Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ujebali się tych kooperacyjnych strzelanek i w ogóle strzelanek z Alienami, tak jakby innych gatunków nie było. W jakiegoś fabularnego Aliena by się zagrało...
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Dobra, jak calisto ma elementy soulslike to YEBAĆ. ?
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, łom napisał: Myślałem że coś fajnego a to jakiś izometryczny shooter I bardzo dobrze.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Czy możną głębiej wejść komuś w dupe? No ale we do appriciate the feedback.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Bigby napisał: ? Gdzieś przewinęło mi się, że ma być dużo walki wręcz. Obawiałem się, że na fali soulsraka będą chcieli wcisnąć to tutaj. Na szczęście gra wygląda na formalną i w dodatku wygląda WYJEBIŚCIE.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Zdecydowanie jedna z najlepszych gierek które pokazano w tym roku do tej pory Tak powinno wyglądać Dead Space gdyby EA go nie zajebało
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ociepanie, ależ konkret, ostry vibe Dead Space + RE2Remake, to bedzie petardzina roku.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Callisto Protocol wygląda jak nextgenowy reskin Dead Space i nawet się z tym nie kryje..... I bardzo dobrze, bo takich gier brakuje
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Animacje ślizgających się przeciwników średnie, samo strzelanie też, ale no jest hype.