Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ASX

To rób już najbardziej prawdopodobną listę prezentacji na konferencji Spencera, aby obóz Sony mógł już przygotować wcześniej linię obrony. Moje typy:

1. BattleToads
  2. Coś do Sea of Thieves
  3. Halo Infinite
  4. Gears 5
  5. Gra od Ninja Theory
  6. Outer Worlds
  7. Cyberpunk
  8. Fallen Jedi
  9. Gears Tatics
  10. Ori 2
  11. Age of Empires
  12. Nowa Forza
  13. Teaser Fable
  14. Jakaś japońska gra
  15. Sekcja Indie Games
  16. Borderlands 3

Coś jeszcze?

Opublikowano

Bardzo ważny update do historii o RX 5700 (9.75 TF, nowa architektura).  Wychodzi na to, że jednak to nie jest Navi 10, tylko długo będąca w plotkach Navi 12. Bardzo dobra wiadomość dla graczy konsolowych.  Wygląda na to, że w konsolach znajdziemy customowe Navi z większą ilością CU. Muszę update'ować swoje przypuszczenia. Oznacza to prawdopodobnie bardzo duże APU,  dość duży pobór mocy. Kto wie, może nawet chipletowa budowa (a wtedy prawdopodobnie brak wersji Pro - bo chiplety utrudniłyby to znacząco)

via: https://wccftech.com/exclusive-first-amd-navi-gpu-will-have-40-cus-and-is-codenamed-navi-12/

Widzę, że leaknęły dwie zapowiedzi z konferencji Bethesdy: Deathloop i Ghostwire Tokyo, jedno IP pewnie od Mikamiego i Tango, drugie pewnie od Arkane.

Opublikowano
2 minuty temu, Hendrix napisał:

Widzę, że leaknęły dwie zapowiedzi z konferencji Bethesdy: Deathloop i Ghostwire Tokyo, jedno IP pewnie od Mikamiego i Tango, drugie pewnie od Arkane.

No to znów Bethesda na mnie sporo zarobi, bo zarówno od Mikamiego, jak i od Arkane biorę wszystko :hi:

Opublikowano

Oni mają zapowiedzieć Anakondę dziś? Byłoby kozacko jakby oznajmili, że wszystkie gierki z PC będą działać na konsoli, wtedy bym się zastanowił nad zakupem, bo te eksy Xboksa to mi się nie podobają zbytnio.

Opublikowano

No to zaczynamy. Hype level 1000. Podobno ten ważny typ z Nintendo wystąpi. Mam nadzieję że zaczną od Halo Infinite.

Gość suteq
Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

W GP na launch? o.0

Wszystkie gry XGS będą napremierę w Game Passie.