Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam pier.dole od pięciu lat ta sama buda z i5 i radkiem 7870 na pokładzie. Do partyjek w HoM&M 3, Stronghold: Crusader i Zeus Master of Olympus, czyli do gierek z Pawciowego wieku mi wystarczy. Jak się spie.rdoli to kupie lapka z biedry. 

Opublikowano

Ta, tylko w kolejną generację też nie wiem czy chce mi się wchodzić, wczoraj pierwszy raz po trzech miesiącach odpaliłem Prosiaka żeby ograć Mafię z plusa i po 15 minutach wyłączyłem, ogram Dżakuzi co za tydzień wychodzi i pewnie znowu przerwa na długi czas :dunno: 

Opublikowano
22 minuty temu, Figuś napisał:

Ta, tylko w kolejną generację też nie wiem czy chce mi się wchodzić, wczoraj pierwszy raz po trzech miesiącach odpaliłem Prosiaka żeby ograć Mafię z plusa i po 15 minutach wyłączyłem, ogram Dżakuzi co za tydzień wychodzi i pewnie znowu przerwa na długi czas :dunno: 

To już trzeba leczyć

Opublikowano

Jutro  Inside Xbox

wygląda na to że będzie:

-dodatek do Sea of Thieves

-PUBG

-Metro: Exodus

-Forza Horizon 4

-Fallout 76

-Shadow of Tomb Raider

-Devil May Cry 5

-nowa zawartość do State of Decay 2

-The Division 2

i na końcu widać znajomy szum.... 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, oni napisał:

Jutro  Inside Xbox

wygląda na to że będzie:

-dodatek do Sea of Thieves

-PUBG

-Metro: Exodus

-Forza Horizon 4

-Fallout 76

-Shadow of Tomb Raider

-Devil May Cry 5

-nowa zawartość do State of Decay 2

-The Division 2

i na końcu widać znajomy szum.... 

widać  Injustice 2 w XGP :]

btw. nie będzie elita v2 więc stawiam że może nowa kierownica do FH4.

Edytowane przez Daddy
Opublikowano
26 minut temu, Patricko napisał:

Twitter już mówi, że 21 coś nowego, a ktoś w temacie Cyberpunka mówił że będzie gameplay z E3. Jeśli się okaże prawda to dupa mi pęknie z radości :)

Spokojnie, nie będzie :)

Opublikowano (edytowane)

to pokaże Microsoft, na REDACTED bym się nie napalał pewnie to jakiś indyk z PC-ta 

DlG2vViXgAIcXRM.jpg

Edytowane przez oni
Opublikowano

To był gamescom?! A tak poważnie to ta impreza przestaje mieć sens 2 miesiące po największych targach w roku. Powinni przenieść to gdzieś na grudzień i byłoby git, coś nowego do pokazania, okazje przed świętami, itd.

Opublikowano

Zapominasz, że Gamescom czy E3 to przede wszystkim imprezy dla ludzi, którzy tam przyjeżdżają na miejce. Jakieś konferencje itp. to w sumie efekt uboczny - główna atrakcja to możliwość zagrania w produkcje, których jeszcze nie ma na rynku.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cholera, co się dzieje z tą grą  z tym dzikusem i  zwierzętami? Znowu zapomnialem nazwy, a tak zayebiscie się zapowiadała.

A widzę że chyba po drodze zmaieniła się w g,ownane far cry primal i  pewnie ostatecznie anulowane

Opublikowano
8 minut temu, milan napisał:

Cholera, co się dzieje z tą grą  z tym dzikusem i  zwierzętami? Znowu zapomnialem nazwy, a tak zayebiscie się zapowiadała.

A widzę że chyba po drodze zmaieniła się w g,ownane far cry primal i  pewnie ostatecznie anulowane

Wild

To chyba też Ancel robi nie? On siedzi nad BGE 2 i nad tym - trochę jeszcze zejdzie myślę, że obie na PS5 wyjdą.