Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 Też jestem przeciwny idei Xbox Template: nieważne jak dobre są oferowane gry to jeśli gra się w nie niemalże identycznie to efekt deja vu jest nazbyt mocno odczuwalny i całkowicie odbiera mi przyjemność z grania. Rolą 1st Party jest właśnie to żeby dostarczać różnorodne doświadczenia, nie będąc na łasce studiów zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 963 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 3 godziny temu, ASX napisał: Nie wiem co ci się stało Yeti? Ale to nie pierwszy raz kiedy wbijasz do tematu i wklejasz jakieś randomowe twitty bez związku z tematem i dyskusją, ogarnij się Te twitty maja związek z postem kubson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 magiczne tabelki z 4chana xD zapomnieliście że motywem przewodnim w tym roku będzie: Spoiler xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2019 No na pewno możemy spodziewać się jakieś odpowiedzi na prezentacje Google Stadia z GDC Ale mam nadzieje że nie przegadają tej konferencji i 15, max 20 minut zaprezentują wszystko, a potem skupią się na mięsku czyli gierkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 https://twitter.com/PlayStation/status/1125386680431775745 9 maja kolejny odcinek State of Play, w planach m.in gameplay Medievil, zapowiedź nowej gry i być może nowy trailer Kojimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 316 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 @ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Idea tego State of Play jest fajna, ale kore wa 10 minut? cum on... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Idea tego State of Play jest fajna, ale kore wa 10 minut? cum on... Ostatnio trwało chyba 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 (edytowane) Było po łebkach, dość nijako i skończyło się szybciej niż się zaczeło. Stać ich na więcej. Edytowane 6 maja 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 (edytowane) 24 minuty temu, Pupcio napisał: @ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło "Ms robi jakąś gierke" czy ty siebie słyszysz pupcio? Nie ma szans. Skończy się na nowym padzie Edytowane 6 maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 28 minut temu, Pupcio napisał: @ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło Limitowana kumzola got Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Podobno na state of play maja ponownie pokazać jakiś dawno zapomniany tytuł. Na Deep Down i Agenta nie ma co liczyć, ale może znowu zaprezentują Wild, zwlaszcza że ostatnio pojawiły sie zapewnienia że gierka wciąż żyje Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 mogli by wskrzesic Syphon Filter 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Samuraje i post apo będzie. Zobaczycie. To się sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Zagrałbym w dobre post apo z gęstym klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Przecież jest teraz dobre post apo, a jest to Days Gone z dobrym klimatem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Miałem raczej w pamięci pierwsze dwa Fallouty. Days Gone spoko ale świat nie jest spójny i realistyczny. Brakuje mu szlifu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 (edytowane) No to trzeba poczekać na ten Outer Worlds, który klimatem przypomina fallouta, a tak to nic mi do głowy już nie przychodzi. Raczej na remake Fallout nie ma co już liczyć, marka po 76 jest całkowicie pogrzebana. No i może Rage 2 da radę, ale ta gra raczej jest nastawiona na pure fun shooter. Edytowane 6 maja 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Eee nowe metro? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 3 minuty temu, Faka napisał: marka po 76 jest całkowicie pogrzebana Będzie Fallout 5 i się odkuja Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Po tym co odyebali z 4 i 76, to już w ogóle w frajerów bethesdy nie uwierzę, sorry, ale na kolejne kłamstwa howarda już się nie nabiorę xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 Do czasu jak nie zmienią silnika gry to będą takie techniczne potworki, bez możliwości implementacji fajnych nowych mechanik. Silnik pamietajacy morrowinda xddd jeszcze bedzie wykorzystany w starfieldzie i nowym tesie, czyli juz wiadomo, ze granie z 3 osoby bedzie wygladac jak jeżdżenie na łyżwach, wiadro na łeb sprzedawcy i można wynieść sklep, gra bedzie guwnianie działać na konsolach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 23 minuty temu, Orzeszek napisał: Eee nowe metro? FPS więc wiadomo ,że nie to samo ale gierka jak najbardziej sztos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2019 No to wasteland 3 lub starszy mutant year zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi