Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ficek wraca do niebieskich, Sony staje się aroganckie i zalicza faila przy starcie ps5? Czy tak będzie?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 22 minuty temu, hav7n napisał: Ficek wraca do niebieskich, Sony staje się aroganckie i zalicza faila przy starcie ps5? Czy tak będzie? Błagam nieeeee
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Pstryka to tylko do zeldy, mario i xeno się kupuje, więcej już nic na niego nie ma.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l No to po octopath czas sprzedać switcha. Może uda się za 800 zł z bayo 2 i octopath w zestawie. Będzie na wysyp gierek jesienią. I tak było warto konsole rok temu kupić dla mario, zeldy i xeno.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, Bzduras napisał: @blantman jak masz Bayo 2 z kodem na jedynkę to Bez kodu kolego tylko 2
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Teraz, Starh napisał: Jakie jest wasze top 5 targów? Cyberpunio Ghost of Sashimi Metro Exodus Forza Horizon 4 Shadows Die Twice Zamiast SDT bylby pewnie Nioh 2 gdyby troche wiecej pokazali a nie jakis teaser. Na chwile obecna to jest E3 teaserow i jpgow.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l A pamietam ze ktoś niedawno chciał się ze mną zakładać, ze Switch prześcignie Xboxa w sprzedaży xddddddd
Opublikowano 12 czerwca 20186 l @MaZZeo Coś mi się wydaję, że po tym E3 nastąpi odkupienie Xboxa, szczególnie tu na forum. Do końca gen jeszcze 2 lata, a wychodzą grube sztosy (multiplatformy), które bądź nie bądź będą wyglądać zauważalnie lepiej na Koksie (przykłady w3,FC5, AC:O) + jednak to pudło ma swoje fajne gry - może nie jest ich jakoś zbyt wiele, ale warto ograć. Dodatkowo wsteczna, sam ostatnio przeszedłem RDR na koksie i ta gra wyglądała w ruchu po prostu cudownie w tym 4k z poprawioną grafiką. Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1. Sequele, remastery, raki i inne padaki 2. Renders..., renders everywhere 3. E3 press conference 4. Who's Switch? Switch's dead baby, Switch's dead 5. Strong Woman Protagonist
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 11 minut temu, Starh napisał: Jakie jest wasze top 5 targów? 1. Halo: Infinite - które wygląda jak spełnienie moich marzeń 2. TLoU Part 2 - swego czasu pierwsza część pozostawiła mnie z olbrzymim growym kacem, jestem pewny że druga część wstrząśnie mną w podobny sposób 3. Gearsy 5 - po bezpiecznej czwórce moje zainteresowanie grą przygasło i spodziewałem się zjazdu w dół, ale Coalition rozpaliło na nowo ten płomień 4. Ori 2 - bo wygląda prześlicznie 5. Godrizon 4 - które po raz kolejny podniosło poprzeczkę do niesamowitego poziomu wyróżniłybm jeszcze gierki Capcomu: DMCV i REmake 2, Cyberpunk i Sekiro. Generalnie bardzo mi się podobało, było spaniale
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Resident Evil 2 największa petarda, potem TLOU2 i DMC5. Najbardziej brakowało mi nowej gry Rocksteady.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1. Resident Evil 2 2. Ghost of Tsushima 3. Tlou 2 4. Shadow Dies twice 5. Nioh 2 reaveal
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jak nic, jak jest nowy hełm, tyle starczy aby być w top 5 targów xDDDDDDDD No i te jelenie, zapomniałem o jeleniach Edytowane 12 czerwca 20186 l przez YETI