Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze tylko dwa tyg i XC2, Spiderman czy nowy God of War :banderas:

Nawet jak nic nowego nie zapowiedzą, to i tak to będzie dobre E3.  :fsg:

Ja akurat będę na wyjeździe integracyjnym, więc raczej nici z oglądania konfy Sony na żywo :/ , a ostatnio jak przegapiłem show to okazało się, że była to najlepsza konfa od lat

• Plusik 1
Opublikowano

Przegapiłem Sony na e3 tylko raz i to rok temu, od 2005 zawsze oglądałem, teraz mimo że praca na 7 to i tak będzie oglądane, nie popelnie bledu z zeszłego roku.

Gość suteq
Opublikowano

jakbym dostal teraz zapro to też bym z checia wpadl 

czuje ze bedzie znowu grubo 

Gość _Be_
Opublikowano

Ja nie oglądałem. Wyspalem sie i potem oglądałem ten festwial kolejnych iteracji tlou na yt w postaci trailerow.

Opublikowano

Jeszcze tylko dwa tyg i XC2, Spiderman czy nowy God of War :banderas:

Nawet jak nic nowego nie zapowiedzą, to i tak to będzie dobre E3.  :fsg:

Ja akurat będę na wyjeździe integracyjnym, więc raczej nici z oglądania konfy Sony na żywo :/ , a ostatnio jak przegapiłem show to okazało się, że była to najlepsza konfa od lat

zabawnie wyglądają te spazmy redaktorzyn  biorąc pod uwagę że dwa lata później dwie z trzech wymienionych gier nadal nie wyszły i nie wyjdą w tym roku. I nie wiadomo czy wyjdą też w 2018.

ps4, konsola z najlepszymi konferencjami

Opublikowano (edytowane)

To uczucie gry oglądasz konfe MS, leci prezentacja Lary która otwiera grobowiec, a tam leży PlayStation Vita :obama:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

W sumie Sony spokojnie moze sobie odsapnac juz w tym roku z premierami swoich exow, janusze beda mieli star wars, destiny i coda a hardkory juz dostaly wysyp niesamowitych gierek w pierwszej polowie.

Opublikowano

Ale w sumie fajnie by było gdyby Sony machnęło jakiegoś hiciora na koniec roku, żeby przykryć nieco premierę Scorpio.

Choć wolałbym chyba nowego Spidermana, niż God of War. ;)

Opublikowano

Ale w sumie fajnie by było gdyby Sony machnęło jakiegoś hiciora na koniec roku, żeby przykryć nieco premierę Scorpio.

Choć wolałbym chyba nowego Spidermana, niż God of War. ;)

koniec roku przeciez juz jest zaklepany przez mariana na switcha

Opublikowano

ale w spidermana to bym grał, the last of wara mogą skasowac