Opublikowano 10 czerwca 20213 l Nie wiem, co ta wersja reżyserska oznacza, ale skurwiel robił wybitnie podchody pod MGS-a. Edytowane 10 czerwca 20213 l przez SlimShady
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Pierwsza gra amzazona wygląda jak coś do czego nie chce się nigdy zbliżać. Yikes
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 4 minuty temu, SlimShady napisał: Nie wiem, co ta wersja reżyserska oznacza, ale skurwiel robił wybitnie podchody pod MGS-a. cały czas mam nadzieję, że Kojima zaczyna z nami zabawę pod MGSa
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Chyba nie poważni jesteście xd Jak Kojima będzie brał udział przy tworzenie remejków MGS'ów to siadam na butle od vanisha.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 2 minuty temu, Bartolinsky napisał: Chyba nie poważni jesteście xd Jak Kojima będzie brał udział przy tworzenie remejków MGS'ów to siadam na butle od vanisha. W takim razie mamy pierwszy powód do tego, by chcieć udziału Kojimy.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 4 minuty temu, Bartolinsky napisał: Chyba nie poważni jesteście xd Jak Kojima będzie brał udział przy tworzenie remejków MGS'ów to siadam na butle od vanisha. Chodziły plotki, ze Sony dogadało się z Konami co do MGS, Silent Hill i Castelvanii. Na początku trailera było logo PS Studios, w samym trailerze muzyka z MGS.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Czy ktoś w ogóle jest zaskoczony, że jedyny deal na wyłączność jaki wyciągnąć może MS to generyczne, bezjajeczne gry AA? ASX byłby wniebowzięty.
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ale śmieciowe gierki tam reklamuje, kurwa, jakieś gówniane dodatki, do smajtów, obsranych rakiet liguł, czy inne amongusy, na chuj mnie takie coś marnować czas????
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Ale bieda, na ten moment tylko Metal Slug Tactics i Death Stranding (mimo że kończyłem przy premierze) mnie zainteresowały
Opublikowano 10 czerwca 20213 l 3 minuty temu, łom napisał: Ale bieda, na ten moment tylko Metal Slug Tactics i Death Stranding (mimo że kończyłem przy premierze) mnie zainteresowały Początek był ok, ale teraz od już prawie godzinę smucą z dodatkami, skinami, nowymi sezonami w grach i kolorkami amongusów. No i piosenki śpiewają xd Mam nadzieję, że chociaż zamkną pokaz z przytupem.