hav7n 5 936 Opublikowano 4 czerwca 2017 Opublikowano 4 czerwca 2017 Uwaga spoiler - bedzie jeszcze fifa i maden. Ubi tez juz wszystko pokazalo. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Jeszcze kilka takich update'ow i bedzie mozna stwierdzic chyba o jakiej grze mowa. 2 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 jest gdzies stream kamerka live 24/7 na ta ścianę? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Najlepsze jest E3 z tamtego roku - wyszedł jedynie Horizon XD Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 zaraz crash i wipek, prosze nie szkalowac sony Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 To temat o TARGACH. Nie CW. Jedna osoba już w czasie targów nic nie napisze, ktoś jeszcze chętny? Cytuj
Gość Soul Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) 750° Hironobu Sakaguchi teases us his brand new game, full reveal in June. He is working on 2 projects, one for consoles. Jakiś ex na skarabeusza? jakiś pokaz na E3? Edytowane 5 czerwca 2017 przez Soul Cytuj
ASX 14 718 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) jutro zapowiedź nowej gry Ninja Theory nevermind Edytowane 5 czerwca 2017 przez asax Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Chyba raczej dotyczace Hellblade Cytuj
ASX 14 718 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 racja, przepraszam zapomniałem o tej grze Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Trochę zaśmierdze naiwniactwem aleee... będę czekał na trailer Agenta XDDDD Edytowane 5 czerwca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 rockstar jest zbyt zajętem goleniem graczy, żeby pchać się w nowe ip Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Jakoś tak po tych wszystkich wyciekach, zapowiedziach zapowiedzi coraz mniej wyczekuję na te E3. Na pewno będzie co oglądać, coś ciekawego muszą pokazać, ale w jakieś szczególnie kosmiczne zapowiedzi nie wierzę. Mam wrażenie, jakby 70% materiałów i informacji już się przegryzła w internetach. A nawet jak pojawi się jakaś petarda, to historia uczy, że nie ma sensu się na te wszystkie bomby napalać zbytnio. Wiem, że trochę marudzę. najwyżej będę wszystko odszczekiwał za tydzień. Edytowane 5 czerwca 2017 przez Hum Cytuj
Pupcio 18 691 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Przecież w tym roku mało co wyciekło (przynajmniej do tej pory) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 No właśnie też nie wiem gdzie te wycieki. Lecz w zasadzie, dla ****** to już wszystko wyciekło, bo to dziadostwo jest. Cytuj
creatinfreak 3 866 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Właśnie w tym roku prawie nic nie wyciekło. I chwała za to. Chyba na wszelki wypadek najbliższy tydzień w ogóle nie wchodzę na portale growe, aby sobie nie popsuć targów. Niech ten tydzień szybko minie. Ja chcę już targi :D Cytuj
Daffy 10 661 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 piszecie tak jakby za 3minuty startowala jakas konfa, spokojnie pewnie przez te pare dni jeszcze jakis przeciek sie trafi niestety Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Ja też uważam, że mało co wyciekło i to będą naprawdę udane targi. Nie obejrzę na pewno konfy EA, bo nie ma nudniejszych konf i pewnie bethesdę też odpuszczę o tej 4, ale resztę oglądam w tym roku jak nic, jaram się. Cytuj
ASX 14 718 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 czekam na 1. nowy trailer Hideo 2. God fo war nowy gameplay 3. beke z czegokolwiek co wypluje Spencer i ten pozalsieboze major xD czy tak wygląda przeciętny gracz? Sapkowski jednak miał rację 1 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 Ja też uważam, że mało co wyciekło i to będą naprawdę udane targi. Nie obejrzę na pewno konfy EA, bo nie ma nudniejszych konf i pewnie bethesdę też odpuszczę o tej 4, ale resztę oglądam w tym roku jak nic, jaram się. Bethesda imo obok Sony może mieć najciekawszą konfę. TEW 2, Wolfenstein: TNO 2 i jakaś jeszcze nowa gierka. Dalej pamiętam jak obudzilem się przed 4 w nocy, a tam pół godziny Dooma, który okazał się mesjaszem i pół godziny Fallouta 4, który okazał się guwnem. Cytuj
Daffy 10 661 Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 sony nintendo bethesda microsoft ubisoft ea pc gaming tak bedzie jesli chodzi o ranking konf Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Jestem w stanie zgodzić się z ficusiem. Sony i Nintendo dostarczą. Od Sony wiele nie wymagam, jakaś chińszczyzna slasherowo/rpgowa i będzie dobrze. GoW kompletniemnie nie interesuje ale rozumiem, dlaczego ktoś się może nim jarać i pewnie znowu skradną szoł pokazem tej gry, dlatego też w ogólnym rozrachunku pewnie wywrą na publice najlepsze wrażenie. W MS nie wierzę, przykro mi, za dużo razy złamali mi już serce. Natomiast Nintendo pokaże drugi zwiastun Super Mario Odyssey i już będzie dobrze. Edytowane 5 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 czerwca 2017 Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) bethesda XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD fallout vr który nikogo karcianka elders scrolls która nikogo dodatek do teso online który nikogo quake online który czerpie inspiracje z overwatch XDDDDDD4 wolf 2 tylko moze zaskoczyć dlc do dishonord 2? Nigga plz xddddd Edytowane 6 czerwca 2017 przez Orzeszek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi