Opublikowano 13 czerwca 20213 l Tez finale 1-6 to dobrze zauwazylem ze jeno steam/mobile wiec tylko cyfra?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Strasznie słaby ten pokaz Square enixu. Jakieś gównogierki na telefony sporo reklamują.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Kierwa gierki na komórki... Oj nie mają nic ciekawego. Ten Edios Montreal to miałem cichą nadzieję, że Deus Ex wróci.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Dialogi genialne w tym FF Origins xd ale system walki może być całkiem dobry, w końcu Team Ninja.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Tylko satysfakcjonujący system walki może uratować zarówno babylon's Fall, jak i tego FF od Team Ninja.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Panowie, Nintendo jutro? Jutro 23:30 Capcom Nintendo we wtorek o 18.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l XDDDD Platinum Games elegancko pikuje w dół i jeszcze trochę i przypierdoli o ziemię jak tak dalej będą gry robić. Przypominam- to już 7 lat bez dobrej gry ( A nie sorry ta jedna pozycja na switcha w 2019 była 7/10)
Opublikowano 13 czerwca 20213 l O, dzięki. Wciąż łudzę się na niezapowiedzianą zapowiedź Switcha PRO.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l W tym czasie zrobili jeszcze raptem jakieś gówno z zolwiami, skasowali scalebounda i zrobili system walki w nierze. Wezyr się wjebal;(
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Fatalnie to mało powiedziane, brak cieni, tekstury chyba w 240p, kolory mdłe, no i ten różowy gość co próbował być zabawny. Jak to tak będzie finalnie wyglądać to masakra.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 1 minutę temu, XM. napisał: W tym czasie zrobili jeszcze raptem jakieś gówno z zolwiami, skasowali scalebounda i zrobili system walki w nierze. Wezyr się wjebal;( Zrobili dla Apple Arcade całkiem przyjemne World of Demons.
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Jedyne, co mnie nakręciło to Somerville. Od dawna miałem na oku po zobaczeniu tego ruchomego obrazka: Teraz się okazało, że nonejmy dali to Playdead(Inside), czy tam połączyli z nimi siły, więc powinno być dobrze.