Bartolinsky 1 776 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Nie pokazali nic nowego z Last Night'a Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 1 godzinę temu, Kyo napisał: Ale serio, zobaczcie jak wyglądają targi od kilku lat. Sony rok temu dało bardzo radę, ograniczając liczbę tytułów, i dostaliśmy gameplaye zamiast CGI. Ja w sumie czekałem tylko na BL3, więc ogólnie cała reszta mi latała, ale jakbym był fanem Gearsów i dostał to co pokazali no to szkoda gadać. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Doom i Wolf w tym roku wjadą aż miło. Z GoW czekam na recenzje i jak gierka będzie bardzo dobra to się zamówi. 4 była dla mnie kiepska tak samo jak Judgment. Mogli by posciagac ludzi odpowiedzialnych za 1-3 które były genialne. Tak samo sypneli by Bungie za zrobienie nowej części Halo. Goście fajnie czuli to uniwersum w końcu to ich dziecko. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Doom i Wolf w tym roku wjadą aż miło. Z GoW czekam na recenzje i jak gierka będzie bardzo dobra to się zamówi. 4 była dla mnie kiepska tak samo jak Judgment. Mogli by posciagac ludzi odpowiedzialnych za 1-3 które były genialne. Tak samo sypneli by Bungie za zrobienie nowej części Halo. Goście fajnie czuli to uniwersum w końcu to ich dziecko. Po co kupować jak będzie w gamepassie. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 (edytowane) 10 minut temu, Ukukuki napisał: Doom i Wolf w tym roku wjadą aż miło. Z GoW czekam na recenzje i jak gierka będzie bardzo dobra to się zamówi. 4 była dla mnie kiepska tak samo jak Judgment. Mogli by posciagac ludzi odpowiedzialnych za 1-3 które były genialne. Tak samo sypneli by Bungie za zrobienie nowej części Halo. Goście fajnie czuli to uniwersum w końcu to ich dziecko. Przecież nad Gearsami pracuje Rod Ferguson, a w 343 też nie brakuje ludzi ze starego Bungie (Frankie dla przykładu). Sorry ale to takie głupie internetowe gadanie, bo właśnie to robili jak zakładali nowe studia 9 godzin temu, hav7n napisał: No ale na konfie już zapomnieli o tym powiedzieć xd dotarliśmy do momentu kiedy Microsoft nawet już nie ogłasza kiedy otwiera nowe studio xd Edytowane 10 czerwca 2019 przez ASX Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 A wiec tak sie to robi 1 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Tim Shafer zadowolony wziął pieniądze, podpisał się na umowie, ale pewnie nie doczytał że od teraz ma robić tylko strzelanki i gry multiplayer Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Pewnie zaraz sie okaze ze przez 5 lat robili multi pvp 4vs4 1 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 24 minuty temu, XM. napisał: 26 minut temu, Ukukuki napisał: Doom i Wolf w tym roku wjadą aż miło. Z GoW czekam na recenzje i jak gierka będzie bardzo dobra to się zamówi. 4 była dla mnie kiepska tak samo jak Judgment. Mogli by posciagac ludzi odpowiedzialnych za 1-3 które były genialne. Tak samo sypneli by Bungie za zrobienie nowej części Halo. Goście fajnie czuli to uniwersum w końcu to ich dziecko. Po co kupować jak będzie w gamepassie. No, ale nie na zawsze, więc jak ktoś planuje grac dłużej to i tak będzie musiał kupić. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 "Od zawsze marzyliśmy o stworzeniu gry usługi, ale nigdy nie mieliśmy na to środków. Teraz dzięki MS możemy w końcu spełnić swoje marzenia" 2 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 6 minut temu, Square napisał: No, ale nie na zawsze, więc jak ktoś planuje grac dłużej to i tak będzie musiał kupić. Chodxilo mi o czekanie na recki - po co czekać jak za 4zl się sprawdzi samemu. 2 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 ja wiem że licencje ma EA ale taki Brutal Legend 2 od Double Fine to by było coś. Ninja Theory wczoraj na scenie powiedziało że mają inne projekty który zostaną ujawnione w bliskiej przyszłości więc może nie będzie trzeba czekać 2-3 lat a samo BE według opinii jest bardzo spoko. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 To prawda, najlepiej samemu sobie recenzować gierki Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 xD jak ja szanuje tych gości Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Ok, Orzeszek, mam nadzieje ze juz mozna. Zaczelo sie ok. Jakas gierka obsidianu, pippiu4vs4 od NT, ktore nikogo, Minecraft (xD) i ratujacy intro Ori 2, o ktorego mam potezny bul dopy, ze nie mozna zagrac na plejszmacie. Potem krotka agenda od Knura i lecimy. Troche nowego Star Wars, Cyberpunk z Johnem W. (choc mam tu kilka watpliwosci co do gry) i to by bylo wlasciwie tyle. Poczawszy od Ropuchow cos zaczelo sie psuc. Przy czarnej murzynce szczerze mowiac odpadlem i nie wiem co ona tam gadala bo na ekranie pojawial sie jakis kolarz gierek indie. Ciekawosc wzbudzila jeszcze zapowiedz 12minutes i Tim. Od momentu jak na ekranie pojawil sie trailer lego forza dalsza czesc prezentacji to byl jeden wielki cluster fuck. Flagowce xboxa byly tam chyba tylko po to aby wywolywac smiech i zazenowanie. Przy lego autkach zes.ralem sie smiechu. Przy "trailerze" Girsow wjechal cringe. Nie rozumiem czemu wpier.dolil tam zapowiedz multiplayera i poswiecili na to tyle czasu. Jakies ryki z tasmy i otwierana podloga z dymem xDDD Halo filmik z intra z tatuskiem teskniacym za rodzina (obowiazkowo) i Master "nie, musimy walczyc" Chiefem zawialy mocno Disneyem. A, no i zapomnialbym o girsach pop xDD Mincraft przejmuje ten kanal sprzet. Wisienka byla zapowiedz Scarlet. Knur popier.dolil o "team" wiec puscili filmik z gadajacymi randomami xD Zrobili ku.rwa to samo co w 2013 jak poszedl film ze studia CoD opowiadajacego jak robia gre i jakie to bedzie awsom i super expirjens a potem Mattrick siedzial z jakims typem w fotelu i gadali o Maddenie xD. Pomiedzy zapamietalem jakis jeden screen z renderem lasu czy innego wodospadu. O najnowszej konsoli, ktora zaje.bie was wszystkich opowiadal gang olsena jezykiem najgorszego pru i marketingu. Jezu xD Sony chyba musialo odkryc jakies manuskrypty bushido mowiace o tym, ze jak nie masz czym walczyc to ZM, siedz w krzakach i czekaj na ruch przeciwnika. Microsoft chcial poprowadzic natarcie ale przy zbieganiu ze wzniesienia potknal sie o wlasne nogi i polowe drogi spedzil bezwladnie turlajac sie po ziemi. No nie wykorzystal szansy. Wersja dla milosnikow audiobookow: + Ori 2 + Keanu w CP (sama gra jednak wciaz znak zapytania) + 12 minutes + Tim - lego forza - "trailer" girsow 5 i jakies teatrzyki z trybem multi - girsy pop - halo i intro - zapowiedz nowej konsoli w formie gawedy 1 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Lego forza akurat super imo Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 jak tak dalej pójdzie to niedługo zabraknie miejsca xd Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie zmienic nazewnictwo z independent na mspendent. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 2 godziny temu, ASX napisał: Przecież nad Gearsami pracuje Rod Ferguson, a w 343 też nie brakuje ludzi ze starego Bungie (Frankie dla przykładu). Sorry ale to takie głupie internetowe gadanie, bo właśnie to robili jak zakładali nowe studia dotarliśmy do momentu kiedy Microsoft nawet już nie ogłasza kiedy otwiera nowe studio xd No tak średnio to czuć. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 no to już twoje uczucia Moim zdaniem o ile jeszcze Halo 4 i 5 rzeczywiście poszły w trochę w innym kierunku, to akurat Gearsy były moim zdaniem zbyt konserwatywne Cytuj
funditto 657 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Zajarany na Microsoft Flight Simulator czytałem na reseterze wątek o tej grze i ktoś w poście napisał, że odzyskał nadzieję na powrót Microsoft Train Simulator.. teraz na każdym E3 będę na to czekać Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 Jedne z gorszych targów jakie pamiętam - 3 duże firmy zrobiły konferencje i nie ma nawet jednego trailera który chciałbym obejrzeć drugi raz. Nintendo, Ubi czy SE raczej już tego nie zmienia.Przed targami byl Pan Kojima, a dziś chyba prezentacja FFVII, więc może jeszcze uda się uratować to e3. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 ff7 3 marca 2020, wg mnie skandal. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 E tam. Akurat idealnie aby zagrac sobie sekwencje w reaktorze 6 razy przed Cyberpunkiem. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 10 czerwca 2019 Opublikowano 10 czerwca 2019 (edytowane) Najmniej ekscytujące E3 ever. Nowa strona, więc prawda. Można zamykać. Edytowane 10 czerwca 2019 przez selene Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi