Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 remaster albo rimejk niera bym chciał dostać i jakąś nową gre od tego zdrowego wariata Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Scalebound 2 na PS4 bo kasacji jedynki na xboxa. Nie ma co się szczypac i od razu niech dwójkę dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Na (pipi) ci remaster jak możesz zagrać na PS360? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 remaster albo rimejk niera bym chciał dostać i jakąś nową gre od tego zdrowego wariata Też bym chciał remaster Niera. No i niech rzucą jakieś info na temat RDR 2 kur.wa mać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Na (pipi) ci remaster jak możesz zagrać na PS360? A ja chce na ps4 i co teraz????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Suty RDR 2 na E3 nie zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No i niech rzucą jakieś info na temat RDR 2 kur.wa mać. O to to! Zapomniałem o GOTG 2, aka RDR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie chce zobaczyć RDR 2 na E3 tylko chcę aby Rockstar rzucił jakieś info. Ja pier.dole, ja wiem, że Rockstar nie jeździ na E3, ale to nie znaczy, że nie mogą zrzucić atomówki w tym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077. Techland pracuje nad dwoma projektami: open-world FPP RPG z systemem walki z gigantycznymi przeciwnikami (trademarkowanym btw.) i DL2 - tyle sam prezes mówił. Co do westernów, już są plotki, że następny Far Cry to klimaty spaghetti western. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077.Techland pracuje nad dwoma projektami: open-world FPP RPG z systemem walki z gigantycznymi przeciwnikami (trademarkowanym btw.) i DL2 - tyle sam prezes mówił. Co do westernów, już są plotki, że następny Far Cry to klimaty spaghetti western. Pierwsze słyszę o tej pierwszej grze i juz się jaram Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Budżet na te 2 gierki mają - 300 mln zł. Granty od rządu dostali (między innymi na ten system walki z gigantycznymi przeciwnikami), budują centrum badań i rozwoju we Wrocku, razem z CDP dosłownie plądrują mniejszych devów w PL, szykują się na sporą ekspansję w najbliższych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) O DL 2 to bym od razu brał day one, no ale Techland pewnie coś innego dłubie, dziwne od dłuższego czasu straszna cisza jest. Fajnie by było jakby CDP pokazało coś tam z Cyberpunk 2077. Techland pracuje nad dwoma projektami: open-world FPP RPG z systemem walki z gigantycznymi przeciwnikami (trademarkowanym btw.) i DL2 - tyle sam prezes mówił. Co do westernów, już są plotki, że następny Far Cry to klimaty spaghetti western. Open World FPP? Ciekawa gra się zapowiada, nic a nic o niej nie słyszałem, ino tylko czekać na więcej info. A Far Cry western, czemu nie? Ale to już musiałbym trochę odczekać, bo wszystkie punkty i śmieci typu odkrywanie przeszło mi bokiem po FC 4, ale jeśli zrobią klimatycznie jak podobnie w Primal to cóż kto wie. Edytowane 9 Maja 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Budżet na te 2 gierki mają - 300 mln zł. Granty od rządu dostali (między innymi na ten system walki z gigantycznymi przeciwnikami), budują centrum badań i rozwoju we Wrocku, razem z CDP dosłownie plądrują mniejszych devów w PL, szykują się na sporą ekspansję w najbliższych latach. I wciaz nawet nie patrza w strone gieldy papierow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ano nie zerkają, biorą za wzór Bethesdę- umożliwia to zdecydowanie cichsze zagrywki i poruszanie się na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Nowa gra od FROM, oczywiście najlepiej Bloodborne II i dla mnie to w zasadzie tyle z czekania. A no i tego Pajęczaka od Insomniac chętnie zobaczyłbym w tym roku. Edytowane 9 Maja 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Bloodborne 2 Spiderman Nintendo Platinum Games Takie są moje priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sucker Punch nie robi pająka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jest jakaś podana lista organizatorów na E3 oprócz tych głównych jak Microsoft, Sony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sucker Punch nie robi pająka. Przepraszam panie kierowniku, zamyśliłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Open World FPP? Ciekawa gra się zapowiada, nic a nic o niej nie słyszałem, Doyebana wersja tego? Hendrix potwierdzi? Edytowane 9 Maja 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Nope, nowe IP, pewnie sobie poczekamy, bo chyba Monnier z CDP lideruje projektowi (a dość późno odszedł do Techlandu).Edit:W zeszłym roku byli w fazie pre-produkcji, a to pewnie najambitniejszy projekt studia. Co do Hellraid - jest w stanie zamrożenia, pewnie prędko nie wrócą do tego. Edytowane 9 Maja 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jak co roku napisze: dajcie mi buzza albo gre w podobnej formule na ps4/one/switch To może jest nadzieja, bo Sony zarejestrowało ostatnio domenę "That's You" - brzmi to jak jakieś party games, więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Brzmi jak ten kasztan jackbox party costam. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Skoro mamy koncert życzeń to ja poproszę Diddy Kong Racing 2, Metroida w 2D, remake Mother 3 i nowe Wave Race Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ja tam nie mam zbyt dużych oczekiwań - chciałbym zobaczyć gameplaye z takich gier jak Spider-man, remake BG&E i Star Wars (od Viscreal). Z rzeczy, którą bym sobie życzył to może zapowiedź remaku Dino Crisis (były jakieś plotki, że powstaje) albo/i najlepiej jakaś nowa gra AAA z dinozaurami w roli głównej (nie wiem czemu branża gier jakoś unika tej tematyki). Z gier, na które jeszcze czekam, ale wiadomo, że ich nie będzie to TLoU2 (gameplay pewnie dopiero na PSXE) oraz Cyberpunk (tu Redzi powiedzieli wprost, że nie ma na co liczyć na E3 i przyjadą tylko z gwynt'em). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi