Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To temat o TARGACH. Nie CW. Jedna osoba już w czasie targów nic nie napisze, ktoś jeszcze chętny?

Opublikowano (edytowane)

750°2064642_2.jpg

Hironobu Sakaguchi teases us his brand new game, full reveal in June.

He is working on 2 projects, one for consoles.

Jakiś ex na skarabeusza? jakiś pokaz na E3?  :banderas:

Edytowane przez Soul
Gość ragus
Opublikowano

rockstar jest zbyt zajętem goleniem graczy, żeby pchać się w nowe ip

Opublikowano (edytowane)

Jakoś tak po tych wszystkich wyciekach, zapowiedziach zapowiedzi coraz mniej wyczekuję na te E3. Na pewno będzie co oglądać, coś ciekawego muszą pokazać, ale w jakieś szczególnie kosmiczne zapowiedzi nie wierzę. Mam wrażenie, jakby 70% materiałów i informacji już się przegryzła w internetach. A nawet jak pojawi się jakaś petarda, to historia uczy, że nie ma sensu się na te wszystkie bomby napalać zbytnio. 

Wiem, że trochę marudzę. najwyżej będę wszystko odszczekiwał za tydzień. :sapek:

Edytowane przez Hum
Opublikowano

No właśnie też nie wiem gdzie te wycieki.

Lecz w zasadzie, dla ****** to już wszystko wyciekło, bo to dziadostwo jest.

Opublikowano

piszecie tak jakby za 3minuty startowala jakas konfa, spokojnie pewnie przez te pare dni jeszcze jakis przeciek sie trafi niestety

Opublikowano

czekam  na

1. nowy trailer Hideo

2. God fo war nowy gameplay

3. beke z czegokolwiek co wypluje Spencer i ten pozalsieboze major xD

czy tak wygląda przeciętny gracz? Sapkowski jednak miał rację 

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość suteq
Opublikowano

Ja też uważam, że mało co wyciekło i to będą naprawdę udane targi. Nie obejrzę na pewno konfy EA, bo nie ma nudniejszych konf i pewnie bethesdę też odpuszczę o tej 4, ale resztę oglądam w tym roku jak nic, jaram się.

Bethesda imo obok Sony może mieć najciekawszą konfę. TEW 2, Wolfenstein: TNO 2 i jakaś jeszcze nowa gierka. :obama:

Dalej pamiętam jak obudzilem się przed 4 w nocy, a tam pół godziny Dooma, który okazał się mesjaszem i pół godziny Fallouta 4, który okazał się guwnem. :sapek: 

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Jestem w stanie zgodzić się z ficusiem. Sony i Nintendo dostarczą. Od Sony wiele nie wymagam, jakaś chińszczyzna slasherowo/rpgowa i będzie dobrze. GoW kompletniemnie nie interesuje ale rozumiem, dlaczego ktoś się może nim jarać i pewnie znowu skradną szoł pokazem tej gry, dlatego też w ogólnym rozrachunku pewnie wywrą na publice najlepsze wrażenie. W MS nie wierzę, przykro mi, za dużo razy złamali mi już serce.

Natomiast Nintendo pokaże drugi zwiastun Super Mario Odyssey i już będzie dobrze. 

Edytowane przez ragus
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

bethesda XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fallout vr który nikogo

karcianka elders scrolls która nikogo

dodatek do teso online który nikogo

quake online który czerpie inspiracje z overwatch XDDDDDD4

wolf 2 tylko moze zaskoczyć

dlc do dishonord 2? Nigga plz xddddd

Edytowane przez Orzeszek