Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przecież sto lat temu już mówili że pokażą zaledwie parę gier,wiec skąd to zdziwienie w ogóle? O 19 zaczynaj pokazywać rozgrywke z zeldy, dużo zeldy.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Większość myślała, że parę oznacza kilka, np. 5. A tu dwie xd Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Koniec końców Red dead redemption nie pokazali nic czy ominąłem jakoś?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Przecież sto lat temu już mówili że pokażą zaledwie parę gier,wiec skąd to zdziwienie w ogóle? O 19 zaczynaj pokazywać rozgrywke z zeldy, dużo zeldy. Czyli RiP nintendo. Oni już rynku nie nadrobią, to nie te czasy.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Koniec końców Red dead redemption nie pokazali nic czy ominąłem jakoś? Jak by pokazali RDR to wierz mi na słowo - nie dał byś rady tego ominąć.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Kiedy Nintendo? Jutro? Miało być dzisiaj o 18ej. Bo wróciłem o 18:40 i już nic nie było.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czy U4 różni się znacząco od dowolnego TRa czy Uncharted? No chyba, że pseudo-otwarty świat i jazda pojazdami po nich są dla Ciebie nowością godną nowej części? w "pifpaf korytarzyku"? a nie są?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Dobra mamy info o scorpio, jakieś tam o neo pewnie NX wyjdzie w 2017 to teraz zasadnicze pytanie: Wszyscy mówią o wstecznej kompatybilności gier, ale nikt nie mówi o tym, że developerzy będą musieli optymalizować daną grę pod 5 konsol i pc(ps4/neo/one/skorpion/nx/pc)? To jest nierealne imo... Nawet jak gra wyjdzie na 5-6 platform to wątpię aby była b.dobrze zoptymalizowana. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 14 czerwca 20168 l no to dodaj: - fizykę i destrukcję obiektów, których nie znajdziesz w żadnym współczesnym AAA - większe poziomy "na piechot", których fragmenty można często przejść na 2 sposoby - pełną kontrolę pojazdów podczas skyptowanych, widowiskowych akcji - ulepszy gunplay i stealth ale ty przecież już ją ukończyłeś i masz por. z np. dwójką c'nie?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie no. Hejtuję, bo zazdroszczę tego wybitnego tytułu który w przyszłości będzie wymieniany obok pierwszego DOOMa, Half Life 2 i Heroes of Might & Magic 3. xdddddddddd
Opublikowano 14 czerwca 20168 l dobra, gdzie można pogadać o takich rzeczach bez trollinku w słusznej sprawie? ech gdyby wymieniane punkty dotyczyły np. multiplatformowego Max Payne 4, nie musiałbym o to pytać
Opublikowano 14 czerwca 20168 l nobody, targi bez cw tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/103281-targi-e3-gc-tgs/ gry to tak jak Wezyr pisze czyli tęcza. btw Max Payne 4? cool ale to chyba miało być trylogią?
Opublikowano 14 czerwca 20168 l dobra nie chcę mi się to jak tak pokrótce napiszę że byłbym w growym niebie dostając widowiskowo poprowadzone sekwencje pościgowe za kółkiem w takim MP4, oraz wspomniane robienie burdelu z otoczeniem, właśnie na wzór śmieszkowanej wyżej produkcji. @Colin na ostatni 1 kwietnia był właśnie taki fake news wraz z jeszcze bardziej odjechanymi pomysłami na np. pół otwarty świat, jazdę autem, oraz pomykanie Maxem z tropiącym czworonogiem po Alasce. Stąd "inspiracja". W sumie nie dziwię się. Od czasów VI gen. sekwencje z pojazdami w dzisiejszych korytarzach to biały kruk. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez nobody
Opublikowano 14 czerwca 20168 l shieet, wait, przecież to ten temat sorki, tak to jest jak ma się kilka kart na raz otwartych.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czy ktoś z Was był na Gamescom? Mój brat mieszka w Kolonii i byłaby to świetna okazja by go odwiedzić. Ile mniej więcej kosztuje bilet dla zwykłego zwiedzającego? Chodzi mi o karnet na cały czas trwania imprezy.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Czy ktoś z Was był na Gamescom? Mój brat mieszka w Kolonii i byłaby to świetna okazja by go odwiedzić. Ile mniej więcej kosztuje bilet dla zwykłego zwiedzającego? Chodzi mi o karnet na cały czas trwania imprezy. Na sobotę już bilety wyprzedany http://www.gamescom-cologne.com/gamescom/trade-fair/ticket_2/index.php