Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, Kinoji napisał: to kto chętny na fortnite i paladins na switchunia? Pewnie ficek
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, MLeKSk napisał: Serio? Jedna gra praktycznie przez całą konfę, a Reggie nie powiedział nawet "Hi"? Nic o Metroidzie? Nic o Bayo 3? Nic o online? Nic o nowej mini konsolce? Żadnej zapowiedzi? Chciałem kupić tego Switcha, ale na chwile obecną dla trzech gier nie warto. Sorry Big N, ale to chyba Wasza najgorsza prezentacja od pamiętnej konfy z Wii Music. Najlepsza konfa tego E3: Microsoft Najlepsze gry: Sony Największa żenada: Nintendo (myślałem, że EA nikt nie przebije, a tu proszę; ale, że Nintendo?) Tak czy siak, wielka trójca na podium :-P PS. Konfa UBI mi się podobała, zwłaszcza tańcząca panda i trailerek Beyonda 2 :-) Oni uważają, że sam Smash sprzeda im miliony tej konsoli w US i pociąganie dalszą sprzedaż do 2019. Za rok zapewne zapowiedzą Switcha Pro, XL (wstaw co chcesz).
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: OK, to kiedy ta główna konfa? Może tego nie było widać, ale w ch,uj tesknilismy.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Switch sprzedany za 280 funtów z pro controllerem I Skyrimem. Ale uciekłem z tonącego statku
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Największym pozytywem tej konfy jest w sumie to, że właśnie zaoszczędziłem w tym roku 1400zł
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Kórva, a pamiętam jak się panoszyl ragus, mówił ze line up switcha w rok wyrucha ten z Wii u, a tu jedyne co ta konsola oferuje i będzie oferować jeszcze z rok to zelda z Wii u, mission Pack do splatoona, słabego mario 3d i jedyna dobra grę XC2 xD yebac to scierwo.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Dobrze ze zawsze broniłem wii u - ta konsola rucha switcha grami jak chce co jakiś czas pozwalając wziąć od siebie jakiegoś sztosa.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 12 minut temu, Hum napisał: Ficek dostaje XO z zapomogi z PCPRu i MS rozwala konkurencję na E3 klatwa dziala tylko jak kupi, na szczęście xboxa dostal pożyczonego
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 minutę temu, teddy napisał: Ficek tylko ani mysl wracac na ps4, idz do zielonych xD
Opublikowano 12 czerwca 20186 l ficuś znajdź inne hobby, najlepiej zainteresuj się polityką, moze to w końcu (pipi)ne
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Musisz znaleźć nowe hobby Ficek. Miałem nosa zostając z Wii U, zlewając całkowicie zakup Switcha. Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Ficuś napisał: Kto mnie przygarnie? Zieloni, tam sie juz nie da nic spyerdolic wiec moze klatwa zadziala na odwrot