Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Horizon Forbidden West - 18 luty 2022. Edytowane 25 sierpnia 20213 l przez Bigby
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Horizon 2 zaraz przed urodzinami więc, żona nie będzie musiała się głowić nad prezentem No i fajnie, że kolejny patch z 60 klateczkami.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l BF 2042 w październiku, Forza Horizon 5 w listopadzie, Halo Infinite i Dying Light 2 w grudniu, Elden Ring w styczniu, Horizon Forbidden West w lutym. Grubo.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 7 minut temu, Faka napisał: Ile to jeszcze ma trwać? do tej pory, aż nie zaprezentują Resident Evil 4 Remake
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Coraz bardziej męczą już tą marvelową franczyzą. Niech się opanują, bo to zdechnie prędzej, gracze nie wytrzymają xd
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Faka napisał: Coraz bardziej męczą już tą marvelową franczyzą. Niech się opanują, bo to zdechnie prędzej, gracze nie wytrzymają xd Najpierw muszą zrobić Punishera. Wtedy mogą zdechnąć.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l A niech mi który tylko zacznie narzekać na Lindsey to się pogniewam.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Tylko MGS ukryty w wersji reżyserskiej Death Stranding może uratować ten pożal się Boże, pokaz.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: A niech mi który tylko zacznie narzekać na Lindsey to się pogniewam. A to są tacy?
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Teraz, Square napisał: A to są tacy? To forum dla graczy, wszystko się może zdarzyć.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 4 minuty temu, Mejm napisał: Przysimpilbym Tak, nie dość że fajna laska, to z jakim talentem.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Kurwa, te plebiscyty xdddd Co nie? xD Ja je.bie, wyczytanie z listy i nara.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Mój bożu, akurat przełączyłem kartę gdy Tanya powiedziała "hi". Silent Hill może nie żyje, ale przypomniałem sobie, jakie emocje budziła we mnie ta marka - przerażenie i bezsilność.