Opublikowano 29 sierpnia 20213 l będzie lepszy pokażą gameplay z elden ring i wrzuca teaser RE4 remake Spoiler please Edytowane 29 sierpnia 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Myślę, że jak zaprezentują na TGSie choćby Rimejk Resa 4, to już będzie lepiej niż na Gamescomie
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Jakichs nowych, sensownych rzeczy spodziewam sie dopiero na game awards
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l TGS? Chujina jak zawsze będzie, jedynie może gameplay Elden Ring jakiś w końcu sie pojawi, a reszta to fap content na fanów switcha
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l tych konferencji wszystkich to jest za duzo. Pozniej wychodza takie nudy jak gamescom i ten summer game fest
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Akurat Summer Game Fest to chyba najlepsza konfa tego roku. a co tam fajnego pokazali, bo już zapomniałem?
Opublikowano 31 sierpnia 20213 l Jakieś kilkadziesiąt gier w tym to co mnie interesuje to Elden Ring , Death Stranding Director's Cut, Metal Slug Tactics, Salt and Sacrifice, Tiny Tina, Two Point Campus, nowy Painkiller o którym w sumie dalej nic nie wiadomo. Bardzo fajna konferencja jak i jej prowadzenie. Nie było za dużo przynudzania. Dobra konfa szczególnie na tle innych z tego roku.
Opublikowano 1 września 20213 l tak jak pisałem wcześniej, to będą raczej targi skierowane stricte pod japońskich graczy więc spodziewam się targów jeszcze gorszych niż Gamescom
Opublikowano 1 września 20213 l A w tym xbox, co tam jeszcze mają pokazywać, jak już wszystko na innych eventach pokazali?
Opublikowano 30 września 20213 l Ciekawe czy zapowie jakiegoś japońskiego sztosa do GodPassa. edit: szybki jest jebaniutki, dziękuję
Opublikowano 30 września 20213 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Ciekawe czy zapowie jakiegoś japońskiego sztosa do GodPassa. Scarlet Nexus w game passie
Opublikowano 30 września 20213 l hmmm blondwłosa Japonko z reklamy, plz b my waifu edit: swoją drogą, fantastyczna reklama, fajnie jakby taki poziom promocji trzymali także w Poldonie