ASX 14 592 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1 godzinę temu, milan napisał: Niby przy przygotowywanych grach i zapowiedzianych już to E3 powinno byc dla Sony udane, ale ile to już razy nadzieje były wielkie, a kończyło się na wielkim WTF. Osobiscie bardziej czekam na konfe Microsoftu, ale na zasadzie rundy w tekkenie gdzie jeden ma 80% a drugi 3% energii, i obserwowanie sytuacji czy ten drugi zrobi kontre i wygra, czy stwierdzi że się poddaje. Bo że Sony góruje to fakt, w zasadzie musza się mocno postarać by przegrać pojedynek na konfy. Nawet chciałbym zobaczyć że Micro się czegoś nauczyło, koniec z usmiechem Spencera opowiadającym o minekrafcie w 4k i że jest zachwycony wspołpracą z twórcami forzy, a indyki które mu pokazano są incredible, brak wozów na scenie, tylko cios za ciosem, stare serie z nowymi częściami, ale i 2-3 nowe IP, plus odgrzanie czegoś starego. Mam nadzieję też że Sony zrobi ruch jak Micro że wypusci gry z ps2 i ps3 podrasowane bez opłat, np. co miesiąc dodatkowo 1-2 gry z ps2-ps3 dodatkowo do plusa. czy Pan milan mógłby zostać w CW? Myślałem że to temat o targach gierkowych, ale widzę że niektórzy użytkownicy wszystko muszą sprowadzać do pojedynku w Tekkenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 12 minut temu, Rozi napisał: Tak, na pewno gra Rockstar będzie na E3. Czy to 2005 rok? Poyebały mi się tematy. Myślałem, że to tęcza. A z E3 to chciałbym zobaczyć przede wszystkim jakiś gameplay z nowego Metra i pewne informacje na temat drugiego sezonu Hitmana. No i jestem ciekaw co wyjdzie z The Hong Kong Massacre, które po bardzo długim czasie ciszy pojawiło się rok temu na konfie Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Aaa, czekam na gameplay multi z Battlefielda Proteza. Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1 minutę temu, oni napisał: czy Pan milan mógłby zostać w CW? Myślałem że to temat o targach gierkowych, ale widzę że niektórzy użytkownicy wszystko muszą sprowadzać do pojedynku w Tekkenie To raczej poparte jest ilością zapowiedzi, wydanych gier i ich ocenami tym roku. Wygląda to na papierze słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 1 minutę temu, oni napisał: czy Pan milan mógłby zostać w CW? Myślałem że to temat o targach gierkowych, ale widzę że niektórzy użytkownicy wszystko muszą sprowadzać do pojedynku w Tekkenie A czy ty kurwa przestałbyś płakać w końcu, bo ci konsolę obrażają? Wyhoduj włosy na jajach i przestań jęczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 chciałbym po prostu zachować pozory dyskusji, nie denerwuj się Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 ja lubie byc zaskakiwany i tu największe pole do popisu będzie mialo MS szkoda ze zarowno w pozytywnym tego slowa znaczeniu jak i byc może negatywnym xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 8 minut temu, kermit napisał: ja lubie byc zaskakiwany i tu największe pole do popisu będzie mialo MS szkoda ze zarowno w pozytywnym tego slowa znaczeniu jak i byc może negatywnym xd no dokładnie, dlatego podchodzę do tej E3 bez żadnych oczekiwań bo zbyt wiele konferencji MS widziałem i przeżyłem zwyczajnie negatywnych niespodzianek. Boję się kolejnych niespodzianek w stylu młodego Conkera Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ja głównie czekam na pokaz Halo 6, ale rzecz ciemna w kontekście Multi. Mam wielkie nadzieje, że szóstka to będzie ostatnie singlowe Halo w historii, innymi słowy Czif, poka wreszcie mordę i wypad! Od następnej części niech wreszcie skierują wszystkie siły i zasoby na dopracowane i przebogate Multi. Najpotężniejszy istniejący growy brand tj Call Of Duty daje przykład, że ten trend powinien być odtąd jedynym obowiązującym w tego typu szpilach. W singlu nie da się już niczego w tym gatunku odkrywczego wymyślić. Poza tym najbardziej czekam na jakąkolwiek, najdrobniejszą nawet informację na temat rozwoju marki Ninja Gaiden. Niech to będzie choć minimum BC NG2 i NG3$RE, a już będę umiarkowanie zadowolony. Reszta to mniejsze chciejstwa: -Vanquish 2 -Spodermon gameplay + data premiery -Below -Następny wypusk od From Software -NioH2? -Nowy DoA -RdR2, uzupełniające informacje wzmacniające ogólne fapowanko... -Jakieś nowe IP od M$ (??) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Spider-Man ma datę premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 1 godzinę temu, kermit napisał: ja lubie byc zaskakiwany i tu największe pole do popisu będzie mialo MS szkoda ze zarowno w pozytywnym tego slowa znaczeniu jak i byc może negatywnym xd Nie pogniewalbym sie co by jeszcze przez te 3 lata do PS5 to wlasnie X1X troche porządził bo to kawał sprzetu. A coś czuje, że bedzie powtorka z rozrywki. To PS2 szło jak burza mimo slabszych (o wiele) multiplatform wzgledem klocka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Tylko Cyberpunk! Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 cos z cyberpunka i cos z RDR2, nic wiecej mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) screenshot mchu i dla mnie będzie z a o r a n e Edytowane 2 Czerwca 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Numer jeden zdecydowanie TLoU2, pokaz jedynki powalił mnie na deski, jestem pewien, że tu będzie podobnie. Szkoda, że raczej nie ma co liczyć na pokaz multiplayera, ale po cichu liczę przynajmniej na jakieś pierwsze informacje. Poza tym, nowa gra From Software, ciekawe nad czym pracuje Miyazaki, zapewne będzie kosa i jedna z lepszych gier E3. Gameplay z GoT, Cyberpunk, Death Stranding i FFVII, przy tej ostatniej liczę na datę premiery pierwszego epizodu. Ogólnie oby jak najwięcej niespodzianek tego typu jak pokaz GoW czy zwiastun Spidera. Co do Micro, liczę na jakiś nowe, duże IP, poza tym raczej chyba mnie nie zaskoczą, halo, forza, girsy i plotki mówią o jakieś grze lub dwóch od japońskich developerów (nie wykluczone, żeodzi o porty z innych platform). Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 4 minuty temu, YETI napisał: plotki mówią o jakieś grze lub dwóch od japońskich developerów (nie wykluczone, żeodzi o porty z innych platform). jakie plotki? pytałem już Fanka wcześniej ale nie potrafił mi odpowiedzieć, jakie jest źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Akurat Death Stranding obok Days Gone to dla mnie najwieksze watpliwosci konfy. Niby Kojima ma wszystkie karty w reku ale nie sadze, zeby dal rade stworzyc cos naprawde rozsadnie innowacyjnego. Gaming poszedl do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Teraz, oni napisał: jakie plotki? pytałem już Fanka wcześniej ale nie potrafił mi odpowiedzieć, jakie jest źródło? Z 3-4 miesiące temu była informacja, że Spencer siedzi w Japonii w celu podpisania umów z japońskimi developerami na kilka gier. Miesiąc temu gdzieś czytałem, że na E3 Microsoft ogłosi coś od Japończyków, mowa była o zupełnie nowej grze, jak o jakieś już wydanej na innej platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) 20 minut temu, YETI napisał: Z 3-4 miesiące temu była informacja, że Spencer siedzi w Japonii w celu podpisania umów z japońskimi developerami na kilka gier. Miesiąc temu gdzieś czytałem, że na E3 Microsoft ogłosi coś od Japończyków, mowa była o zupełnie nowej grze, jak o jakieś już wydanej na innej platformie. aha czyli źródłem są głupie plotki + nainterpreteacja Spencer wg twittera był w Japonii kilka miesięcy temu, gdzie wg podziękowań z twittera spotkał się bodajże z odziałem Namco Bandai. To tyle, nie było żadnych informacji o podpisywaniu umów ot biznesowe spotkanie, które mogło dotyczyć wszystkiego, np. portu jakiegoś Dragon Balla na Xboxa. Zresztą Spencer już kilkukrotnie bywał w Japonii, ile w tym czasie umów na zrobienie gierek podpisał? Druga plotka: to wszystko, żadnej informacjo o nowej grze, żadnej informacji o nowym porcie. Tylko infomacja o pokazie JRPG na konferencji. Serio, patrząc na umiejętności czytania ze zrozumieniem niektórych chciałbym, chciałbym aby Spencer przestał używać twittera. Jestem w 99% pewien że nie będzie "jednego albo dwóch exów od japońskich developerów" Edytowane 2 Czerwca 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie podam ci teraz źródła, bo było to ponad miesiąc temu, plotki mówiły o tym, o czym pisałem w poprzednim poście. Zresztą przekonamy się niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Jedyne co pamietam z plotek to ze jakies japonskie gry beda na scenie e3. Zadne exy, zadne umowy, po prostu japonskie gry wiec moze byc wszystko - od portu Nier Automata po trailer KH3. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 11 minut temu, YETI napisał: Nie podam ci teraz źródła, bo było to ponad miesiąc temu, plotki mówiły o tym, o czym pisałem w poprzednim poście. Zresztą przekonamy się niebawem. no tak, bo źródła po miesiącu znikają z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Nie, bo pewnie czytałem o tym na resecie, a teraz aby to znaleźć, to pewnie bym musiał spędzić dzień przed monitorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja tak samo nie odpisywałem bo nie pamiętam gdzie o tym czytałem reddit, twitter whatever. Ty chyba chcesz abyśmy podali dokładny tytuł i o czym będzie gra, a my z Yetim napisaliśmy PLOTKI, jak pamiętam wspominali o grze ex od Capcom, więc może jakąś bijatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Capcom niby ma pokazac na E3 jakas gre action adventure na Xboxa, cos na Switcha i bijatyke na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi