Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 I tak w nią nie gracie bo nie gra się pudzianami i nie ma strzelanka Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 predator symetrical xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 2 minuty temu, Mendrek napisał: Ta latająca wiewiórka może być spoko, podoba mi się że Sony nadal wspiera oryginalne produkcje. Wbrew pozorom, potencjał jest spory. Fauna i flora to taki sandbox w konwencji Dark Souls, więc liczę że twórcy podejdą do tematu realistycznie i oprócz ładnej eksploracji, dostaniemy prawdziwy survival, w którym 90 % otoczenia chce cię zniewolić, złożyć w tobie jaja, albo zjeść Przecież już grałeś w pierwszą część 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ten uczuć, gdy myślisz, że Inside Xbox jest gówna wart i nic tam nie pokazują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Wyobrażam sobie powoli ile osób czekających na remake ich ukochanej gry po godzinie wróci do wersji z psxa bez tekstur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 No ja mile wspominam Tokyo Jungle, bardzo oryginalny projekt. Z dość zakręconą fabułą. Jednak był dość uproszczonym symulatorem, w dodatku japońsko udziwnionym. Tutaj mamy bardziej realistyczne założenie. Nie spodziewam się hitu, bo przecież nie będzie lootboxów z futerkami dla wiewiórki, ale takim produkcjom zawsze warto kibicować aby nasza branża nie popadała w rutynę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 12 minut temu, Mendrek napisał: Nie spodziewam się hitu, bo przecież nie będzie lootboxów z futerkami dla wiewiórki Masz dziwną definicję hitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 ten medievil wygląda jak gra na psp która już w trailerze ostro klatkuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dodatek do MonsterHuntera zapowiada się kozacko, PREDATOR straszny zawód - takie EVOLVE, tyle że z kultowym kosmitą, Medievil drewniany i zbyt wierny oryginałowi, wiewiórka interesująca, ale to raczej pierwszy epizod z cyklu, bo tak mi sugeruje podtytuł "Survival Series". Zdecydowanie największe wrażenie i najlepsza gra prezentacji to Final Fantasy VII, ale oczywiście "więcej info w czerwcu", więc trzeba czekać na E3, by się dowiedzieć konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Mordo, ale Sony nie będzie na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) 5 minut temu, Kokejba Hetero napisał: Mordo, ale Sony nie będzie na E3. I jaki to ma związek z FFVII, które już oficjalnie zapowiedziano na e3? To że Sony nie będzie, nie znaczy ze nie będzie gier na ps4. Edytowane 10 Maja 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Może pokażą na E3 MS-u? Edytowane 10 Maja 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Square-Enix będzie miało swoją minikonfę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 wszedłem sobie rano na YT obczaić co tym słychać w branży i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to: chyba graczom nie specjalnie się spodobało. No chyba że to kolejna sprawka zaniżaczy ocen? nie wiem ale potem troche śmiechłem jak przeczytałem najwyżej oceniane komentarze Cytat Why yall complaining. We got ff7 remake to look forward to in 2027 Cytat Can't wait to play the 2019 GOTY: Racoon simulator lol, fajnie że gracze mają dystans xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 34 minuty temu, YETI napisał: I jaki to ma związek z FFVII, które już oficjalnie zapowiedziano na e3? To że Sony nie będzie, nie znaczy ze nie będzie gier na ps4. Ma związek z postem Wrednego oraz jego wyimaginowanym E3. Czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 29 minut temu, Bzduras napisał: Square-Enix będzie miało swoją minikonfę. Dokładnie i tam pewnie pokażą więcej informacji o FFVII Sony pewnie ma niewiele albo nic wspólnego z tym tytułem, bo wydawcą jest przecież Square Enix. Zresztą samo Square Enixa w raporcie dla inwestorów zaprezentowanym rok albo dwa lata temu podkreśliło że nie będą się bawić w jakieś ekskluzywności i wszystkie ich gry będą trafiać na jak najwięcej platform, czego efekty już widzimy (KH3) Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Tylko ja mam wrażenie, że FFVII remake będzie tytułem multiplatformowym? Obstawiam dodatkowo PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Przed chwilą napisałem wezyr xD prawdopobnie czasowa ekskluzywność dla Playstation (lub Playstation, zależy kiedy skończą xD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jakie to było miałkie xd Dzięki Bogu nie przyszło mi na myśl tego oglądać w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Pierwsze słysze ze ff7 miałby byc całkowitym exem, wydaje mi się że od początku mówiono że to czasowy ex. Dziwi mnie to zauroczenie dystansem na youtubie, ty powaznie asax myślisz ze ludzie w CW i poza CW piszą na serio? oh my Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) 15 minut temu, milan napisał: Dziwi mnie to zauroczenie dystansem na youtubie, ty powaznie asax myślisz ze ludzie w CW i poza CW piszą na serio? oh my nie wiem jaka kolejna dziwna teoria znowu tworzy się właśnie w twojej głowie. Ale wrzuciłem tylko zabawne komentarze, nic więcej, odpuść Edytowane 10 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 26 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko ja mam wrażenie, że FFVII remake będzie tytułem multiplatformowym? Obstawiam dodatkowo PC. Już przy pierwszy trailerze była informacja, czasowa ekskluzywnosc na ps4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 no i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Godzinę temu, Bzduras napisał: Square-Enix będzie miało swoją minikonfę. A to mea culpa. W ogóle te remastery/remejki. Tak jak ff7 wygląda średnio, tak po md już widać, że odcinają tylko kupony. Trzecia wersja już tej samej gry, po psx i psp. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Nigdy nie przypominam sobie oficjalnej informacji, ale skoro nawet Yeti to potwierdza to ja mu wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi