Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Mendrek napisał:

Ta latająca wiewiórka może być spoko, podoba mi się że Sony nadal wspiera oryginalne produkcje. Wbrew pozorom, potencjał jest spory. Fauna i flora to taki sandbox w konwencji Dark Souls, więc liczę że twórcy podejdą do tematu realistycznie i oprócz ładnej eksploracji, dostaniemy prawdziwy survival, w którym 90 % otoczenia chce cię zniewolić, złożyć w tobie jaja, albo zjeść ;)

Przecież już grałeś w pierwszą część :ragus:

• Plusik 1
  • Haha 1

No ja mile wspominam Tokyo Jungle, bardzo oryginalny projekt. Z dość zakręconą fabułą. Jednak był dość uproszczonym symulatorem, w dodatku japońsko udziwnionym. Tutaj mamy bardziej realistyczne założenie. Nie spodziewam się hitu, bo przecież nie będzie lootboxów z futerkami dla wiewiórki, ale takim produkcjom zawsze warto kibicować aby nasza branża nie popadała w rutynę ;)

Dodatek do MonsterHuntera zapowiada się kozacko, PREDATOR straszny zawód - takie EVOLVE, tyle że z kultowym kosmitą, Medievil drewniany i zbyt wierny oryginałowi, wiewiórka interesująca, ale to raczej pierwszy epizod z cyklu, bo tak mi sugeruje podtytuł "Survival Series".

Zdecydowanie największe wrażenie i najlepsza gra prezentacji to Final Fantasy VII, ale oczywiście "więcej info w czerwcu", więc trzeba czekać na E3, by się dowiedzieć konkretów.

wszedłem sobie rano na YT obczaić co tym słychać w branży i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to:

UkpGVLx.jpg

chyba graczom nie specjalnie się spodobało. No chyba że to kolejna sprawka zaniżaczy ocen? nie wiem

ale potem troche  śmiechłem jak przeczytałem najwyżej oceniane komentarze

Cytat
Why yall complaining. We got ff7 remake to look forward to in 2027
Cytat

Can't wait to play the 2019 GOTY: Racoon simulator

lol, fajnie że gracze mają dystans xD

34 minuty temu, YETI napisał:

I jaki to ma związek z FFVII, które już oficjalnie zapowiedziano na e3? 

To że Sony nie będzie, nie znaczy ze nie będzie gier na ps4. 

Ma związek z postem Wrednego oraz jego wyimaginowanym E3. Czego nie rozumiesz?

29 minut temu, Bzduras napisał:

Square-Enix będzie miało swoją minikonfę.

Dokładnie i tam pewnie pokażą więcej informacji o FFVII

Sony pewnie ma niewiele albo nic wspólnego z tym tytułem, bo wydawcą jest przecież Square Enix. Zresztą samo Square Enixa w raporcie dla inwestorów zaprezentowanym rok albo dwa lata temu podkreśliło że nie będą się bawić w jakieś ekskluzywności i wszystkie ich gry będą trafiać na jak najwięcej platform, czego efekty już widzimy (KH3)

15 minut temu, milan napisał:

Dziwi mnie to zauroczenie dystansem na youtubie, ty powaznie asax myślisz ze ludzie w CW i poza CW piszą na serio? oh my

nie wiem jaka kolejna dziwna teoria znowu tworzy się właśnie w twojej głowie. Ale wrzuciłem tylko zabawne komentarze, nic więcej, odpuść

Edytowane przez ASX
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Square-Enix będzie miało swoją minikonfę.

A to mea culpa.

W ogóle te remastery/remejki. Tak jak ff7 wygląda średnio, tak po md już widać, że odcinają tylko kupony. Trzecia wersja już tej samej gry, po psx i psp.