Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Przecież X360 to mega sukces MSu, a na pewno większy niż pierwszy X. Dobra sprzedaż konsoli, hardware który mimo wydania rok wcześniej radził sobie z konkurencją, masa gier, rozrost Xbox Live (a co za tym idzie jak ktoś chciał pograć w multi przez neta to nie przerabiał konsoli). Gdyby w połowie generacji MS pakował by więcej kasy w kolejne duże gry a nie Kinecta to pewnie nie został by wyprzedzony przez PS3.

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 788,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sprzedażowo to świetny wynik, ale finansowo obie firmy wolą zapomnieć czasy PS3/X360, prawdę mówiąc, MS w przypadku Xbox One pierwszy raz wyszedł na czysto (X OG i X360 - na obu stracili dużo $$) - pod względem biznesowym to ich najlepsza generacja.

X360 jest za to ważny w kwestii rozpoznawalności marki, wynik finansowy X1 nie byłby możliwy bez wyników sprzedażowych z poprzedniej generacji.

Opublikowano

to prawda że ludzie lubią  postrzegać Xboxa One jako katastrofę i porażkę, stawiając go w kontrze do Xboxa 360, ale prawda jest trochę inna i nieco bardziej skomplikowana xd

Opublikowano

Sam miałem (mam nadal) obie konsole i pod koniec (rok czy dwa ostatnie lata) czekałem aż tamta generacja zdechnie już. To wszystko już za bardzo odstawało od pc, za dużo kompromisów było i jeszcze te całe ruchowe badziewia dla casuali. Wiele świetnych gier ale niektóre serie zaczynały wpierdalać własny ogon. Stąd obecnie dużo narzekania na halo, Forza i gearsy, marki za bardzo wyeksploatowane. Ms wtopił potężną kapuchę na rrodach i piratach. 

Wiadomo, że og nie ma co sprzedażowa porównywać ale pamiętam jak premiera była to było he he konsola od ms, pewnie będą zwiechy jak w windzie. Albo po co komu twardy dysk? Memorka wystarczy. W mojej pamięci to og jest, było lepszą konsolą, tylko ten badziewiasty pad. 

Ale wiadomo, że og to raczej ciekawostka u nas była bo tu rządziło i nadal rządzi ps. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

hmmmmmmmmmmmm MS zawsze miał konfę w niedzielę, ciekawe kiedy mogliby zrobić tym razem? 

comment_9JJieUvNs0E9V4Z3uuT8AQ1CxfSR9xIi

Opublikowano

Co sie stalo, że nagle niektorzy chcą pokazac gierki przed e3? Jutro horizon, dying light 2, z samego rana bedzie jakis dragon quest event, pojutrze far cry 6 etc.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Bo te E3 to nie będzie takie samo E3 jak przed 2020.

No wtedy to były przecieki przed a teraz sami pokazują. Co za czasy. 

Opublikowano

z opisu wynika że będą 3 rzeczy:

- gry

- nowe zapowiedzi

- i nowe tytuły w Passie 

jak dla mnie więc zapowiada się całkiem spoko 

Opublikowano

Niestety ale MS zawsze hajpuje że będą cuda a potem wychodzi jak wychodzi. :reggie: 

Opublikowano

Czy ms miał kiedyś dobrą konfe na e3? Niby ta z kijano była spoko do oglądania no ale swoich gier to oni tam chyba pokazali tyle co kot napłakał xD

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Czy ms miał kiedyś dobrą konfe na e3? 

No ja bardzo lubię konfę z E3 2018. Były gry, gry gry. Exy, third party, indyki. Nie jest to co prawda petarda jak u Sony z E3 2016 no ale oglądało się bez żadnego zgrzytu. I jeszcze ten Cyberpunk na koniec? No panie, internet wybuchł wtedy przecież. 

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Czy ms miał kiedyś dobrą konfe na e3? Niby ta z kijano była spoko do oglądania no ale swoich gier to oni tam chyba pokazali tyle co kot napłakał xD

Proszę nie pisać historii na nowo i nie robić fałszywej propagandy Pupcio, Wikipedia mówi że w 2019 pokazali 60 gier w tym 13 było od nich.

Cytat

Opublikowano

ASX, połowa tej listy jest do zaorania, gears pop, dlc do forzy i sot2 xD

Opublikowano
20 minut temu, Daddy napisał:

ASX, połowa tej listy jest do zaorania, gears pop, dlc do forzy i sot2 xD

gears pop to rzeczywiście popierdółka na komórki ale żeby być uczciwym to zacytowałem wszystko z wikipedii.

Poza tym dodatki do Godrizona i State of Decay 2 są akurat spoko i nie wiem dlaczego to źle że Xbox długo rozwija i wspiera swoje gry. Nie o wszystkich wydawcach można to powiedzieć

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

AoE2 DE wyszło na xboxa?

to błąd na wikipedii

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

Ta z metrem exodus była niezła. 

Opublikowano

Na pokaz Kingdom Come: Deliverance 2 to bym się nie obraził :lapka:  Bo na nową grę od 4A to raczej za wcześnie, już nie mówiąc o takim timesplitters (gdzie dopiero studio na nowo uformowali). 

Opublikowano

Oj tak - KC2 :fsg: tylko że trzeba byłoby kupić rok po premierze jak wyjdą już patche i dlc.

Opublikowano

Ostatnie E3 by MS, była fajne, mało gadania, dużo gier, szkoda, że zawsze brakowało tego czegoś jakiś prawdziwych bomb, takiej wisienki na torcie.

Ostatni konfa Sony na E3 z tym gościem grającym na flecie była tak żenua, że głowa mała...

Edytowane przez Lord Protector