Opublikowano 8 czerwca 20177 l trochę dłużej. czyli 10min więcej niż zwykle Akurat na nową grę Remedy
Opublikowano 8 czerwca 20177 l mam wrażenie graniczące z pewnością, że cokolwiek zrobi Microsoft to nigdy nie zadowoli niektórych użytkowników
Opublikowano 8 czerwca 20177 l trochę dłużej. czyli 10min więcej niż zwykle Akurat na nową grę Remedy Już się zaczyna dmg control, 3 dni przed xddd
Opublikowano 8 czerwca 20177 l mam wrażenie graniczące z pewnością, że cokolwiek zrobi Microsoft to nigdy nie zadowoli niektórych użytkownikówJa mam wrażenie graniczące z pewnością ze jak MS pokaże pare fajnych gier to ludzie zmienia stosunek do MS.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l mam wrażenie graniczące z pewnością, że cokolwiek zrobi Microsoft to nigdy nie zadowoli niektórych użytkownikówJa mam wrażenie graniczące z pewnością ze jak MS pokaże pare fajnych gier to ludzie zmienia stosunek do MS. Tak jak Mendrek po kilkuletniej masakracji PS3 przez 360kę, nie? ;)
Opublikowano 8 czerwca 20177 l dobrze wiedziec ze nie bedzie tylko trailerow nowych multiplatform, a pokaza tez gameplaye z tych gierek
Opublikowano 8 czerwca 20177 l A na Gamescom ktos sie w tym roku wybiera?To samo będzie na WGW w mniejszych kolejkach.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Tak sobie pomyślałem,że Microsoft mógłby wskrzesić markę Crimson Skies. To była piękna gra na pierwszym xboxie
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Tak sobie pomyślałem,że Microsoft mógłby wskrzesić markę Crimson Skies. To była piękna gra na pierwszym xboxie Mogli by ciebie skasować
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Tak sobie pomyślałem,że Microsoft mógłby wskrzesić markę Crimson Skies. To była piękna gra na pierwszym xboxie Mogli by ciebie skasować Niedoczekanie
Opublikowano 9 czerwca 20177 l plecak szefa Rare w drodze na E3 Jak śmią sobie tak kpić z fanów, przecież wiadomo że nie zapowiedzą nowego Banjo
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Nowe Banjo na Scorpiona byłoby bombą, nie ma co się oszukiwać. Byle nie chodziło o kontynuację chooyowego Nuts'n'Bolts. Swoją drogą RARE mogłoby strzelić nowe Piniatki Edytowane 9 czerwca 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 9 czerwca 20177 l czemu nie? praw nie mają czy co? mają, jak najbardziej po prostu to Microsoft, więc gry które nie mają Halo, Gearsy lub Forza w nazwie, mają mocno utrudnioną drogę developingu. Edytowane 9 czerwca 20177 l przez asax
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Nie wiem,wydaje mi się że mogą doyebac w kwestii gierek, jeszcze widzą co dzieje się jak u sony dają crasha i wipeouty więc może się skuszą na jakiś remake w najgorszym wypadku
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Ja bym wolał by zabrali się za jakieś nowe marki , sony posiada jakieś tam nowe serie na ps4 a u microsoftu straszna posucha. Niech zrobią jakiś SZTOS na miarę Gears of War a będzie sens brać scorpio.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Mówicie o tych Battletoadsach, co połowa forumka by tej gry nie przeszła na prawilnej wersji nes? XD O chryste, ile się o tej grze naczytałem i jakie problemy ludzie z nią mieli, na youtube pełno tego. Pewnie jakby tych nowych Battletoads zrobili, to pewnie już by nie miała tego wyśrubowanego poziomu trudności jak jej pierwowzór.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l konferencja Microsoftu będzie 97 minut. Tylko siedem minut więcej niż standardowa prezentacja