Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Co to będzie za poyebana gra, to ja nawet nie... Za ch#ja nie kumam, ale i tak biorę na premierę
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: świeć Panie nad jego duszą Dzisiaj zmartwychwsta.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l @blantman zdecydowanie nie gra dla ciebie, trzeba będzie bąbelki uspokajać
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Jezu jakie (pipi), niech to zjedzą w recenzjach i w końcu umrze ten chinol
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz, SlimShady napisał: Boje się, że nie będzie dało się w to zagrać Fixed,
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Koszmarny gameplay. Tytuł wygląda intrygująco, ale zapowiada się na jakąś gameplayową kaszanę rodem z PS3.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA11882_00-ERICA00000000000 widzę jużmożńa gierkę kupićza 4 dyszki, ale bez polskiego dublażu, za to jest po arabsku
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Koszmarny gameplay. Tytuł wygląda intrygująco, ale zapowiada się na jakąś gameplayową kaszanę rodem z PS3. Gameplay idealny - pokazano kilka smaczków, ale tak naprawdę nie pokazano niczego, dzięki czemu będzie można samemu wszystko odkrywać. To wersja optymistyczna... Wersji, w której to wszystko, co gra ma do zaoferowania nie biorę nawet pod uwagę
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 7 minut temu, Wredny napisał: Za ch#ja nie kumam, ale i tak biorę na premierę
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Dla mnie liczy sie tylko recenzja milana. Jak on da zielone swiatlo to kupie.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Jest jeszcze wariant trzeci, będzie to nienatchniony open-world w którym za spoiwo posłuży warstwa fabularna. Jednak jako gracz starej daty stawiam gameplay nad fabułę, więc nie porywa mnie zbytnio ten pokaz.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Kojima nas wszystkich trolluje po prostu robiąc grę za grube milion gdzie największą atrakcją są kameo znanych aktorów, a cały gameplay opiera się na dostarczaniu paczek na pustych mapach, okazjanalnym sikaniu i rozstawianiu drabin. Geniusz
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Myślałem, że Kojimie kryzys wieku średniego przeminął, ale jednak się myliłem. Szkoda tylko, że trwa to 15 lat.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, Wredny napisał: ale tak naprawdę nie pokazano niczego No nie powiedziałbym, że niczego. To, że nie widzieliśmy 90% scenerii, postaci czy gadżetów nie zmienia faktu, że sporo można już wywnioskować na temat gameplay'u: jest ociężale, z przymusowymi, ślamazarnymi "przerywnikami" ala wchodzenie po drabinie, mamy jakiś z du.py system craftu/sprzedaży ekwipunku, mapę ze znajdźkami (no i oficjalnie open world) i dużo pierdół/udziwnień, które pewnie po pierwszym razie będą bardziej męczyć, niż cieszyć.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 1 minutę temu, Kyo napisał: Bo to mnie właśnie w tym tytule intryguje - że nie wiem, co to będzie - w dzisiejszych czasach to niebywałe i strasznie doceniam to, że jest jeden żółty konus, który potrafi tak wszystko utrzymać w tajemnicy, nawet tyle pokazując. Do tego jestem niezmiernie ciekaw, co się narodziło w tej kudłatej łepetynie, jaki to będzie mindf#ck, i jak wypadnie zupełnie nowe IP.