Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, MLeKSk napisał:

Oglądać tego Xbox Insidera czy nie? Single z Gearsów ma być na nim, czy jeszcze jakiś inny "szoł" będzie. W sumie to mają niby zapowiedzieć kolejne gierki we wstecznej z pierwszego X-a.

Dla własnego zdrowia odradzam

Opublikowano
1 minutę temu, MLeKSk napisał:

Oglądać tego Xbox Insidera czy nie? Single z Gearsów ma być na nim, czy jeszcze jakiś inny "szoł" będzie. W sumie to mają niby zapowiedzieć kolejne gierki we wstecznej z pierwszego X-a.

Podobno tylko cinematic z singla [*]

Opublikowano
13 minut temu, Starh napisał:

Czego się spodziewaliście skoro nowe konsole w 2020?

Przecież teraz nic nie pokażą i wiadomym było iż 2019 rok to takie przezimowanie.

chuy mnie to, że nowe konsole za rok skoro i tak wszystko będzie wypuszczone na obecne sprzęty

ja, poza powrotem niektórych marek jak splinter cell, chciałem zobaczyć nowe, ciekawe IP a nie kur.wa ciągłe odrywanie kuponów z wypuszczonych już gier (bo tak można nazwać nowe części, które się prawie niczym nie różnią od poprzedniczek)

no niestety, ale w tej kwestii to można już tylko liczyć na sony i niezależne studia, ehhh yebać to e3 :/ 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pupcio napisał:

dostałeś rolki niewdzięczniku :[

:[ 

fajny utwór mieli w trailerze 

Edytowane przez suteq
Opublikowano
25 minut temu, Starh napisał:

Czego się spodziewaliście skoro nowe konsole w 2020?

Przecież teraz nic nie pokażą i wiadomym było iż 2019 rok to takie przezimowanie.

E3 2020

Czego się spodziewaliście? Nowe konsole, nie ogarniają jeszcze :D

Za rok będzie taka sama padaka jak teraz.  Może pokażą jak będzie wyglądać i nazwa, ale pierwszy rok zawsze jest porażka. Switchowi sie udało przez Zelde która i tak trafiła na wiiu. 

Czas chyba olać te granie, bo zero podjary mam, nawet cyberpunkiem.

Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą ogłosili, następne X019 w Londynie w listopadzie, mam nadzieje że będzie ciekawsze niż rok temu ;)

Edytowane przez ASX
Opublikowano (edytowane)

Czy zapowiedziano na jakiejkolwiek konfie jakąś fajną grę aaa na ten rok? Bo przeglądam newsy i wszystko early 2020 lub później. Znowu początek roku robi się ciasny a jesienią poza gyrosem dupa i nic nie widzę. Pamiętam jak jeszcze nie tak dawno to październik i listopad był gorącym okresem a teraz tam tylko tasiemce w stylu call of duty. 

Edytowane przez blantman