Opublikowano 30 maja 20177 l Jeszcze tylko dwa tyg i XC2, Spiderman czy nowy God of War Nawet jak nic nowego nie zapowiedzą, to i tak to będzie dobre E3. Ja akurat będę na wyjeździe integracyjnym, więc raczej nici z oglądania konfy Sony na żywo :/ , a ostatnio jak przegapiłem show to okazało się, że była to najlepsza konfa od lat
Opublikowano 30 maja 20177 l Przegapiłem Sony na e3 tylko raz i to rok temu, od 2005 zawsze oglądałem, teraz mimo że praca na 7 to i tak będzie oglądane, nie popelnie bledu z zeszłego roku.
Opublikowano 30 maja 20177 l ten wjazd god of wara uwielbiam oglądać konfe sony o 3 w nocy z ekolegami na party
Opublikowano 30 maja 20177 l jakbym dostal teraz zapro to też bym z checia wpadl czuje ze bedzie znowu grubo
Opublikowano 30 maja 20177 l Ja nie oglądałem. Wyspalem sie i potem oglądałem ten festwial kolejnych iteracji tlou na yt w postaci trailerow.
Opublikowano 30 maja 20177 l traillery spidermana, re7, death stranding, oraz gameplayu ff7r i crasha - najlepsze iteracje tlou
Opublikowano 30 maja 20177 l wywalić remastery, multiplatforme, gre widmo na 2022 i zostaje spiderman na ktorego bardzo licze
Opublikowano 30 maja 20177 l Jeszcze tylko dwa tyg i XC2, Spiderman czy nowy God of War Nawet jak nic nowego nie zapowiedzą, to i tak to będzie dobre E3. Ja akurat będę na wyjeździe integracyjnym, więc raczej nici z oglądania konfy Sony na żywo :/ , a ostatnio jak przegapiłem show to okazało się, że była to najlepsza konfa od lat zabawnie wyglądają te spazmy redaktorzyn biorąc pod uwagę że dwa lata później dwie z trzech wymienionych gier nadal nie wyszły i nie wyjdą w tym roku. I nie wiadomo czy wyjdą też w 2018. ps4, konsola z najlepszymi konferencjami
Opublikowano 30 maja 20177 l To uczucie gry oglądasz konfe MS, leci prezentacja Lary która otwiera grobowiec, a tam leży PlayStation Vita Edytowane 30 maja 20177 l przez hav7n
Opublikowano 1 czerwca 20177 l The evil within 2, tylko to sie liczy, wyczuwam też left4dead 3 w powietrzu na konfie MS, na konfie sony oczywiście form software z nowym ip
Opublikowano 2 czerwca 20177 l GoWa prawdopodobnie przesuną na marzec. Ciekawe czy Sony wypuścił jeszcze jakąś megatonę pod koniec roku.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Myślę, że GoWa wypuszczą w tym roku skoro już taką (pipi)itną reklamę naklejają. No bo chyba nie chodzi o reklame prezentacji na ŁEEEE3
Opublikowano 2 czerwca 20177 l W sumie Sony spokojnie moze sobie odsapnac juz w tym roku z premierami swoich exow, janusze beda mieli star wars, destiny i coda a hardkory juz dostaly wysyp niesamowitych gierek w pierwszej polowie.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Ale w sumie fajnie by było gdyby Sony machnęło jakiegoś hiciora na koniec roku, żeby przykryć nieco premierę Scorpio. Choć wolałbym chyba nowego Spidermana, niż God of War. ;)
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Ale w sumie fajnie by było gdyby Sony machnęło jakiegoś hiciora na koniec roku, żeby przykryć nieco premierę Scorpio. Choć wolałbym chyba nowego Spidermana, niż God of War. ;) koniec roku przeciez juz jest zaklepany przez mariana na switcha