Faka 3 979 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 No jak Sony nie da możliwości ogrywania gierek z PS4, to niech się walą na głupie cyce i tyle. Pozostanie tylko google stadia i tyle, tak to widzę. A wiadomo, że poradzą sobie z input lag i bolączkami internetowych problemów, kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 3 minuty temu, Faka napisał: No jak Sony nie da możliwości ogrywania gierek z PS4, to niech się walą na głupie cyce i tyle. Wsteczna to jest tylko opcja. Będzie fajnie, jak nie będzie,trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 872 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Dla mnie wsteczna też nie jest decydująca, fajna opcja jednak bardziej interesują mnie gierki na wyłączność plus multiplatformy. Jednak gdyby to było skalowanie do 4k i 60 klatek wtedy to już jest niezła zachęta jak się ma bibliotekę gierek na poprzednią generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Równie dobrze można napisać: Gry to tylko opcja. Będzie fajnie jak będą, jak nie będzie to trudno Nie wyobrażam sobie kupowac dzisiaj nowej platformy do grania na której nie będe mógł grać w swoje ulubione gry Edytowane 27 Marca 2019 przez ASX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Teraz, ASX napisał: Równie dobrze można napisać: Gry to tylko opcja. Będzie fajnie jak będą, jak nie będzie to trudno PS4 wstecznej nie ma i radzi sobie znakomicie pod względem gier. Z wsteczna czy bez, z ps5 raczej będzie podobnie. Poczatek next genow powinien być dużo mocniejszy growo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 872 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) 9 minut temu, ASX napisał: Równie dobrze można napisać: Gry to tylko opcja. Będzie fajnie jak będą, jak nie będzie to trudno A tu już głupoty piszesz. Czynnikiem decydującym dla mnie o zakupie konsoli nie jest wsteczna. Interesuje mnie nowa jakość, nowe marki i nowe gry na nowej generacji a nie ogrywanie drugi raz tej samej gierki tylko w podciągniętej rozdzielczości. Już wolę dostać odnowioną grę jak Crash, RE2 czy Halo 1, 2 i za to zapłacić. Tak czy siak wsteczna będzie przynajmniej z PS4, ta sama architektura sprzętu więc nie będzie z tym problemu. Z PS3 pewnie gorzej przez procesor i architekturę. Edytowane 27 Marca 2019 przez Ukukuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 14 minut temu, Ukukuki napisał: Dla mnie wsteczna też nie jest decydująca, fajna opcja jednak bardziej interesują mnie gierki na wyłączność plus multiplatformy. Dokladnie, nie spodziewam się posuchy w launch window nawet dla Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 1 minutę temu, aphromo napisał: PS4 wstecznej nie ma i radzi sobie znakomicie pod względem gier. Z wsteczna czy bez, z ps5 raczej będzie podobnie. Poczatek next genow powinien być dużo mocniejszy growo. Co mnie obchodzi jak sprzedaje się Ps4 co to ma to rzeczy? Dla mnie liczy się moja wygoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 To jest jakaś tragedia co ja czytam ehh wy macie jakieś wymagania czy tylko wypinacie dupsko kazowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 a co to za problem trzymać ps4 w szafie i wyciagac jak najdzie ochota na gre w stary tytuł, wielkie mi halo lol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) 40 minut temu, Ukukuki napisał: A tu już głupoty piszesz. Czynnikiem decydującym dla mnie o zakupie konsoli nie jest wsteczna. Interesuje mnie nowa jakość, nowe marki i nowe gry na nowej generacji a nie ogrywanie drugi raz tej samej gierki tylko w podciągniętej rozdzielczości. Już wolę dostać odnowioną grę jak Crash, RE2 czy Halo 1, 2 i za to zapłacić. A czy ja napisałem coś przeciwko nowej jakości i nowym grom? Nie, jak najbardziej niech zaleje nas fala nowej jakości i nowych gier. Ale jednocześnie, powtórze jeszcze raz, nie chcę być zmuszany do porzucania swojej biblioteki na którą wydałem tysiące zlotych. Chcę dalej móc grać w swoje ulubione gry na nowej konsoli, najlepiej z lepszą grafiką, frameratem i rozdzielczością. I tego sobie i państwu życze Edytowane 27 Marca 2019 przez ASX 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 872 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 W sumie jak ktoś kupuje gierki cyfrowo to jest to ogromna zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 17 godzin temu, Pupcio napisał: To jest jakaś tragedia co ja czytam ehh wy macie jakieś wymagania czy tylko wypinacie dupsko kazowi? Oczekiwania od next genow mam spore, ale wsteczna to nie jest priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Około 2 miesiące do E3 co chcecie zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Następną generacje konsol i tone gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Halo Infinie Gears 5 Dodatek do Sea of Thieves Nowa gra Njnja Theory Nowe studia xboxa no i Wiking Asasyn Czuje że to będzie dobre E3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Coś o Gearsach, data premiery Ori, nowe gierki na Xboxa i jakieś konkrety na temat FFVII. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, ASX napisał: co chcecie zobaczyć? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Kurła zapomnialem o nowym Ori Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Date premiery Cyberpunka na święta 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Chce zobaczyć... Sony 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 9 godzin temu, ASX napisał: Około 2 miesiące do E3 co chcecie zobaczyć? W sumie dla mnie może nie być E3 w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, Square napisał: W sumie dla mnie może nie być E3 w tym roku. Dlaczego? Przecież to święto graczy, pewnie pokażą jakieś fajne gry a no tak nie na playstation, sorry, zapomniałem że niektórzy grają tylko na jednej platformie Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 2 minuty temu, ragus napisał: Dlaczego? Przecież to święto graczy, pewnie pokażą jakieś fajne gry a no tak nie na playstation, sorry, zapomniałem że niektórzy grają tylko na jednej platformie No trochę nie trafiłeś, bo nawet jakby Sony miało mieć prezentacje, to dla mnie najważniejsze info na ten rok już się ukazało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 kto wie, może pokażą coś nowego z borderlands u MS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi