Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież sto lat temu już mówili że pokażą zaledwie parę gier,wiec skąd to zdziwienie w ogóle? O 19 zaczynaj pokazywać rozgrywke z zeldy, dużo zeldy.

Czyli RiP nintendo. Oni już rynku nie nadrobią, to nie te czasy. 

Opublikowano

Koniec końców Red dead redemption nie pokazali nic czy ominąłem jakoś?

Jak by pokazali RDR to wierz mi na słowo - nie dał byś rady tego ominąć.

Opublikowano

Czy U4 różni się znacząco od dowolnego TRa czy Uncharted? No chyba, że pseudo-otwarty świat i jazda pojazdami po nich są dla Ciebie nowością godną nowej części? :reggie:

w "pifpaf korytarzyku"? a nie są? 

Opublikowano (edytowane)

Dobra mamy info o scorpio, jakieś tam o neo pewnie NX wyjdzie w 2017 to teraz zasadnicze pytanie:

Wszyscy mówią o wstecznej kompatybilności gier, ale nikt nie mówi o tym, że developerzy będą musieli optymalizować daną grę pod 5 konsol i pc(ps4/neo/one/skorpion/nx/pc)? To jest nierealne imo...

Nawet jak gra wyjdzie na 5-6 platform to wątpię aby była b.dobrze zoptymalizowana.

Edytowane przez Starh
Opublikowano

no to dodaj:

- fizykę i destrukcję obiektów, których nie znajdziesz w żadnym współczesnym AAA

- większe poziomy "na piechot", których fragmenty można często przejść na 2 sposoby

- pełną kontrolę pojazdów podczas skyptowanych, widowiskowych akcji

- ulepszy gunplay i stealth 

:hi:

ale ty przecież już ją ukończyłeś i masz por. z np. dwójką c'nie? 

Opublikowano

dobra, gdzie można pogadać o takich rzeczach bez trollinku w słusznej sprawie?

ech gdyby wymieniane punkty dotyczyły np. multiplatformowego Max Payne 4, nie musiałbym o to pytać

Opublikowano (edytowane)

:notsure:

dobra

nie chcę mi się

to jak tak pokrótce napiszę że byłbym w growym niebie dostając widowiskowo poprowadzone sekwencje pościgowe za kółkiem w takim MP4, oraz wspomniane robienie burdelu z otoczeniem, właśnie na wzór śmieszkowanej wyżej produkcji.

@Colin na ostatni 1 kwietnia był właśnie taki fake news wraz z jeszcze bardziej odjechanymi pomysłami na np. pół otwarty świat, jazdę autem, oraz pomykanie Maxem z tropiącym czworonogiem po Alasce. Stąd "inspiracja". W sumie nie dziwię się. Od czasów VI gen. sekwencje z pojazdami w dzisiejszych korytarzach to biały kruk. 

Edytowane przez nobody
  • Plusik 1