Czoperrr 5 151 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Przynajmniej mendrek pogra Cytuj
Pupcio 18 461 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Gier tyle co kot napłakał to jeszcze nawet zapowiedzi nowych nie będzie w drugim roku życia konsol?? No muszę przyznać że SZTYWNIUTKA generacja Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Przestań, dostaniesz remaster RDR i będzie zajebiście Branżunia w 2022? Z nielicznymi wyjątkami zasługuje tylko na naplucie w ryj i oszczanie, tak samo jak raz za razem plują nam w ryj i szczają na nas. 1 Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Ja mam gier w bród bo wciąż backlog potężny + Elden Ring zajmuje mi już kilka miesięcy. Zobaczyłbym jakiegoś niszczatora ale jak nie będzie to przeżyję. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 43 minuty temu, Bzduras napisał: Przestań, dostaniesz remaster RDR i będzie zajebiście Branżunia w 2022? Z nielicznymi wyjątkami zasługuje tylko na naplucie w ryj i oszczanie, tak samo jak raz za razem plują nam w ryj i szczają na nas. Sam Elden Ring wystarczy, żeby nazwać rok 2022 genialnym, więc nie rozumiem o czym Ty do nas rozmawiasz. Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Cieszę się Czarek, że Ci się Elden Ring podoba i jedna gra robi z roku genialny, kasując przy okazji wszystkie remasterki robione po kosztach i na szybko, wyciskacze kasy z MTX, pchanie blockchaina z NFT do gierek gdzie się da i tytuły od największych tuzów branży, które nie dowiozły i zawiodły oczekiwania. Mi niestety zaczyna to brzydnąć pomału. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Przesadzasz bzduras. Wiadomo, rozne delaye ssą pałę, ale w 2022 wyszło sporo fajnych gier i jeszcze przed nami np. xenoblade 3, gow ragnarok, plagues tale czy callisto protocol. Ogólnie strasznie zrzędliwi ludzi na forum się zrobili. Ja widzę szklankę do połowy pełną, a 2023 zapowiada sie jeszcze lepiej. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 6 minut temu, Bzduras napisał: Cieszę się Czarek, że Ci się Elden Ring podoba i jedna gra robi z roku genialny, kasując przy okazji wszystkie remasterki robione po kosztach i na szybko, wyciskacze kasy z MTX, pchanie blockchaina z NFT do gierek gdzie się da i tytuły od największych tuzów branży, które nie dowiozły i zawiodły oczekiwania. Mi niestety zaczyna to brzydnąć pomału. Oprócz ER zagrałem w końcu w poprawioną wersję Cybera i naprawdę bardzo mi się ta szpila spodobała. Mam po skończeniu Cybera jeszcze Horizona 2 na tapecie i inne pomniejsze gierki, a pod koniec roku wejdzie Callisto oraz nowy CoD od IW i doprawdy musiałbym się wykazać bardzo złą wolą, aby uznać rok 2022 za nieudany... Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Co do Calisto to myślę, że przesuną premierę na 2023 i nie jestem aż tak super pewny co do jakości tej gry. Oby nasze oczekiwania nie przerosły tego co faktycznie otrzymamy. Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Czyli trzeba sprzedać komsoletę i kupić gitarę żeby mi wróciło jaranko na zapowiedzi gierek, noted 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 2022 na pewno zapowiadał się znacznie lepiej, ale i tak mając m.in. takie gry: - Elden Ring - Horizon Forbidden West - Dying Light 2 - Total War Warhammer 3 - Gran Turismo 7 - Pokemon Legends Arceus - Kirby and the Forgotten Land Nie mówiąc o już wydanych, małych perełkach jak Sifu, Tunic, czy Citizen Sleeper. + na horyzoncie Marvel Midnight Suns, The Quarry, God of War Ragnarok, Xenoblade 3, Splatoon 3, Bayonetta 3, Mario Strikers, Plague Tale, Callisto Protocol, Hogwarts Legacy, Saints Row, Gotham Knights, nowy Cuphead. Z szansą, że w tym i następnym tygodniu pokazane zostaną kolejne tytuły, które mogą zdążyć na 2022. A jeśli ktoś gra na PC, to dostał do tej pory również bardzo dobre King Arthur: Knight's Tale, Warhammer 40k: Chaos Gate - Daemonhunters oraz V-Rising. No nie widzę tutaj NFT, wysypu mikrotransakcji albo remasterów. Wszystko to oczywiście gdzieś tam jest - zależy gdzie się patrzy i na czym się skupia. 12 minut temu, Czoperrr napisał: Co do Calisto to myślę, że przesuną premierę na 2023 i nie jestem aż tak super pewny co do jakości tej gry. Oby nasze oczekiwania nie przerosły tego co faktycznie otrzymamy. W czwartek zobaczymy konkretny gameplay, ale jeśli miałbym komuś ufać, że zrobi horror jak należy, to właśnie Glenowi Schofieldowi. 5 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 2023 to przede wszystkim szansa na odcięcie tych zabytków technologii i zobaczenie w końcu true next gen gier. Nie liczę tych kilku tytułów, jak Ratchet, bo to zaledwie podchody. Ładne, ale jednak. Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Jest deklaracja, że E3 powróci w przyszłym roku w standardowej formie. 1 2 Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Byłoby fajnie, wiem że organizator czyli ESA ma swoje za uszami, a sam nigdy nie byłem w Los Angeles. Ale E3 to jednak E3, kawał gierkowej historii i tradycji. Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Dzisiaj ta ceremonia otwarcia z trailerami czy to jakiś pre-show? Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 1 minutę temu, Bzduras napisał: Dzisiaj ta ceremonia otwarcia z trailerami czy to jakiś pre-show? normalny pokaz z trailerami, żaden odmieniec osobiście liczę na datę premiery God of War (oby wyszedł w tym roku) i zapowiedź remake TLOU 1 Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Kurła, nawet nie wiedziałem. No to wieczorkiem herbatka, kapcioszki, kocyk i zobaczymy, co tam złotousty Grzęgorz przygotował. Oby jak najmniej reklam mikrotransakcji do mobilek, a jak najwięcej mięska Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 ależ będzie oglądane jak poyebion Cytuj
Kmiot 13 689 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 21 minut temu, ASX napisał: zapowiedź remake TLOU Obok GTA5 to najbardziej niepotrzebne remaki/remastery w branży. TLoU był już na siódmej i ósmej generacji, a teraz jeszcze dorzucają na kolejną? Ale i tak się obejrzy. A Microsoft w niedzielę o której ma pokaz? Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 O 19:00. Capcom Showcase z poniedziałku na wtorek o północy, jeszcze Devolver i można zwijać imprezkę. Cytuj
ASX 14 665 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 5 minut temu, Kmiot napisał: A Microsoft w niedzielę o której ma pokaz? o 19 5 minut temu, Kmiot napisał: Obok GTA5 to najbardziej niepotrzebne remaki/remastery w branży. TLoU był już na siódmej i ósmej generacji, a teraz jeszcze dorzucają na kolejną? to trochę nie fair, porównywać pełny remake gry która wyszła 9 lat temu, do chamskiego skoku na kasę jakim jest kolejny remaster GTAV. 1 Cytuj
Figuś 21 176 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 tak już rozkminiając to TloU ma już 9 lat, jakiś czas temu grałem w remaster i ratowało tą grę głównie 60FPSów bo mimo wszystko widać że jej korzenie są w 7 generacji. Ja w Remake mam wyjebane, kiedyś na pewno ogram ale jak będzie w plusie albo mocnej wyprzedaży, bardziej mnie interesuje info o Frakcjach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Liczę, że te Frakcje będą F2P albo chociaż jako G A A S update do TLOU2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi