creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Oficjalnie już przesunięto? Bo wciąż się łudzę, że jednak wyjdzie w tym roku. Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Nie wiem na co czekacie. Wiadomo, ze to bedzie balas a nie balans i postacie zenskie beda OP. Wiec albo bedziecie musieli grac babom z bickiem albo bedziecie uciakali typem z patykiem przed chmara laskek, ze ckmem. Tak bedzie. Cytuj
Pupcio 18 463 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Okay boomer jedyne co będzie słabe to pewnie elementy kosmetyczne które popsują klimat bo ludzie będą latać ubrani jak debile z różowymi brońkami no ale takie czasy. Biorąc Jak płynny był gameplay w singlu to Multi ma szansę być jeszcze lepsze niż w jednce Cytuj
Figuś 21 176 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Ja tam chętnie będę łamał kości ABsem w multi jak już wyjdzie gameplay Abs>>>>gameplay eli Cytuj
Pupcio 18 463 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Wolałbym żeby dało się zrobić własną postać bo w jedynce jak grałem babą to mi od razu gorzej szło! Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Już za niecały tydzień Gamescom, nie wiem jak wy ale ja nie mogę się doczekać nowych informacji o Halo Infinite i Forzie Horizon, a wy na co czekacie? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Jedynie Halo Infinite i to w singlu. Nie obraziłbym się na JAKIEKOLWIEK fragmenty z remake'u Dead Space'a i w sumie to tyle. Pozostałe gry na które faktycznie czekam bez cienia wątpliwości się na evencie nie pojawią. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ja to czekam ciągle na Hollow Knight. Obojętnie gdzie i jak, ale ja chcę znać datę i platformy. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 7 godzin temu, ASX napisał: Już za niecały tydzień Gamescom, nie wiem jak wy ale ja nie mogę się doczekać nowych informacji o Halo Infinite i Forzie Horizon, a wy na co czekacie? Jakbyś nie napisał to bym nie wiedział że Gamescom jest, taka to ważna impreza. Czy Spencer pokaże po raz kolejny najlepszy line-up w historii Xboxa? Cytuj
Paolo de Vesir 9 131 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 2 minuty temu, suteq napisał: Czy Spencer pokaże po raz kolejny najlepszy line-up w historii Xboxa? Fakt jednak, że te imprezy to już po chooyu troszkę. Smutam o tyle, że przez tyle lat brat mieszkał w Kolonii, a ja nigdy na tych targach nie byłem. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 3 minuty temu, suteq napisał: Czy Spencer pokaże po raz kolejny najlepszy line-up w historii Xboxa? Najlepszy lineup w historii Xboxa właśnie się dzieje więc myślę że jest na to szansa mordeczko Cytuj
pawelgr5 1 461 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Dzis startuje chyba QuakeCon. Sa jakies streamy czy coś w ogole dostepnego dla wszystkich? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Opublikowano 20 sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 07:48, ASX napisał: na co czekacie? U Phila maja być tylko updejty gier z 2021, to interesuje mnie "the gunk", "nobody saves the world" i "scorn" jezeli nie zaliczyło poslizgu. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ja czekam przede wszystkim na zapowiedzi gier, których jeszcze nie widzieliśmy. Z realnych rzeczy to przede wszystkim chciałbym zobaczyć co teraz robi Firaxis, bo wg przecieków mają w produkcji dwie gry. Jedna to ponoć jakiś Marvel w stylu X-com, ale liczę, że ta druga to Civilization VII. Mogliby też pokazać plotkowane remastery GTA (3,VC,SA). Reboot Saints Row, który był już teasowany też brzmi w miarę ciekawie. Cytuj
izon 995 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Silent Hill od Bloobera :):) A tak to GTA trilogy remake i liczę na jakieś niespodzianki Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Ja chciałbym nowy trailer i gameplay z Elden Ring. Plus jakąś niespodziankę - jakieś nowe IP w moim guście. Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 W dniu 19.08.2021 o 07:48, ASX napisał: Już za niecały tydzień Gamescom, nie wiem jak wy ale ja nie mogę się doczekać nowych informacji o Halo Infinite i Forzie Horizon, a wy na co czekacie? K#rwa, to już naprawdę trzeba nie mieć wymagań, by dostać JESZCZE WIĘCEJ informacji na temat tych dwóch tytułów, które już przeruchano na milion sposobów w setkach site'ów czy filmików na YouTube. O tych dwóch tytułach powiedziano już tyle, że w dobrym tonie byłoby zamknąć mordę do czasu premiery. 1 Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 11 minut temu, Wredny napisał: K#rwa, to już naprawdę trzeba nie mieć wymagań, by dostać JESZCZE WIĘCEJ informacji na temat tych dwóch tytułów, które już przeruchano na milion sposobów w setkach site'ów czy filmików na YouTube. O tych dwóch tytułach powiedziano już tyle, że w dobrym tonie byłoby zamknąć mordę do czasu premiery. Tak wredny nie "mam żadnych wymagań" bo chciałbym na gamescomie zobaczyć nowe informacje na temat najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier.... i jeszcze ten tekst że w "dobrym tonie nie okazywać nic i zamknąć mordę do czasu premiery" i zostawić fanów z niczym, super plan, wszyscy byliby szczesliwi Serio lubię cię, ale czasami pierdolisz takie głupoty że ręce opadają... Cytuj
Square 8 611 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 To kiedy ten Gamescom jest? @Wredny promowanie gier usług tak wygląda, musisz być wyrozumiały. 4 2 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Ale o co chodzi? Ja z gejlo też bym z chęcią zobaczył jakiś gameplay z singla, aby faktycznie przekonać się czy coś im ten rok dał, czy gra dalej wygląda jak późny pastngen. Forzy to nigdy dość, bo gra jest tak obszerna, że pewnie i tak widzieliśmy tylko procenty tego co będzie miała do zaoferowania. Cytuj
Mejm 15 329 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 5 minut temu, Square napisał: To kiedy ten Gamescom jest? Wg gugla 24-26. Ale gdyby nie wyszukiwarka to bym tez nie wiedzial. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 15 minut temu, Square napisał: promowanie gier usług tak wygląda, musisz być wyrozumiały. Wymienienie na jakie gry czekam to "promowanie gier usług"? Napisałbym że jesteś głupi, ale powiedzmy że jestem wyrozumiały;] 1 Cytuj
Wredny 9 581 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 35 minut temu, ASX napisał: Tak wredny nie "mam żadnych wymagań" bo chciałbym na gamescomie zobaczyć nowe informacje na temat najbardziej wyczekiwanych przeze mnie gier... Tak jak napisałem - co jeszcze chcesz wiedzieć na temat FH5 np? Kompletną listę samochodów, wszystkie rodzaje eventów, w jakich będziemy brali udział? Ja rozumiem, że to nie jest tytuł typu The Last of Us, gdzie lepiej nie oglądać niczego przed premierą, bo można się wbić na spoilery, ale nadal - pokazywanie całych gier miesiące przed premierą to zmora naszych czasów, a Ty jeszcze piszesz o jakimś "zostawianiu z niczym" - w sieci jest już mnóstwo informacji i oficjalnych materiałów, a premiera tuż tuż, więc nie widze problemu. Nie wolałbyś, gdyby zamiast tych dwóch doskonale już znanych tytułów, pokazali np jakieś konkrety z Hellblade II, w końcu jakiś gameplay może, albo to samo z Perfect Dark czy innego State of Decay III? Bo ja bym wolał - o FH5 i H:I wiem już wystarczająco dużo i reszty chcę się dowiedzieć sam, grając. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Te gry nie są gotowe, to co maja ci pokazać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi