Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też jestem przeciwny idei Xbox Template: nieważne jak dobre są oferowane gry to jeśli gra się w nie niemalże identycznie to efekt deja vu jest nazbyt mocno odczuwalny i całkowicie odbiera mi przyjemność z grania. Rolą 1st Party jest właśnie to żeby dostarczać różnorodne doświadczenia, nie będąc na łasce studiów zewnętrznych.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Nie wiem co ci się stało Yeti? Ale to nie pierwszy raz kiedy wbijasz do tematu i wklejasz jakieś randomowe twitty bez związku z tematem i dyskusją, ogarnij się

Te twitty maja związek z postem kubson. 

Opublikowano

magiczne tabelki z 4chana  xD

zapomnieliście że motywem przewodnim w tym roku będzie:

Spoiler

xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud

xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud xcloud

xcloud xcloud xcloud

Opublikowano

No na pewno możemy spodziewać się jakieś odpowiedzi na prezentacje Google Stadia z GDC

Ale mam nadzieje że nie przegadają tej konferencji i 15, max 20 minut zaprezentują wszystko, a potem skupią się na mięsku czyli gierkach

Opublikowano

https://twitter.com/PlayStation/status/1125386680431775745

9 maja kolejny odcinek State of Play, w planach m.in gameplay Medievil, zapowiedź nowej gry i być może nowy trailer Kojimy

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Pupcio napisał:

@ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło

"Ms robi jakąś gierke" czy ty siebie słyszysz pupcio? Nie ma szans. Skończy się na nowym padzie

Edytowane przez ASX
Gość _Be_
Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

@ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło

Limitowana kumzola got

Opublikowano

Podobno na state of play maja ponownie pokazać jakiś dawno zapomniany tytuł. Na Deep Down i Agenta nie ma co liczyć, ale może znowu zaprezentują Wild, zwlaszcza że ostatnio pojawiły sie zapewnienia że gierka wciąż żyje

Opublikowano (edytowane)

No to trzeba poczekać na ten Outer Worlds, który klimatem przypomina fallouta, a tak to nic mi do głowy już nie przychodzi. Raczej na remake Fallout nie ma co już liczyć, marka po 76 jest całkowicie pogrzebana. No i może Rage 2 da radę, ale ta gra raczej jest nastawiona na pure fun shooter. 

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Po tym co odyebali z 4 i 76, to już w ogóle w frajerów bethesdy nie uwierzę, sorry, ale na kolejne kłamstwa howarda już się nie nabiorę xd

Gość Orzeszek
Opublikowano

Do czasu jak nie zmienią silnika gry to będą takie techniczne potworki, bez możliwości implementacji fajnych nowych mechanik. Silnik pamietajacy morrowinda xddd jeszcze bedzie wykorzystany w starfieldzie i nowym tesie, czyli juz wiadomo, ze granie z 3 osoby bedzie wygladac jak jeżdżenie na łyżwach, wiadro na łeb sprzedawcy i można wynieść sklep, gra bedzie guwnianie działać na konsolach itd.

Gość Orzeszek
Opublikowano

No to wasteland 3 lub starszy mutant year zero