Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.06.2018 o 13:54, Square napisał:

A ja bym bardzo chciał aby ktokolwiek pokazał kontynuacje Renegade Ops od Avalanche.

Z tej zapowiedzi cieszyłbym się bardziej niż z kolejnych open-world'ów typu właśnie superman. I z takich pobożnych życzeń to nie obraziłbym się na remake Dino Crisis, ale patrząc ile czasu capcomowi zabiera remake RE2, to na DC pewnie nie ma co szybko liczyć.

A z bardziej przyziemnych,  to mam nadzieję na nowe info na temat Spelunky 2 (z premierą w tym roku to już w ogóle byłby cud, miód i orzeszki ;) ). I ciekawi mnie, w którą stronę poszli crystalsi z avengersami. 

58 minut temu, Hendrix napisał:

Avengersi?  Wszystko wskazuje na AAA GaaS  i tytuł nastawiony na multi.

Ploty mówią o mixie Uncharted i Infamousa (lol) i ma być rebootem Marvel Ultimate Alliance powiązanym fabularnie chociażby z Spidermanem od Insomniac. Z grywalnych postaci wymieniono Iron Mana, Scarlet Witch i Kapitana Amerykę. 

btw rozpiska 

meQH9Rc.png

Edytowane przez _Be_

@_Be_

O, ostatnich plotek nie znałem, wiem tylko, że od dwóch lat zatrudniają ludzi z naciskiem na znajomość gier GaaS i doświadczeniem w projektowaniu rzeczy przeznaczonych do multi/shared worlds.  Niby pod koniec zeszłego roku do teamu doszedł jeden z reżyserów Lost Legacy, ale większość zdawkowych informacji podawanych przy okazji spotkań z inwestorami/udziałowcami w sumie potwierdzała kierunek Avengersów.

Z tych dwóch opcji, wolałbym wspomnianą przez ciebie :V

Wiesz to nie wyklucza, że gierka będzie taka jaka mowią ploty z silnym componentem multiplayerowym. Gdzieś ogladałem materiał to jakichś strzępkach informacji to mówi się, że to ma być GAAS ale normalnie z kampanią singlową (chociaż tutaj można gdybać co to znaczy, takie The Division też niby samemu można przejść)

Ano, zobaczymy na E3 - ciekawi mnie też czy ostatecznie zrobią "MGU" - wstępne zapowiedzi były takie, że Spider-Man będzie całkowicie osobny i niezwiązany z Avengersami. Hah, pamiętam jak na początku zatrudniania ludzi przez CD (do Avengersów) wymogiem było doświadczenie w projektowaniu cover based shooterów :D

Normalna kampania i rozbudowane multi, to preferowana opcja, ale ciekawe na ile realna.

Godzinę temu, oni napisał:

nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk 

A właśnie dzisiaj na ResetEra jakiś niby-insider wrzucił info, że DMC5 będzie jednak czasowym ekskluzywem dla Xboxa. :obama:

To by się porobiło - trzeba wtedy Xboxa kupować by zapłakać nad trumną tej zacnej serii. Bo jakoś połączenie  Microsoft = Japonia nie przynosiło nikomu kokosów i prędzej Capcom zakopie serię na amen niż zaliczy rekordy sprzedażowe.

Edytowane przez Cedric