kilku lat, że każdy bardzo chce mieć moby i fpsy nastawione na multi, ale skoro mikrotransakcje przynoszą takie zyski to nie ma co się dziwić. Dlatego jesli dla kogos ważna jest przyszłość gier w 'starym stylu' lepiej żeby wspomógł twórców gier pokroju The Last Guardiana czy Dishonored 2 bo szacun, że im się chce a obaj wydawcy ładują w to nadal kase. Konfa MS jak co roku solidna bez fajerwerków, Sony jak zwykle wygrywa konferencją (w sensie od 3 lat) i fajnie, że bez przecieków. A co z tym Take Two czy innym 2K miały być jakieś gry od nich a tutaj cisza wie ktoś ocb? Cytuj
MaZZeo 14 247 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 ja tam nie wierze ze mega korporacje nie maja swoich szpiegów którzy wiedza dobrze co sie dzieke u konkurencji Cytuj
Colin 1 977 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 A co z tym Take Two czy innym 2K miały być jakieś gry od nich a tutaj cisza wie ktoś ocb? też o to pytałem take-two miało być na targach. wiadomo coś czy byli? internet nie wybuchł więc chyba jednak nie Tak naprawdę to dzisiaj się zaczyna E3 więc spokojnie, może coś będzie. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Jestem ciekawy jaka będzie odpowiedź niebieskich na Scorpio. Mam nadzieję, że Sony nie będzie ścigać się z M$ na teraflopy, a Neo będzie lekko podrasowaną konsolą, której moc pozwoli odpalać gry w 1080p i 60 klatakch. Bez 4k w grach i innych bajerów i w rozsądnej cenie (2-3 tys). Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Też się dziwię, prezes Take 2 jakiś czas temu zapowiadał jaką to mocną obecność na E3 będą mieli - tymczasem liczba gier od nich: 0 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 nie chce mi sie wierzyć że tak duże korporacje jak nintendo, sony czy ms nie znają swoich planów na najbliższe lata i specyfikacje sprzętów. To nie są kody aktywacyjne pocisków jądrowych. No na bank ktoś inny ma wgląd jak wyglądają owoce pracy innych korporacji. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Jeśli Sony nie zapowie do końca roku Neo to nieźle zrobią w chooya MS, który pewnie pod wpływem tych przecieków zapowiedział wcześniej Scorpio. A na dodatek znowu obrywa się MS za kilka wersji konsol czy skracanie życia tej generacji, a nie Sony. Jak dla mnie pijarowe mistrzostwo świata. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-project-scorpio-spec-analysis Digital Foundry twierdzi ze Sony sie u(pipi)lo z Neo bo nie maja szans już zrobić jej mocniejszej od Scorpio - musieliby albo spuścić w kiblu cały projekt (łącznie z hajsem jaki na to poszedł - unlikely) albo podkręcić procek a i tak nie zbliży to Neo do Scorpio wydajnościowo. Zachłanność Sony ich zgubiła Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Też się dziwię, prezes Take 2 jakiś czas temu zapowiadał jaką to mocną obecność na E3 będą mieli - tymczasem liczba gier od nich: 0 Mafia 3 należy do 2K, a 2K to Take 2 więc w sumie jedną mają. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) No tak, chociaż bardziej chodziło mi o obecność konferencyjną - ale to moja wina, niepotrzebny skrót myślowy w poprzednim poście. No i najwięcej materiałów mamy z IGN First jeśli chodzi o Mafię :v Nawet zwyczajowego NBA 2K nie było (jeszcze). Edytowane 14 czerwca 2016 przez Hendrix Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 a nie bylo jakichs targow e3 na ktorych R* pokazalo cos w ostatni dzien jak juz kazdy myslal ze nic nie bedzie? Cytuj
Pupcio 18 669 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Nie wiem ale teraz tak będzie rdr3 + remaster Cytuj
Paolo de Vesir 9 237 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Łódzka produkcja W najnowszym PIXELu jest obszerna relacja z rozgrywki. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Wiecie, nie tylko menelami stoimy xDDDDDDDDDDDDD Cytuj
grzybiarz 10 317 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Trochę mnie to zasmuciło, że nowy "xbox scorpion" będzie taki mocny. Bo planowałem kupić PS4K neo i to miał być u mnie najlepszy sprzęt do grania. A tu trochę klops - Sony siedzi cicho, bo ich konsola okazała się słabsza. I już widzę jak na YT będa wyskakiwać filmy porównawcze gierek: Scorpion vs Neo, z niekorzyścią dla tej drugiej:/ Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) Nie sądze, zeby Microsoft potrafił wykrzesać jakieś kosmosy z tego Scorpio, nie ma aż tak dobrych developerów. Zobacz, co teraz robi Naughty Dog czy Sony Santa Monica albo Guerilla Games z PS4. Nawet nowy Spider Man od Insomniac czy Days Gone od Sony Bend wygląda oszałamiająco na sprzęcie 3x słabszym od Scorpio. W zasadzie Microsoft ma gigantycznego asa w rękawie w postaci Playground Games - gości od Forzy Horizon. Edytowane 14 czerwca 2016 przez Maciomaniak Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Myślę, że 343 oraz Coalition z mocnym sprzętem mogą zrobić piękną ku,rwa grafike - tak jak chociażby było w przypadku Halo 4, które graficznie pozamiatało. Także spokojnie. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Pytanie dnia jest takie czy Scorpio będzie musiało mieć obligatoryjnie 4K w każdej grze - jeśli tak to IMO 1080p@60fps w neo > 4k@30fps w scorpio. Poza tym nie wiem czy do końca już to wyjaśnili, ale jeśli potwierdzą się informacje, że Scorpio będzie kompatybilne w dół (czytaj - nie będzie robionych gier tylko pod Scorpio) to w żaden sposób nie wykorzystają w 100% potencjału. Cytuj
Paolo de Vesir 9 237 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 4K obligatoryjne? Nigdy w życiu. 1080p/60 jako standard i Ew. 4K/15-30 xd Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Sony raczej się nie martwi o to, zbyt duża przewaga na rynku, to MS musi walczyć tak naprawdę o klienta - poza tym jeśli celują w high-end VR, to muszą mieć mocniejszą konsolę. Occulus jest właśnie takim urządzeniem. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 483 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Trochę rozczarowanie tym gow 4 Myślałem, że czwarta część będzie jak w przypadku u4 wyrypana, nowe animacje, mordy jakieś pomysły a tak szczerze, to mechanika gry to jak z pierwszych gearsow, jednych to cieszy albo dla mnie (pipi)nia i rozczarowanie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 237 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Czy U4 różni się znacząco od dowolnego TRa czy Uncharted? No chyba, że pseudo-otwarty świat i jazda pojazdami po nich są dla Ciebie nowością godną nowej części? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi