Opublikowano 9 czerwca 20222 l Chcieliśmy Dead Space 4 i wreszcie go dostaniemy. W grudniu otwieramy szampana. Chyba że będzie opóźnienie, to wtedy nie xd
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Jeszcze tydzień temu nie wiedziałem o istnieniu tej gry A teraz największe czekanko xD tak najbardziej lubię xD yebać kotleta od ea
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Wydaje mi się czy od czasu Vanguarda zmienił się silnik? Te CoDy wyglądają opór next-genowo.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ja tam z przyjemnością dam się ogolić. W końcu krótki, intensywny singielek.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Wydaje mi się czy od czasu Vanguarda zmienił się silnik? Te CoDy wyglądają opór next-genowo. od Modern Warfare 2019, silnik który robił polski oddział Infinity Ward w głównej mierze
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Od strony audio ten COD rzeczywiście gniecie. Edytowane 9 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Wydaje mi się czy od czasu Vanguarda zmienił się silnik? Te CoDy wyglądają opór next-genowo. Bardzo fajnie wygląda.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ten CoD to jakiś the best of Modern Warfare? Bo podobna misja na platformie była chyba w MW3 a na statku w MW1
Opublikowano 9 czerwca 20222 l kurwa po co komu taki dlugi gejplej z tego kasztana? chyba z polowe kampanii zaspojleruja. Po co to w sumie w ogole pokazywac, kazdy zna, kto chce ten kupi
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Za każdym jebanym razem od kilkunastu lat mam wrażenie że oglądam ten sam oskryptowany cinamatic experience gameplay z Call of Duty na tych różnych konferencjach
Opublikowano 9 czerwca 20222 l CoD w skrócie: nowy silnik, stary gameplay. Będzie w GP to zagram, nie będzie to nie zagram, bo online mnie smyra, a nie dam trzy i pół bomby za singla z gameplayem z 2007 w nowszej graficzce
Opublikowano 9 czerwca 20222 l ja pierdole, mam nadzieje że E3 faktycznie wróci w starym stylu w przyszłym roku bo na te gadające głowy patrzeć nie mogę i śliniącego się Geofa
Opublikowano 9 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Figuś napisał: ja pierdole, mam nadzieje że E3 faktycznie wróci w starym stylu w przyszłym roku bo na te gadające głowy patrzeć nie mogę i śliniącego się Geofa Na E3 też były gadające głowy i jeszcze ZNACZNIE większe kwiatki.
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Żałuję, że nie uruchomiłem licznika "Excited". Przez ostatnią minutę padło już chyba cztery razy. Albo pięć.