Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lunetka i inne przedmioty o nazwie Obsidian są w grze od premiery i rozdawane są przy różnych okazjach, ostatnio np. na E3

Ale teraz patrze że dzbany z PPE  zrobiły o tej lunetce cały bews i nazwały to "zajawką" zakupu studia xDDD 

uuu będzie rozczarowanko

Edytowane przez oni
Opublikowano (edytowane)

DrlS-GVUUAAsKff.jpg:large

Jutro Spencer rozdepta niedowiarków pod tym butem, co nie @Paolo de Vesir? Czujecie to?

Tak zupełnie szczerze i bez beki, to jedyne co mnie interesuje w tym programie (bo to nie będzie żadna konferencja) to przyszłość SoT. Nie liczę na żadne niespodzianki, bomby czy tajne projekty i zakupy nowych studiów. 

Edytowane przez oni
Opublikowano
18 godzin temu, creatinfreak napisał:

Jeżeli nic dobrego nie zapowiedzą to liczę tylko na fajne gierki w gp :)

Ja licze na wieksza biblioteke gier w game pass dla uzytkownikow PC, bo na ten moment nie zamierzam przedluzac abonamentu ze wzgledu na mala ilosc gier. Ten abonament jest jedynie oplacalny dla osob grajacych na xboxie

Opublikowano
2 godziny temu, Fanek napisał:

Start 21:00 ?

22:00

Liczę na datę premiery The Last Night, zapowiedź AoE i fajnie jakby zapowiedzieli oficjalne wsparcie myszki i klawiatury + otwarcie się na więcej gierek z PC. Marzeniem jest Football Manager + takie Heroes of Might & Magic III. W ogóle jeśli chodzi o te dwie ostatnie gierki to jest dla mnie nieporozumieniem fakt, że nie ma ich na konsolach. Tym bardziej, że Herosy miały niedawno oficjalne wydanie HD, a sterowanie na padzie nie powinno być problemem. No ale zdaję sobie sprawę, że szanse na te gierki to jest jakieś 0,001% [*]

Opublikowano
Cytat

Football Manager 

jest dla mnie nieporozumieniem fakt, że nie ma ich na konsolach

fm_touch_match_screenshot_on_switch_-_available_on_eshop_-_image_post.jpg

football-manager-touch-2019-for-nintendo

images?q=tbn:ANd9GcRg6b3xXlp66OnXjHZB4Jd

Opublikowano

Port jednej z dwóch wersji ze steama. Nie wiem czy okrojona, gra się tak samo elegancko jak na pc :lapka: Classic na pc moim zdaniem jest zbyt czasochłonny ale co kto lubi.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ragus napisał:

Port jednej z dwóch wersji ze steama. Nie wiem czy okrojona, gra się tak samo elegancko jak na pc :lapka: Classic na pc moim zdaniem jest zbyt czasochłonny ale co kto lubi.

Tylko pc a nie jakieś uproszczone gówna zabierające połowę opcji:newell:

Edytowane przez blantman