ASX 14 596 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 zapowiada się fajnie, co by nie mówić to poziom TGA z roku na rok rośnie i impreza zamienia się w prawdziwe święto graczy, więc będzie oglądane Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Nie no, on zawsze hajpuje że będzie super a potem wychodzi 2h nudy i cringe'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 W ostatnich latach było fajniej niż na tym bezdusznym e3 więc czekanko, tylko niech reklamy doritosów trochę ograniczą Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Kiedy ktos w punkcie swojej imprezy wymienia orkiestre na zywo to ja podchodze sceptycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 10 minut temu, suteq napisał: Nie no, on zawsze hajpuje że będzie super a potem wychodzi 2h nudy i cringe'u. Te grudniowe eventy od 2019 zaczęły coś znaczyć i sporo dobrego tam pokazują, ale te zamiast E3 od dwóch edycji ssą pałe to fakt XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Geof zaraz nominacje do nagród TGA będzie ogłaszał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Deathloop Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Zamiast R&C tam Returnal powinien się znaleźć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Brak nominacji dla najlepiej ocenionej gry z tego roku to zart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Ale słabizna ten rok, chociaż i tak lepiej niż 2014 i to pomimo covidowych opóźnień. Oby przyszły mocniej dostarczył Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Co robi Ratchet w tylu kategoriach? Brak Returnala w grze roku gdzie Metroid załapał się "za markę" to też niezły żart. Za to mnóstwo nagród dla Deathloop cieszy, widać że łamanie konwenansów wychodzi branży na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 18 minut temu, 20inchDT napisał: Brak nominacji dla najlepiej ocenionej gry z tego roku to zart. FH5? sorry ale sportówki/racery to raczej nie są kandydaci do GOTY dlatego mają swoją kategorię i pewnie w niej wygra na luzaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 17 minut temu, 20inchDT napisał: Brak nominacji dla najlepiej ocenionej gry z tego roku to zart. Kompletnie się ośmieszają z tymi nagrodami. Niech chociaż Psychonatus 2 wygra, bo w pełni na to zasługuje. 1 minutę temu, Figuś napisał: FH5? sorry ale sportówki/racery to raczej nie są kandydaci do GOTY dlatego mają swoją kategorię i pewnie w niej wygra na luzaku Gra to gra. Wina prowadzących to śmieszne show, że taki tytuł nie łapie się do głównej kategorii. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 to trochę zabawne że najlepiej oceniana gra roku nie dostała nominacji do gry roku xd no ale wiadomo że to TGA i tu liczą się raczej fabularne gry dziwi mnie brak nomiacji dla Sea of Thieves dla najlepiej rozwijanej gry, bo gra ma za sobą bardzo dobry rok jeśli chodzi o zawartość (m.in dodatek z Piratami z Karaibów) co przełożyło się też na rekordową ilość graczy w 2021 r. (więcej niż na premierę) cieszy za to dominacja studiów M$ jeśli chodzi o nominacje wśród wydawców, chociaż jest w tym także zasługa takiego Deathloopa, który co ironiczne ominął konsole amerykanów xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 7 minut temu, Figuś napisał: FH5? sorry ale sportówki/racery to raczej nie są kandydaci do GOTY dlatego mają swoją kategorię i pewnie w niej wygra na luzaku Druga sprawa czy gra nie wyszła za późno aby sie załapać? Jakie oni mają tam widełki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Druga sprawa czy gra nie wyszła za późno aby sie załapać? Jakie oni mają tam widełki? nie wyszła, normalnie mogła być nominowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 2 minuty temu, Bigby napisał: Gra to gra. Wina prowadzących to śmieszne show, że taki tytuł nie łapie się do głównej kategorii. sportówki/racery i na siłę gassy dla mnie nie są i nie będą kandydatami na Goty, tak samo jak i w większości takich plebiscytów, nie mówię że nie powinny być doceniane bo powinny ale w osobnych kategoriach 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Druga sprawa czy gra nie wyszła za późno aby sie załapać? Jakie oni mają tam widełki? Wyszła w odpowiednim czasie bo w kategorii sports/racing jest nominowana i pewnie na 99% wygra/powinna wygrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 No ale to gra wideo jak każda inna, też nie rozumiem czemu nie może być nominowana do goty jeśli się wyróżnia z tłumu. Skakanie szczurem po platformach jest jakąś głębszą rozrywką niż jeżdżenie samochodzikiem albo jakaś arcade sportówka? Dziwne te listy ale wiadomo że yebać tego gorgio i jego plebiscyt od kiedy gow 7/10 wygrał z rdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 nie lubię takiego wartościowania gier Figuś, przypomina mi gadanie o duszy że jakaś gra nie może mieć bo nie i chuy a prawda jest prosta, tak jak bigby pisał, dobra gra to dobra gra, niezależnie od gatunku, grafiki czy rodzaju rozgrywki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Oho już ból dupy widzę w reakcjach XD Na pocieszenie dodam, że skoro nie ma mojego kandydata to GOTY powinien Psychonauts 2 dostać bo mu się należy jak psu kiełbasa. EOT z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Idealny komentarz do tej sytuacji. I to jeszcze z Resetery. Cytat Forza was never nominated before. The fact that the most complete, accessible, best playing, most beautiful instalment that got praised everywhere and even got people who aren't normally into racing games into playing it gets once again ignored is laughable. It's hard to imagine how the game could be better given the current technical limits. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Też daję na Psychonauts 2, bo to jedyna gra z nominowanych w którą grałem. a tak serio to tytuł absolutnie wyśmienity Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Co mnie jeszcze zdziwiło to jak mało nominacji dostał Cyberpunk. Bo moim zdaniem produkcja Redow jak najbardziej zasłużyła, przynajmniej na nominację, za kierunek artystyczny czy narracje Widocznie za tytułem wciąż musi ciągnąć się (zasłużony) smród za problemy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 @Figuś GOTY dałbyś dla Returnala, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 16 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2021 Tak, @Bzduras kiedyś się pytał w statusach o nasze wstępne GOTY i moje wyglądało tak: 1. Returnal 2. Psychonauts 2 3. Kena Bridge of Spirits Ale po tym jak ostatnio ograłem It Takes Two mam dylemat co do Keny i chyba spada na czwarte Aha komedia to będzie jak Metroid dostanie GOTY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi