Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Ogladajac gameplay z NFS nasuwa sie jedynie: DO ZAORANIA

Boze jakze ta seria nie oferuje nam nic nowego, wymagajacego ani co najwazniejsze pociagajacego. To troche takie tworzenie gry ktora nie jest dla graczy.

Trzymam kciuki za slaba sprzedaz tej gry i albo przemiane tej marki o 180° albo jej calkowite zaoranie i niewracanie do tego tematu nigdy wiecej.

Z rzeczy, które póki co mi sie podobaly

platformowa rock opera, przygody ravena wychodzacego z pracy kupiła mnie klimatem

tutaj gierka, która kiedyś nam podrzucał mate5 w formie przelądarkowej teraz nabrała kształtu i wywarła na mnie duże wrazenie

bijatyka od twórców Guilty Geara w uniwersum DB, zapowiada się miód

Ori wiadomo, kosior będzie

Kolejny walking simulator? A dawać 

Zrzynka z Mario? Może będzie fajnie 

Najlepsza strzelanka FPP poprzedniej generacji dostaje spodziewanego sequela, co warte odnotowania premiera w tym roku. 

Mikami pokaże klase również w tym roku

Edytowane przez _Be_

Najsłąbsze targi od lat, ale też bez gier widmo na +3 lata do przodu jak cuphead, below, shenmue 3, FFVII czy inne. Wszystko co pokazane zostąło wyjdzie do konca przyszlego roku wiec przynajmniej widac było jak faktycznie gry wygladają.

Co mnie zajarało?

- Nowe Metro, Ori 2 , Days Gone, GOW, Spiderman, Monster hunter World i remake SotC również mocno na plus.

Ale takie top 3 które uwazam ze najbardziej mnie zajarały na daną grę to zdecydowanie nowy Wolf, nowy TEW i spiderman. Dziś pewnie jeszcze dobije mnie XC2 i Mario.

A no i Dragon Ball tez swietnie sie zapowiada.

slabo, slabo, slabo ale dalej licze ze niny sypnie contentem na switcha

Na zapowiedzi nowych gier nie ma co się napalać, max to DLC do Zelduni i może z jedna nowa gierka. Raczej nic, czego nie zobaczymy do końca tego roku, no może poza Xenoblade 2.

Edytowane przez ragus

Również nie będę narzekał na brak gier w tym roku. Już w same wakacje będzie Crash, Undertale, Yakuza Kiwami, Everybody's Golf wjedzie po promocji. Z tych większych produkcji nie czekam na nic w zasadzie, oprócz Spidermana i od biedy God of War. No i remake SotC. A w tym roku jeszcze dwa dodatki do Battlefielda 1 i pełno innych zaległości. E3 średnie dość, ale i tak Sony z najlepszą konferencją. Ubisoft pominę milczeniem, bo się nie nabieram na ich gry już od dawna. MS na plus z datą Cuphead i z The Last Night. Liczę na jakieś indyczki pokazane niezależnie na targach i premierę Ruinera. 

EA

A way out - tutaj mi się bardzo podobał pokaz, interesujący pomysł, spoko styl graficzny jaram się. Sportówki - bardzo solidny meh, DLC do Bf 1 - to samo, Battlefront 2 - również, NFS Payback - no nie wyglądało to zbyt dobrze, fabuła i skrypty? Nie kupuje tego. 

Microsoft

Anthem - prezentuje sie graficznie naprawę imponująco, taka gra jako nowe IP dla MS bylaby jak najbardziej pożądana, mi zbytnio nie podeszła z racji nastawienia na co-op i looter shooter, Ori and the Will of the Wisps - gra znów pozamiata designem oraz muzyką tego jestem pewien, ciekawe jak rozwiną gameplay, Metro Exodus - prezentuje się bajecznie, obie poprzednie części były naprawdę solidnymi grami czekam, Life is Strange Before the Storm - tu mnie mają też, bardzo chetnie ogram prequel, Last Night - to już pisałem, świetny klimat

Artul Escape - jw, Ashen - fajnie, że nie skasowali, przypomina trochę Dark Soulsy ale nadal bez daty premiery, Cuphead - w końcu data premiery, super, Super Lucky's Tale - to też już wspominałem, zapowiada się na przyjemny platformer, AC, Shadow of Mordor - kiepscizna, beznajdziejne pokazy, Forza Motosport 7 - prezentuje się okazale, no ale to kolejny sequel, Code Vein, DB Fighter Z - interesujące pokazy, fajnie, że jeszcze MS wykonuje ruchy w strone Japonii mimo, że to tylko multiplatformy, Crackdown 3, Sea of Thieves, State of Decay 2 - słabe pokazy, gry nie pokazują w ogole mocy nowej konsoli MS i ogólnie jakieś to bez pomysłu, Tacoma - za dużo nadal nie wiadomo, ale projekt interesująco się zapowiada. Darwin Project, PlayerUnknown Battleground, Deep Rock Galactic, Black Desert, Minecraft 4k - nie mój kilimat, nie mój styl rozgrywki. Sama konsola ładna i mała, cena w sumie w sam raz, nie liczyłem na 399$, gier które prezentują jej moc póki co nie stwierdzono. 

Bethesda 

Wolfenstein II oraz Evil Within 2 - wyczekiwane sequele bardzo dobrych gier, i gramy jeszcze w tym roku, najs, dlc do Dishonored 2 - ok, jeszcze podstawki nie skonczyłem także bez specjalnej podniety

Skyrim na switcha, Skyrim karcianka, Elder Scrollsy Online, mody płatne do Skyrima no pięknie doją tego TESa a VI to ni ma komu zrobić, VR pierdy nie dla mnie

Ubisoft

Zaskoczyli renderem BG&E 2 oraz całkiem fajnymi Kórlikami x Mario, reszta niestety mierna (The Crew 2, które bije biedotą w porównaniu do Forzy Horizon 3 strasznie) FC 5 meh, stateczki wyciągniete z Black Flaga do pełnoprawnej gry to też słabizna. 

Sony

Musze jeszcze na spokojnie obejrzeć wszystkie trailery, ale trochę rozczarował mnie Spiderman. Days Gone i God of War wyglądają przepięknie, remake Sotc fajnie że będzie, Monster Hunter wyglada dobrze. Reszta nie zbyt w moje gusta trafiło. Ciekawe co się stalo z pokazem interesujących indyczków u sony? Brak jakiejś bomby i swieżości, ale ok nie można co roku bombardować targi :usmiech:

Edytowane przez _Be_

Tegoroczne E3 nie były złe, wpadło kilka fajnych zapowiedzi.

Mnie niesamowicie pozytywnie zaskoczyło Mario+Kórliki od Ubisoftu - wygląda to świeżo i miodnie, może być rewelacja. Do tego Super Mario Odyssey, które wygląda wspaniale no i zapowiedź Metroid Prime 4. To chyba największa bomba, bo nie spodziewałem się tego w ogóle. Chociaż widzę tylko animowane logo, to czekam z niecierpliwością. Ogólnie Nintendo ma świetny start Switcha - rzadko kiedy mam dni, gdy choć na chwilę Switcha nie odpalę - a zaraz Splatoon 2. Czekam na Xenoblade 2 i chcę to wreszcie przejść od deski do deski. 

Na PS4 też będzie w co grać - DLC do Uncharted wygląda miodnie, God of War to mistrzostwo świata (absolutny killer i dla mnie day-one, fantastyczny klimat, mitologia i motyw z tym synem - cieszę się, że odeszli już od starej formuły) i Spider-Man, który wreszcie wygląda tak, jak powinny chyba wszystkie gry o super bohaterach. Cieszę się na wieść o Shadow of The Colossus. Brakowało bomb, ale i tak to była mega solidna konferencja. Chociaż żadna gra nie podniosła mi ciśnienia.

Microsoft miał dobrą konferencję, ale brakowało tam gier - pokaz Metro Exodus świetny, nieźle wygląda ten Anthem od Bioware. Forza Motorsport 7 to już trochę meh jak dla mnie, chyba mam dosyć wyścigów. Nie widzę też żadnego sensu kupowania Xboxa One X - tym bardziej, jeśli ktoś ma już dobrego PC. 

EA nie miało dobrej konferencji, ale Battlefront 2 jest mocnym tytułem na mojej liście życzeń. NFS po tym pokazie to takie 5/10. Ubisoft zaskoczył z Beyond, a jak jeszcze ten deal na wyłączność ze Switchem okaże się prawdą, to konsoli nie będziemy mogli kupić przez wiele miesięcy. Szkoda, że zabrakło jakiegoś Splinter Cella albo Prince of Persia. 

Bethesda pokazała ZA(pipi)ISTEGO Wolfa 2 - to koniecznie day one. Fajnie wygląda Skyrim na Switcha, mocno przemyślę ten zakup, bo przechodziłem to na premierę i może zagrałbym jeszcze raz... Evil Within też jest intrygujące, może być konkretny horror. 

Przy wyborze najlepszej konferencji mam pewien kłopot. Sony wypadło najlepiej, ale chyba Nintendo ma więcej gier w tym roku, które chciałbym kupić. 

Edytowane przez Maciomaniak