Opublikowano 8 czerwca 20177 l Horror od twórców Alien:Isolation w uniwersum Halo? Jeszcze jak niestety to fake na 90% Edytowane 8 czerwca 20177 l przez asax
Opublikowano 8 czerwca 20177 l do kasacji, pomyliłem tematy. Edytowane 8 czerwca 20177 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 8 czerwca 20177 l exact to nie cw Nazwa fajna, grafika na ulotkach fajna, ciekawe Dla wiarygodności niech dodrukuje logo ps4 Edytowane 8 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Już to widzę, halo tylko pod singla, ciśniesz ciemnym korytarzem a tam (pipi)! wyskakuje jeden z krasnali. Dobra fantazja dla twórcy ale Halo miałoby potencjał na grę w stylu Metroid Prime.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l exact to nie cw Nazwa fajna, grafika na ulotkach fajna, ciekawe Dla wiarygodności niech dodrukuje logo ps4 Nie zauważyłem, sorka Prawdę mówiąc to po świetnym Alienie to mogłoby się udać, mógłby ten fejk okazać się prawdziwy.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l A tam horror, za 2dni zobaczymy nowa fifke. Please be excited :P Edytowane 8 czerwca 20177 l przez Copper
Opublikowano 8 czerwca 20177 l dalszy ciag kariery murzina, jestem na TAK, maja jeszcze frostbite engine i criterion do pomocy to licze na islamistow niszczacych stadiony i mini gierke polegajaca na ucieczce busem przez zatloczone centrum miasta
Opublikowano 8 czerwca 20177 l W zestawie z prawdziwa pilka z czujnikiem ruchu, leci tam gdzie kopniesz naprawde
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Znalazłem już info w necie, jeśli kogoś jeszcze interesuje to tutaj jest więcej o tym napisane. https://www.google.ie/amp/www.pocket-lint.com/news/140267-xbox-e3-2017-press-conference-to-be-streamed-in-4k-here-s-how-and-where-to-watch-it.amphtml
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Jaka prędkość netu jest minimalnie wymagana do płynnego i full 4k streamingu?
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Prędkości rekomendowane przez Netflixa: 0.5 Mb/s - Required broadband connection speed 1.5 Mb/s - Recommended broadband connection seed 3.0 Mb/s - Recommended for SD quality 5.0 Mb/s - Recommended for HD quality 25 Mb/s - Recommended for Ultra HD quality
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Konferencja Microsoftu będzie w tym roku dłuższa niż zazwyczaj Edytowane 8 czerwca 20177 l przez asax
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Konferencja Microsoftu będzie w tym roku dłuższa niż zazwyczaj Za(pipi)iste info, czyli będzie i o sprzęcie i o grach, trochę się bałem, że przeważy to pierwsze.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Przejrzałem na szybko YT cofając się do roku 2004 i wygląda na to, że konferencja nigdy nie była dłuższa niż 90 minut
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Dorzuca pół h na prezentacje sprzetu, a reszta pod gry jak to zawsze miało miejsce.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l zaprezentują nową konsole i jej ficzery plus 30min. wypowiedzi devów o tym jakie ogromne możliwości ta konsola dostarcza, normalne