Opublikowano 25 maja 20195 l Konferencja Xboxa na E3 ma potrwać 120 minut dla porównania - w roku 2016 90 minut- w roku 2017 95 minut- rok temu 104 minuty oby za długością poszła też jakość w sumie nie ma też się czemu dziwić bo pod nieobecność Sony wydawcy third party pewnie szturmują drzwiami i oknami by pokazać swoje gry na konferencji MS.
Opublikowano 28 maja 20195 l 12 dni nie wiem czy na jakiekolwiek inne wydarzenie czekam tak bardzo jak na E3 to piękne dni pielęgnowania stulei, gdzie znajomi i dziewczyna wiedzą, że na czas konferencji jestem poza zasięgiem kogokolwiek na jednej stronie forumek, na drugiej discord, a wszystko przekosząne jakimś fastfoodem
Opublikowano 28 maja 20195 l no i pierwsze bomby zaczynają wyciekać. Wiedźmin na pewno sprzeda się za(pipi)iście na Switchu, tam chyba wszystko się dobrze sprzedaje.
Opublikowano 28 maja 20195 l pytanie jest jak to będzie wyglądać i działać no ale nie powiem, też bym pograł na switchu w mesjasza polskiego gejmingu
Opublikowano 28 maja 20195 l w sumie jakby ogarnęli elegancko streaming na switchu w przyszłości to będzie op konsolka
Opublikowano 28 maja 20195 l 4 minuty temu, Figaro napisał: Przecież to będzie streaming. To nie bedzie streaming.
Opublikowano 28 maja 20195 l Normalnie śmiga w 30 fpsach w handheld mode. Graficznie też jest całkiem ok. Redzi nie konwertują tej gierki, tylko inne studio z outsourcingu.
Opublikowano 28 maja 20195 l Byłbyś na zlocie u adiego to byś wiedział Edytowane 29 maja 20195 l przez sprite
Opublikowano 28 maja 20195 l @Daddy co to za typ jest? Zacząłem słuchać, ale jak wyjął Onimushę z dvpy, to nie wiem czy warto oglądać dalej. Oby Capcom ożywiło tę serię, kocham tak samo jak DMC.
Opublikowano 28 maja 20195 l Zwykły youtuber, zna ludzi ktorzy znają ludzi ktorzy maja dojścia. Lepiej brać wszystko co powie w duzy cudzyslow, to są czyste spekulacje
Opublikowano 28 maja 20195 l 15 minut temu, Pupcio napisał: No chyba ciebie gościu Dinusie > jakieś chinole z katanami setny raz Strzelanie od przerosniętych jaszczurek xd co dalej krasnale z halo?
Opublikowano 28 maja 20195 l Mało to ostatnio wyszło gier typowo japońskim klimatem? Sekiro, Nioh? Styka, teraz dinozaury i każdy ukontentowany.
Opublikowano 28 maja 20195 l Też bym wolał DC, ale będzie Onimusha, bo teraz pełno gier z samurajami.