Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w skrócie:

świetne 2 studia zakupione

gamepass:

hellblade

ori 2

mutant year zero

no i świetna nowa wyspa do fh4 i crackdown 3 ze zniszczeniami:)

tylko ta reżyseria, długość,  3rd party i te zalosne japońce :/

Opublikowano (edytowane)

Jak to jest że PG potrafi w miesiąc ogarnąć całą wyspę, a Undead Labs pol roku po premierze dodaje kusze? Xd

Nowe studia i pierwsze gierki w passie na plus

Na minus:

Żałosna figurka Metro

Żałosna zapowiedź klawy i myszki Razera w styczniu :pawel:

Gierki Indi "mam ale nie pokaże" :pawel:

Japończycy :pawel:

Gry pod myszkę i klawiaturę :pawel:

Tomas was alone w passie :pawel:

Edytowane przez hav7n
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Yakubu napisał:

Fajna konferencja

Szkoda, że wszyscy prezenterzy naćpani jakimiś tanimi narkotykami z Meksyku. Uśmieszki, czerwone twarze ( od wódy? ) i skakanie klakierów w tle. Czułem się jak w na jakimś tańcu z gwiazdami, albo eurowizji.

Spoiler

konfa zrobiona typowo pod inwestorów także :reggie: 

Edytowane przez oFi
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Faka napisał:

A było polować w tym RDR2 na sikorki i dziki.

Jednak ten ms nie umie w konferencje. 

Ale sztryms ta cała konferencja. A mogłem grać dalej w to RDR2.

No i jak tam? Udalo się odpalić w końcu tych kombojów?

Edytowane przez oni
Opublikowano

Ktokolwiek daje kase na Inside Xbox powinien przestac i wyslac srodki na to gamingowe charity albo do Undead Labs na robienie gierki. 3/4 ''show'' do wyyebania. Pchanie na sile chinczykow i multiplatformy, Jezuuuuu. Nawet nie pamietam o czym gadal ten od misia puchatka czy DMC5. Just Cause 4 to powinni kupic i skasowac. Newsy o Minecrafcie zostawcie na Minecraftcony czy co oni tam organizuja. Cieszy mnie kierunek w ktorym idzie MS, ciagle przejmuja studia i to do tego specjalizujace sie w grach SP, dobre gry w passie ale c0rwa jak ja nie moge patrzec na te zakazane ryje na scenie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jaki content? Wrzucany do gamepassa? Xbox dalej słabiutko jeśli chodzi o ekskluzywną zawartość, a wszystko to na przeczekanie do następnej generacji i oczekiwanie na to co pokażą te wykupione przez MS studia.

Teraz jeszcze widzę, że ludzie sobie wmawiają, że Crackdown 3 to będzie jednak dobra gra, ze zniszczeniami na wzór z Red Faction i najbardziej chamskim auto-aimem ever.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano
W dniu 26.10.2018 o 19:02, oni napisał:

nie ma co się nakręcać na jakąś konferencje z pompą w stylu E3 czy PS Experience, skończy się raczej na dwugodzinnym siedzeniu na kanapie, kilku trailerach i udawanych cringowych rozmowach, tyle.

wiedziałem że tak będzie :pechowiec: mimo to i tak się zawiodłem.

Brak jakiejkolwiek niespodzianki, brak Battletoads, rozczarowałem się mocno dodatkiem do SoT i brakiem zapowiedzi AoE na xboxa, State of Decay i Crackdown mnie nie interesuje. A gre Obsidian zobaczymy najszybciej w 2022.

Na malutki plus dodatek do Horizon i Hellbale w GamePassie. 

Beka z dzbanów którzy spodziewali się konferencji i bombardowania. Od tygodni wiadomo było że to będzie większy, tak samo cringeowy jak co miesiąc Inside Xbox.

Opublikowano
6 minut temu, Ficuś napisał:

kolejny pokaz jasno informujacy, ze na xone pomyslu nie maja i nic juz go nie uratuje za to tworza solidne fundamenty pod next gena

Pod nextgena? I co dalej? Nagle zaprezentuja worek swiezych ip i ciekawych tytulow? Noniewydajemniesie.

Jedyny powod dla istenienia tej marki jest tylko taki, ze jak xbox zdechnie to sony wyrucha wszystko co na drzewo nie ucieknie. A tak z ta swoja niby oferta stanowi jakas tam konkurencje i sony czasem powsciaga swoje imperialistyczne zapedy.

Opublikowano

@Mejm znów czarnowidzisz. :ziew: Ta generacja to kubeł zimnej wody dla włodarzy z MS-u którzy zauważyli że gracz to jednak nie tylko statystyka w tabelce i wciąż jest popyt na gry stricte single-player. Zwłaszcza że po Obsidianie nie spodziewam się gier stricte pod multi.

Opublikowano
23 minuty temu, Ficuś napisał:

kolejny pokaz jasno informujacy, ze na xone pomyslu nie maja i nic juz go nie uratuje za to tworza solidne fundamenty pod next gena

A czego innego się spodziewales Ficuś? Co chciałes ratować?

Opublikowano

Konkrety, Wezyr, konkrety. To, ze wystawili Obsidiana to znaczy tylko tyle, ze to studio dla nich cos stworzy. A ja bym wolal, wiedziec i co i kiedy. Nie karmie sie takimi pustymi kaloriami jak przejecia. Zreszta nie oszukujmy sie, obsidian nie wyciagnie ms z doopy w ktorej do teraz siedzi od premiery xone.