YETI 11 046 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 30 minut temu, eX4cT_PL napisał: Sony bardzo fajnie to rozegralo, w poszanowaniu czasu Europejskich graczy Sony pozwoliło popatrzeć na konferencji MS jakie gry wychodzą na PlayStation, i żeby zbytnio nie przedłużać pokazali tylko na swojej konfie megatony. Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Gameplay z TLOU2 to jakaś żenada. Nie dość że skupili się na jakiś lesbijskich motywach (nic dziwnego, w ND pracuje banda zwyroli) to jeszcze sam gameplay nie pokazał niczego nowego. W te akcje kontekstowe i skyrpty nie uwierze bo to oszustwo tak jak w przypadku pierwszej części. Ohh pokaz gameplaya z TLOU1 oglądałem parę razy, tutaj przewijałem. Jednak Ellie to nie Joel. Największy zawód tego E3. Za to spiderman zayebisty. Cytuj
Gość Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) To bedzie hymn :| Station. Edytowane 12 czerwca 2018 przez Gość Cytuj
Daffy 10 652 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 no zdecydowanie gameplay z nowego halo > gameplay z tlou2 Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Ogólnie ten rok spokój i trzeba odkładać kasę na dwa pierwsze miesiące 2019 roku bo wtedy chyba z 5 gierek wjedzie, dokładnie powtórka z 2017 gdzie do marca wyszło RE7, Horizon ZD, Zelda, yakuza zero, mass effect czy Torment. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Death Stranding fajne, reszta taka sobie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Na początku płacz ze skrypty, ze press x to coś się stanie, ze tylko akcja, a gdy pokażą spokojny kawałek gry, w którym nie na skryptów to płacz ze nic ciekawego. Witamy na forum ppe 1 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) 21 minut temu, MaZZeo napisał: Gameplay z TLOU2 to jakaś żenada. Nie dość że skupili się na jakiś lesbijskich motywach (nic dziwnego, w ND pracuje banda zwyroli) to jeszcze sam gameplay nie pokazał niczego nowego. W te akcje kontekstowe i skyrpty nie uwierze bo to oszustwo tak jak w przypadku pierwszej części. Ohh pokaz gameplaya z TLOU1 oglądałem parę razy, tutaj przewijałem. Jednak Ellie to nie Joel. Największy zawód tego E3. Za to spiderman zayebisty. Rzadko zgadzam się z Tobą Mazz, ale tutaj 100% racji. Pamiętam 1 pokaz TLoU i ten pamiętny hotel. Pełno skryptów, wiele ciekawy interakcji - myślałem wtedy o łał. Później grając w pełną wersję gry okazało się, że ani jeden taki skrypt nie występuje w tej lokacji Ale prezentacja była piękna Edytowane 12 czerwca 2018 przez Starh Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 TLOU xd Ta sama mechanika (jak w praktycznie każdym eksie od Sony), znowu spuszczanie się nad miałką historią, drabinami i do tego ta homo-propaganda. Po co to żyje? Ale będzie Japonia przemierzana samurajami (chociaż Ghost of Tshushima pewnie też będzie pełen growizmów Sony), oł jeeeeeea! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Niby wszystko przenieśli na 22 luty 2019 ale będzie co grać Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Tak swoją drogą to ile jeszcze razy temu pajacowi w okularach będzie uchodzić płazem pokazywanie gry bez daty premiery? Death Stranding, trzecie E3 z rzędu z trailerem i bez daty premiery a niektórzy z Crackdowna sie smieją. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 2 minuty temu, MaZZeo napisał: Tak swoją drogą to ile jeszcze razy temu pajacowi w okularach będzie uchodzić płazem pokazywanie gry bez daty premiery? Death Stranding, trzecie E3 z rzędu z trailerem i bez daty premiery a niektórzy z Crackdowna sie smieją. Jeśli chodzi o Crackdowna to ludzie się śmieją z czego innego..... 1 Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Sony poki co cierpliwe bo kasa sie zgadza ze sprzedazy ps4 wiec Kojima moze pompowac budzet. Czuje jednak, ze sie przejada jak Konami na mgs5. Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 O czym ta gra jest też nie wiadomo. To ja wolę casus Crackdowna. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Najlepiej bawilem sie podczas tego e3 na konfie MS. Jednak bombardowanie gierkami i mala ilosc pitolenia zrobilo swoje. Sony jednak troche zmeczylo, fajnie ze popokazywali gameplaye, ale tak to jest zapowiadac gierki na 5 lat przed, tlou i death stranding juz sie staja powoli memami na tych targach, mam nadzieje ze te gierki wyjda do 2021. Najlepsza gierka od sony to dla mnie ghost of sushi bo RE2 to multiplatforma, no ale i tak plusik za pokazanie gierki na ich konfie. Najbardziej wyczekiwana gra targow dla mnie to oczywiscie Cyberpunk. Wczoraj odpalilem sobie "na chwilke" W3 zeby przypomniec sobie i przepadlem na 4h xD Szkoda tylko ze to jeszcze tyle lat czekania 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Najlepsza konfa zdecydowanie square inix Cytuj
XM. 11 053 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Dobre targi, niech jeszcze Nintendo pokaze B3 i bedzie spoko. Ale gdzie Superman i ten Avengers Project? Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Całe E3 2018 można podsumować hasłem "Yebać graczy" Konferencja Sony kompletnie bez zaskoczeń i podjarki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 1 minutę temu, XM. napisał: Ale gdzie Superman i ten Avengers Project? Nie ma xDDDDDDD @milan Przypomniało mi sie, że je.bnałeś się przy trailerze metra, to nie było Portishead tylko Massvie Attack Cytuj
Alpha Trion 119 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 cala nadzieja w nintendo Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Teraz, _Be_ napisał: Nie ma xDDDDDDD @milan Przypomniało mi sie, że je.bnałeś się przy trailerze metra, to nie było Portishead tylko Massvie Attack Ano, pomieszało mi się bo obu kapel słuchałem w tym samym okresie kiedyś. Przez ten trailer wracam do tej muzy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Ano stary Massive Attack i Portishead to Cytuj
selene 3 371 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) Podsumowując konfy: EA - totalna żenada i festiwal materiału do memów. Z(pipi)ali strasznie, a wystarczyło zaprosić Jade Rademond, żeby zapuściła jakiś teaser nowego IP. Microsoft - najlepsza konferencja. Rozgryźli dokładnie jak stworzyć konfę, która będzie cały czas trzymać przy ekranie i nikogo nie zirytuje ani nie znudzi. Nawet trailer Battlefielda nagle wyglądał dobrze. Chyba obyło się bez jakiegokolwiek cringa, za to super trolling z GOWem. Marketingowo Microsoft strzelił w 10 zaklepując sobie prezentację najlepszych multiplatform a i wykupienie tych kilku devów to mega info, jeszcze będzie podjarka grami od nich. Że nie było nowych eksów mnie nie boli, bo i tak nie mam Xa i gram na PC Square-Enix - największe rozczarowanie dla mnie. Spodziewałam się, ze skoro po latach wracają na E3 to pokażą coś grubego, tymczasem ich główną gierką do promocji jest teraz Tomb Raider, który pewnie będzie 8/10, ale wygląda tak samo jak poprzednie części, tylko Lara już nie jęczy. Gdzie nowe RPGi? Gdzie Avengers??? Ubisoft - nie wiem cóż rzec. Jakie Ubi jest każdy wie, ale w ostatnich latach konfę zawsze mieli fajną do oglądania. Tym razem nuda przeplatana z zażenowaniem. Pewnie dlatego, że nie było Aishy. Byli za to dwaj aktorzy co nagle mają firmy i też chcą od nas kasę. Zabrakło nowego IP, a przecież tyle tych mniejszych studiów już mają. Gameplay z BG&E2 ucieszył, ale jak usłyszałam ten genialny pomysł o robieniu dla nich kontentu za darmo to mi się odechciało. Pewnie jeszcze mikrotransakcje wepchną. Sony - bardzo denerwująca konfa. Za dużo gadania, jakiś dziwny pomysł z irytującym gębami w "studio", przenoszenie się z kościoła do innej hali, urywający stream... Na szczęście uratowali się pokazując soczyste gameplaye jako w sumie jedyni. Podobała mi się ta chińska gierka z mongołami, brakuje mi gier z takimi klimatami. O co chodzi Kojimie dalej nie wiem, ale Ruska mówi, ze będzie fajne. tl;dr W historii pod tagiem #e32018 zapiszą się: Niemka, baby i czarni w Battlefieldzie, ROYALE, tańcząca panda i grubas wywracający się na scenie, dużo gejozy, strong female protagonist, lesby całujące się w kościele, Reedus robiący za tragarza i długo wyczekiwany trailer Cyberpunka. Edytowane 12 czerwca 2018 przez selene 2 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 2 minuty temu, selene napisał: Ubisoft - nie wiem cóż rzec. Jakie Ubi jest każdy wie, ale w ostatnich latach konfę zawsze mieli fajną do oglądania. Tym razem nuda przeplatana z zażenowaniem. Pewnie dlatego, że nie było Aishy. Byli za to dwaj aktorzy co nagle mają firmy i też chcą od nas kasę. Zabrakło nowego IP, a przecież tyle tych mniejszych studiów już mają. Gameplay z BG&E2 ucieszył, ale jak usłyszałam ten genialny pomysł o robieniu dla nich kontentu za darmo to mi się odechciało. Pewnie jeszcze mikrotransakcje wepchną. Przecież pokazali dwa nowe IP :| Cytuj
selene 3 371 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) W sensie Starlink: Battle for Atlas? Wyszłam wtedy do łazienki, bo było nudno. Edytowane 12 czerwca 2018 przez selene Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi