Opublikowano 10 listopada 20186 l Wiadomo coś o jakiś bonusach dla oglądających przez Mixer? Nie wiem czy śmiecia z szuflady wyciągać.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Jak wam mixer działa, bo u mnie to bym powiedział, że tak jak temu memowi w okularach z dziewiczym wąsem, pekaesami i bródką
Opublikowano 10 listopada 20186 l No ładnie, pubg w GamePassie. Jakby ktoś chciał to mógłbym zagrać, ale że z cztery miechy nie grałem, więc legendarnego poziomu nie prezentuję już jak coś ni
Opublikowano 10 listopada 20186 l Czemu oni tego badziewia nie skasują, ten crackdown wygląda po prostu źle.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Wszyscy ręce w górę w górę w górę. Manieczki 2018 pozdrawiaja Amsterdam. Jaaaaaadommmmmm.
Opublikowano 10 listopada 20186 l No można pobawić się minute w demolkę i poświęcić kolejne 30 sekund na usunięcie tego badziewia