Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Chcieliśmy Dead Space 4 i wreszcie go dostaniemy. W grudniu otwieramy szampana. Chyba że będzie opóźnienie, to wtedy nie xd

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 778,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jeszcze tydzień temu nie wiedziałem o istnieniu tej gry A teraz największe czekanko xD tak najbardziej lubię xD yebać kotleta od ea

Opublikowano

O wow, "taktyczne strzelanie", wow.

Już nie mogę patrzeć na te CoD xd

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wydaje mi się czy od czasu Vanguarda zmienił się silnik? Te CoDy wyglądają opór next-genowo. :obama: 

od Modern Warfare 2019, silnik który robił polski oddział Infinity Ward w głównej mierze

Opublikowano

Od strony audio ten COD rzeczywiście gniecie.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Wydaje mi się czy od czasu Vanguarda zmienił się silnik? Te CoDy wyglądają opór next-genowo. :obama: 

Bardzo fajnie wygląda.

Opublikowano

Ten CoD to jakiś the best of Modern Warfare? Bo podobna misja na platformie była chyba w MW3 a na statku w MW1

Opublikowano

kurwa po co komu taki dlugi gejplej z tego kasztana? chyba z polowe kampanii zaspojleruja. Po co to w sumie w ogole pokazywac, kazdy zna, kto chce ten kupi

Opublikowano

W 2007 ten gameplay zrobiłby wrażenie :pawel:

Opublikowano

Za każdym jebanym razem od kilkunastu lat mam wrażenie że oglądam ten sam oskryptowany cinamatic experience gameplay z Call of Duty na tych różnych konferencjach

Opublikowano

CoD w skrócie: nowy silnik, stary gameplay. Będzie w GP to zagram, nie będzie to nie zagram, bo online mnie smyra, a nie dam trzy i pół bomby za singla z gameplayem z 2007 w nowszej graficzce

Opublikowano

Poki co z tego co pokazali to same reskiny i odgrzewance.

Opublikowano

ja pierdole, mam nadzieje że E3 faktycznie wróci w starym stylu w przyszłym roku bo na te gadające głowy patrzeć nie mogę i śliniącego się Geofa

Opublikowano

Ale na e3 tak samo bajdurzą przecież :yakubu:

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

ja pierdole, mam nadzieje że E3 faktycznie wróci w starym stylu w przyszłym roku bo na te gadające głowy patrzeć nie mogę i śliniącego się Geofa

Na E3 też były gadające głowy i jeszcze ZNACZNIE większe kwiatki. :kaz:

Opublikowano

Żałuję, że nie uruchomiłem licznika "Excited". Przez ostatnią minutę padło już chyba cztery razy. Albo pięć.