ASX 14 592 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 no to teraz tylko Agent i jesteśmy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 A Black pamiętacie. Wciąż czekam na 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 pierwsze słysze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Godzinę temu, MEVEK napisał: A Black pamiętacie. Wciąż czekam na 2. https://twitter.com/CriterionGames/status/1003248034451460097 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 23 godziny temu, Cedric napisał: Przecież ten leak o Supermanie był już obalony z rok temu. https://www.cbr.com/superman-rocksteady-rumor-debunked/ No chyba, że Rocksteady tak dobrze zaciera ślady, ale coś mi nie chce wierzyć, że robią grę z niebieskim harcerzykiem. Gruszczyk mowi ze bedzie. Wierze mu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ja widziałem gdzieś tweeta, że okładka nowego Game Informera ma być Cytat super, super cool Co chyba dość wyraźnie sugeruje, ale nie mogę znaleźć teraz tego tweeta Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 totalnie wysrane na gre z supermanem, najgorszy komikoswy bohater imo. A za mroczną grę ze Spawnem dałbym każde pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) Superman tylko do bajek i filmów, do grania to za cholerę się nie nadaje. Edytowane 4 Czerwca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Fajny był ten klon X-Men Legends na PS2 i gralo się też supkiem i nie było tak źle Ale jak tak ogladam ten gameplay gdzie Superman bije pięsciami jakiegoś kosmite to trochę kek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 W dniu 3.06.2018 o 13:54, Square napisał: A ja bym bardzo chciał aby ktokolwiek pokazał kontynuacje Renegade Ops od Avalanche. Z tej zapowiedzi cieszyłbym się bardziej niż z kolejnych open-world'ów typu właśnie superman. I z takich pobożnych życzeń to nie obraziłbym się na remake Dino Crisis, ale patrząc ile czasu capcomowi zabiera remake RE2, to na DC pewnie nie ma co szybko liczyć. A z bardziej przyziemnych, to mam nadzieję na nowe info na temat Spelunky 2 (z premierą w tym roku to już w ogóle byłby cud, miód i orzeszki ). I ciekawi mnie, w którą stronę poszli crystalsi z avengersami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Avengersi? Wszystko wskazuje na AAA GaaS i tytuł nastawiony na multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) 58 minut temu, Hendrix napisał: Avengersi? Wszystko wskazuje na AAA GaaS i tytuł nastawiony na multi. Ploty mówią o mixie Uncharted i Infamousa (lol) i ma być rebootem Marvel Ultimate Alliance powiązanym fabularnie chociażby z Spidermanem od Insomniac. Z grywalnych postaci wymieniono Iron Mana, Scarlet Witch i Kapitana Amerykę. btw rozpiska Edytowane 4 Czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 @_Be_ O, ostatnich plotek nie znałem, wiem tylko, że od dwóch lat zatrudniają ludzi z naciskiem na znajomość gier GaaS i doświadczeniem w projektowaniu rzeczy przeznaczonych do multi/shared worlds. Niby pod koniec zeszłego roku do teamu doszedł jeden z reżyserów Lost Legacy, ale większość zdawkowych informacji podawanych przy okazji spotkań z inwestorami/udziałowcami w sumie potwierdzała kierunek Avengersów. Z tych dwóch opcji, wolałbym wspomnianą przez ciebie :V Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wiesz to nie wyklucza, że gierka będzie taka jaka mowią ploty z silnym componentem multiplayerowym. Gdzieś ogladałem materiał to jakichś strzępkach informacji to mówi się, że to ma być GAAS ale normalnie z kampanią singlową (chociaż tutaj można gdybać co to znaczy, takie The Division też niby samemu można przejść) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Ano, zobaczymy na E3 - ciekawi mnie też czy ostatecznie zrobią "MGU" - wstępne zapowiedzi były takie, że Spider-Man będzie całkowicie osobny i niezwiązany z Avengersami. Hah, pamiętam jak na początku zatrudniania ludzi przez CD (do Avengersów) wymogiem było doświadczenie w projektowaniu cover based shooterów Normalna kampania i rozbudowane multi, to preferowana opcja, ale ciekawe na ile realna. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 nowe przecieki o konfie MS prosto z resetera Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 kuurła ile gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Hitman drugi sezon leaknął Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 4 minuty temu, hav7n napisał: nowe przecieki o konfie MS prosto z resetera Ukryj zawartość nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 A i znalazłem twitta odnośnie okładki GI. Coś spieprzyłem w pamięci swojej i wcale nie było super tylko very, very cool czyli Sunset Overdrive 2 confirmed. Oby nie chodzilo o MK XI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Red Dead Redemption 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 (edytowane) Godzinę temu, oni napisał: nie ma ekskluzywnego Devil May Cry 5, więc od razu widać że fejk A właśnie dzisiaj na ResetEra jakiś niby-insider wrzucił info, że DMC5 będzie jednak czasowym ekskluzywem dla Xboxa. To by się porobiło - trzeba wtedy Xboxa kupować by zapłakać nad trumną tej zacnej serii. Bo jakoś połączenie Microsoft = Japonia nie przynosiło nikomu kokosów i prędzej Capcom zakopie serię na amen niż zaliczy rekordy sprzedażowe. Edytowane 5 Czerwca 2018 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jak dla mnie farmazon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Dokładnie tak brzmi, ale kurła... z Capcomem to nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi